- 27 Kasım 2015
- 1.397
- 3.046
- 133
Her verdiği cevabı okuduğunuza göre takip ediyorsunuz bana olan tepkinizi çözemedimÖneride bulunduğunuz kişiye bir bakın tekrardan. Saçma sapan sorulara cevap veren bel altı muhabbetler yapan ve bu yüzden viral olan biri.
Hımm bayılırım kendisine. Tavsiye ederim size uygulayın dedikleriniHer verdiği cevabı okuduğunuza göre takip ediyorsunuz bana olan tepkinizi çözemedim
Birine boşan demek çok kolay! denenecek şeyler varken niye denenmesin ki. Benim ne yapıp ne yapmayacağım sizi ilgilendirmezHımm bayılırım kendisine. Tavsiye ederim size uygulayın dediklerini
Birine boşan demek çok kolay! denenecek şeyler varken niye denenmesin ki. Benim ne yapıp ne yapmayacağım sizi ilgilendirmez
Herşeyi birilerinin koymasına gerek yok bazen apaçık oluyor narsizim nerde görsem tanırım malesef anlattıklarıyla birebir uyuşuyor ve bu insanlar aynı fabrikasyon ürünü gibi oluyor bu yüzden hemen ayrilamiyorsun farketmen uzun sürüyor malesefKisilik bozuklugu tehsisi kim koydu?
Esra Ezmeci yöntemleri denemeye değer diye düşünüyorum millet deli gibi eşlerinin düzeldiğini yazıyor
Herşeyi birilerinin koymasına gerek yok bazen apaçık oluyor narsizim nerde görsem tanırım malesef anlattıklarıyla birebir uyuşuyor ve bu insanlar aynı fabrikasyon ürünü gibi oluyor bu yüzden hemen ayrilamiyorsun farketmen uzun sürüyor malesef
Kişilik bozukluğu bir hastalık ve teşhisi bir uzman koymalı. Bazı insanlar sadece kötü oluyor mesela. Ama biz kişilik bozukluğu zannedebiliriz.Herşeyi birilerinin koymasına gerek yok bazen apaçık oluyor narsizim nerde görsem tanırım malesef anlattıklarıyla birebir uyuşuyor ve bu insanlar aynı fabrikasyon ürünü gibi oluyor bu yüzden hemen ayrilamiyorsun farketmen uzun sürüyor malesef
Konuyu ben açtım sandım yalnız bende 2 çocuk var bi de bebek daha küçüğü korunurken oldu,evlilik desen değil boşanma desen olmuyor yani ne yapacağımı bende bilemez haldeyimmerhaba herkese
bazen insanın içi çok dolu olur ama ağzını açtığında yılgınlık ve bıkkınlıkla o ağzı tekrar kapatır ve boşverir ya,işte o noktadayım.
konuşmaya,anlatmaya,akıl almaya ve en çokta anlaşılmaya o kadar çok ihtiyacım var ki..
evliliğimin 10.yılı ve 7,5 yasında bir kızım var.
evlilik öncesi 1,5 senelik dönemide sayarsak yaklaşık 12 yıla yakın zamandır hayatımda bu adam..
37 yaşındayım,yaklaşık 15 yıldır iş hayatındayım ve çalışıyorum..
sorun şu diyerek başlayayım,
tamamen anlayıştan uzak,merhametsiz,vicdansız,umursamayan,değersizleştiren,tabiri caizse hayatımı cehenneme çeviren bir adamın kıskacındayım.
bunları söylerken elbet yaşayanlar vardır,bir yandan da inanılmaz duygusal olabilen,düşünceli,sevgi dolu,evinden başka hiçbiryerde gözü olmayan,istediğinde süper baba ve koca olan da bir adam...
bu çelişkinin nedeni tabiki de son dönemlerin popüler kişilik bozuklugu narsizim..
burda yıllarca konu açtım,kah boşanmaya karar verdim,kah sevgi pıtırcığı oldum..ama şu var 10 yıllık evliliğime dönüp baktıgımda çoğunluğun kavgayla geçtiği,huzursuz,mutsuz ve en önemlisi kavga konuları hatırlanmasa bile yaşatılan hisssin asla unutulmadığı bir evlilik..
