- 30 Mayıs 2022
- 984
- 1.361
- 31
- Konu Sahibi esracaheleyan
Son 2 senedir hayatımda önemli diye atfettigim hicbirsey yolunda gitmiyor. Geçen sene boşandım, şiddet dolayısıyla. Daha birçok sorun yaşadım, evlenmeden önce emin olduğum adam imzayı attığım anda değişti, iftiralar, boşanma çabaları vs. En sonunda bitirdik kavga dövüş. Evlenmeden önce sinyalleri asla vermedi sakin vs davranıyordu. Boyle sebepten bosanacagimi hiç düşünmemiştim, evlenmeden önce söyleseler gülerdim heralde. Öyle beklenmedik aniden şiddetle sona erdi. Geçerli bir bölüm okudum, mesleğim vardı, geçen ay işten cikarildim. Bosandigim dönemde kafam epey doluydu, çalıştığım kurum başka şehire taşınınca ani karar verip uzaktan çalışmayı reddedip iş degisikligi yaptım. Geçen ay orası beni işten çıkardı, çok toksik bir ortamdı ve asla bana göre değildi. Mobbing, çalışanların davranışları beterdi. Önceden bir firmayla gorustugumde hemen işe alırlardı, artık görüştüğüm sayısız firma bana dönüş yapmıyor. Sanki birisi geldi benim bütün hayatımı zehirledi. O kadar mutsuzum ki.. Ailemin yanına geçmiştim kardeşimin alkol problemi var, dengesiz biri. Onunla ve babamla asla kafa yapilarimiz uymuyor. Babam biz küçükken anneme şiddet uygulardi. Artık yapmıyor ama annem asla bosanabilecek bir kadın olmadı. Bizi de kendini de mutsuz etti. Şuan dışarı çıkmayan, pasif birisi. Ailemle dün büyük tartistik. En azından ise gidip gelirken kafa dagitiyordum, artık başvuru yaparken bile korkuyorum biliyorum ki olumsuz olacak ve hep de öyle oluyor. Eskiden çok neşeli, kişisel gelişim kitapları okuyup sürekli sorunlarımı cozen biriydim ama elimde olmayan sebeplerle hayatımdaki değerlerim elimden alındı ve sanki bir köşede ölmeyi bekleyeceğim gibi karamsarim. Birkaç kişiyle görüştüm, hiçbirisi bana uygun degildi. Sanki ben artık hiç mutlu olamayacakmisim gibi. Hayatım sanki bu kadardı, hayat bana güzelliklerini gösterdi ve gitti gibi. Hicbirsey modumu duzeltemiyor, şuanda terapi de alamam çünkü ailemden para istemek istemiyorumm kendimi aciz gibi görüyorum. Ölsem kurtulsam bu hayat bana ağır geldi, yaşamayı beceremedim diyorum. Şu an yaşadığım hayat bana ait değil gibi, insanlar çok samimiyetsiz kimseye de bel bağlamıyorum. Benim durumum için ne önerirsiniz? Artık frekans, olumlu enerji olaylarına da inanmıyorum. Bu işi aldım diye gittiğim, el sıkışıp döndüğüm yerlerden dönüş olmadı. Bereketim kaçmış gibi oldu kızlar Tatile gidesim bile yok, akşamları arada yürüyüş yapıyor, sigara içiyor ve tüm gün telefon başında vakit geçiriyorum. Arkadaşlarım da herkes kendi hayatında çok sosyal değiller. Boşanma aşamasında terapi almıştım 5 ay kadar, ama uzun vadede daha fazla şey kaybettim. Hem iş, hem aşk hem aile yönünden çok şanssızım. Hayatı hayat yapan bunlar değil mi? Bende hiçbirisi yok şuan