hayatımda yaptığım tek hata ve 10 yıldır bedelini ödüyorum..

Kisilik bozuklugu tehsisi kim koydu?
Herşeyi birilerinin koymasına gerek yok bazen apaçık oluyor narsizim nerde görsem tanırım malesef anlattıklarıyla birebir uyuşuyor ve bu insanlar aynı fabrikasyon ürünü gibi oluyor bu yüzden hemen ayrilamiyorsun farketmen uzun sürüyor malesef

Gercekten kisilik bozuklugu kesin ise o zaman kendine cok iyi bir avukat bulmasi lazim. Bor narsisten bosanmak, evli kalmaktan daha zor derler. Heleki arada cocuk varsa

Kişilik bozukluğu bir hastalık ve teşhisi bir uzman koymalı. Bazı insanlar sadece kötü oluyor mesela. Ama biz kişilik bozukluğu zannedebiliriz.

Ailesi sizin anlattığıniz çekirdek aile profiline çok yakın olan çocukluk geçmişi yaşamış bir yetişkin olarak (tabi siz anneleri tarafından by bihter cümlesine kaydı beynim bı sn ) şunu söylemek isterim ailem ben 21 yaşıma geldiğimde boşanmıştı. Su an geriye dönüp baktığımda ben çocukken bosansalardi şu an kendimin daha iyi bir versiyonu olurmuydum diye düşünüyorum. Abilerimde böyle düşünüyor kendileri adına. Kavgasız kaossuz bı ortamda daha mutlu bı birey olurdum diye düşünüyorum güncel olarak. Olan oldu biten bitti ama her duruma alışıyor insan ama çocukluk gerçekten bı temel. Tüm ömrü etkiliyor ..

Konuyu ben açtım sandım yalnız bende 2 çocuk var bi de bebek daha küçüğü korunurken oldu,evlilik desen değil boşanma desen olmuyor yani ne yapacağımı bende bilemez haldeyim

Kızınız için çok üzüldüm. Evdeki huzuru tesis etmek için kendini sorumlu görmeye başlamış eğer çabuk müdahale etmezseniz ömrü boyunca çevresindeki bütün sorunlu ilişkilerden kendisini mesul bilecek ve daima huzursuzluğu önceden tespit edip engel olma içgüdüsüyle yaşayacak. Korkunç bi ruh hali bu. Emin olun şu an annesinin iradeyi ele alıp, bu ilişkinin bitmesi yönünde bile olsa karar alıp uygulaması onu rahatlatır. Birkaç aylık bir üzüntü ve ayrılık hüznü, ömür boyu sürecek bir ruhsal zedelenmeden çok çok daha iyidir

Deneyince bişey kaybetmeyeceğine göre
Deneyince bir şey kaybedilmeyen çok seçenek var. Hepsi bu mantıkla yapılabilir o zaman size göre.
Benim tavsiyem kurşun döktürün. Belki nazar vardır. Bir şey kaybetmezsiniz.
Konu sahibi yerinizde olsam boşanırdım sanırım. Ve hatta niye bu zamana dek 15 yıldır çalışıyor olduğum halde boşanmadım diye de kendimi sorgulardım

hayır tabiki o kadar da değil bazı şeylerin mantıklı açıklaması olur. Kadın doğru veya yanlış sonuçta eğitim almış birisi ve bazı teorilerde bulunuyor. Ve yapan binlerce insan var. Bence tuzlu su ile dinde dahi yeri olmayan kurşun benzetmesi olmadı

Öneride bulunduğunuz kişiye bir bakın tekrardan. Saçma sapan sorulara cevap veren bel altı muhabbetler yapan ve bu yüzden viral olan biri.
Ben o kadının ve onun gibilerin bazı soruları kendilerinin yazdırdığıni düşünüyorum sonra da manşet oluyorlar. Ama aynı zamanda hanımefendinin söylediği gibi Ezmecinin tuzlu su, bazı renklerin enerjiyi yükselttiğine dair önerileri, yok sıcak soğuk uygulamalari çok cidddi oranda olumlu geri dönüşler aldığını da gördük. Yaptım mi hayır ama yapanları görüyorum. Sonuç olarak gündem olmayı başardı

Narsist kişilerle iletişim ve ilişkiyi yürütme de kendi sınırlarınızı cizmeniz çok önemlidir. Zamanla sınırlarınızı bilen kişi saygı duymayı da öğrenecektir. Sizin alanınız olsun, hobileriniz olsun, onu yok sayın. Kendinizi ifade etmek için emek sarfetmeyin çünkü en doğrusunu o bilir. Bir kere söyleyin agresiflesmeden kırmadan dökmeden ama söyleyin ve her ne ise söylediğiniz ondan taviz vermeyin. Bu şekilde hayatınızın diğer alanlarına da yavaş yavaş bunu yaymaya çalışın. Zaman içinde değişikliği sizlerde farkedeceksiniz. Şayet boşanmayacaksaniz tabii

Narsist teşhisini kim koydu?
Çocuğunuz küçük değil. Siz çocuğunuza bir anne olarak şunu öğretiyorsunuz bir erkeğin bu yaptıkları normal. Bunlara rağmen evlilik devam ettirebilir.
Ben bu durumlarda sadece çocuğa üzülüyorum. Çünkü çocukluğunu bu gerginlik altında yaşıyor. Yüreğinde hep bu korku oluyor.

Aynı adamdan bende de var, ben boşanmak istesem çocukları vermeyecek bana. O kadar soğudum ki herşeyden

Böyle çelişkili bir durum olduğu için sağlıklı kişiler bu tarz kişileri anlamakta güçlük çekiyor. O yüzden yıllarınız gidebiliyor. İnsan hem öyle hem böyle nasıl oabiliyor diyorsunuz ama oluyor. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…