size ne yapmalıyım diye sormayacagım aslında çünkü cevabı biliyorum,
sadece özellikle çocuklu boşanan hanımlardan örnekler duymak istiyorum..
kızım küçük ama bir çok olayda konu hakkında yorum yapabilecek düzeyde
sen sus baba,sen cevap verme anne,biraz sakinleşin vs.vs.tabi şahit oldukları olmadıklarının %10u.
ama çevreden gördüğü duyduğu kadarıyla boşanma konusunda çok ürkek,aramızda tartışma çıkmaması için bazen direksiyonu bile ele alıyor siz kavga edip boşanırsanız ben ikinizi aynı anda göremem,beraber aile etkınlıklerı yapamayız gibi...
bu arada aile etkinliği konusunda iyiyizdir,beraber gezeriz,evde oyun oynarız,kavga etmediği zamanlarda uyumlu olabiliyor..
bundan kızımı yoksun bırakmak şuan için bencillik mi acaba diye düşünüyorum..
biraz daha beklesem ve kızım en azından eve anahtarla kendi girebilecek kadar bagımsızlaşsa ve öyle mi ayrılsam diyorum..kızıma babannesi bakıyor çünkü okuldan sonra,yani şuan boşanmış olsak hertürlü bağım olmak zorunda.en azından annesiyle..
kafam çok karışık...
toparlamam gerekirse
narsist kişilik bozukluğu olan,benı yanlızlastırmaya çalışan(aile hariç),tek başıma biyere gitme fikrine bile müthiş karşı çıkan,psikolojik şiddet konusunda çok cömert,her an kontrolcü,acımasızca eleştirip,kalp kırmayı umursamayan,bana bunu yapma hoşlanmıyorum dediğimde senın hoşlanmamandan banane ben böyleyim,yine böyle yaparım ben diyebilcek kadar bencil bir adam,
şuan mı terkedilmeli?
yoksa çocuğn az da büyümesi mi beklenmeli?
hakkınızı helal edin 10 yılda okadar çok ama okadar çok konu var ki,hiç detaya girmeden yüzeysel geçiyorum..
siz anneler,ruh hastası kocalarınızı bırakmak için çocuğunuuzn bırazda olsa bagımsızlıgını kazanmasını beklediniz mi?
teşekkürler
Deneyince bir şey kaybedilmeyen çok seçenek var. Hepsi bu mantıkla yapılabilir o zaman size göre.Deneyince bişey kaybetmeyeceğine göre
Deneyince bir şey kaybedilmeyen çok seçenek var. Hepsi bu mantıkla yapılabilir o zaman size göre.
Benim tavsiyem kurşun döktürün. Belki nazar vardır. Bir şey kaybetmezsiniz.
Konu sahibi yerinizde olsam boşanırdım sanırım. Ve hatta niye bu zamana dek 15 yıldır çalışıyor olduğum halde boşanmadım diye de kendimi sorgulardım
Ben o kadının ve onun gibilerin bazı soruları kendilerinin yazdırdığıni düşünüyorum sonra da manşet oluyorlar. Ama aynı zamanda hanımefendinin söylediği gibi Ezmecinin tuzlu su, bazı renklerin enerjiyi yükselttiğine dair önerileri, yok sıcak soğuk uygulamalariÖneride bulunduğunuz kişiye bir bakın tekrardan. Saçma sapan sorulara cevap veren bel altı muhabbetler yapan ve bu yüzden viral olan biri.
Narsist kişilerle iletişim ve ilişkiyi yürütme de kendi sınırlarınızı cizmeniz çok önemlidir. Zamanla sınırlarınızı bilen kişi saygı duymayı da öğrenecektir. Sizin alanınız olsun, hobileriniz olsun, onu yok sayın. Kendinizi ifade etmek için emek sarfetmeyin çünkü en doğrusunu o bilir. Bir kere söyleyin agresiflesmeden kırmadan dökmeden ama söyleyin ve her ne ise söylediğiniz ondan taviz vermeyin. Bu şekilde hayatınızın diğer alanlarına da yavaş yavaş bunu yaymaya çalışın. Zaman içinde değişikliği sizlerde farkedeceksiniz. Şayet boşanmayacaksaniz tabiipandemi öncesi aile terapisi aldık,beni öldürürsün ölümü sürüyerek oraya götürürsün ancak diyen adam benım boşanma konusunda ciddiyetimi anlayınca mecbur geldi,4 aya yakın terapi aldık.ilk seanstaki durumdan sonra terapist dedi ki,sizde ve evlilikte bir sorun yok,sorunbeyfendinin kişiliği ve çocukluk travmaları.yani eşi siz değil başka bir kadın olsa yine aynı şeyler yaşanırdı.dolayısıyla kadın beni bıraktı ona uyguladı seansları bir süre çokta iyi geldi ama zaman zaman tekrarlıyor,öfke atakları geçiriyor ve dili ölümüne saldırganlaşıyor..fiziki bir şiddet durumu yok bu arada..
durum bu,
bu arada bende sosyolojı mezunuyum sayısız psikolojı dersi aldım,alan olarakta yatkınım,bazı hareketlerinden yola çıkarak bu konuyu çok araştırdım kendı içimde acaba mı diyodum,zaten terapist 3.seanstan sonra söyledi narsist hareketler çok fazla diye..ama tek iyi yanı narsistler terapiyi asla kabul etmez,sizin eşiniz öyle yada böyle geldi,sizi kaybetme daha dogrusu sizi ve çocugunuzu kaybetme fikri ciddiye binince o korku onu buraya getiren,bu da işimize yarayacak bir durum demişti
Narsist teşhisini kim koydu?merhaba herkese
bazen insanın içi çok dolu olur ama ağzını açtığında yılgınlık ve bıkkınlıkla o ağzı tekrar kapatır ve boşverir ya,işte o noktadayım.
konuşmaya,anlatmaya,akıl almaya ve en çokta anlaşılmaya o kadar çok ihtiyacım var ki..
evliliğimin 10.yılı ve 7,5 yasında bir kızım var.
evlilik öncesi 1,5 senelik dönemide sayarsak yaklaşık 12 yıla yakın zamandır hayatımda bu adam..
37 yaşındayım,yaklaşık 15 yıldır iş hayatındayım ve çalışıyorum..
sorun şu diyerek başlayayım,
tamamen anlayıştan uzak,merhametsiz,vicdansız,umursamayan,değersizleştiren,tabiri caizse hayatımı cehenneme çeviren bir adamın kıskacındayım.
bunları söylerken elbet yaşayanlar vardır,bir yandan da inanılmaz duygusal olabilen,düşünceli,sevgi dolu,evinden başka hiçbiryerde gözü olmayan,istediğinde süper baba ve koca olan da bir adam...
bu çelişkinin nedeni tabiki de son dönemlerin popüler kişilik bozuklugu narsizim..
burda yıllarca konu açtım,kah boşanmaya karar verdim,kah sevgi pıtırcığı oldum..ama şu var 10 yıllık evliliğime dönüp baktıgımda çoğunluğun kavgayla geçtiği,huzursuz,mutsuz ve en önemlisi kavga konuları hatırlanmasa bile yaşatılan hisssin asla unutulmadığı bir evlilik..
size ne yapmalıyım diye sormayacagım aslında çünkü cevabı biliyorum,
sadece özellikle çocuklu boşanan hanımlardan örnekler duymak istiyorum..
kızım küçük ama bir çok olayda konu hakkında yorum yapabilecek düzeyde
sen sus baba,sen cevap verme anne,biraz sakinleşin vs.vs.tabi şahit oldukları olmadıklarının %10u.
ama çevreden gördüğü duyduğu kadarıyla boşanma konusunda çok ürkek,aramızda tartışma çıkmaması için bazen direksiyonu bile ele alıyor siz kavga edip boşanırsanız ben ikinizi aynı anda göremem,beraber aile etkınlıklerı yapamayız gibi...
bu arada aile etkinliği konusunda iyiyizdir,beraber gezeriz,evde oyun oynarız,kavga etmediği zamanlarda uyumlu olabiliyor..
bundan kızımı yoksun bırakmak şuan için bencillik mi acaba diye düşünüyorum..
biraz daha beklesem ve kızım en azından eve anahtarla kendi girebilecek kadar bagımsızlaşsa ve öyle mi ayrılsam diyorum..kızıma babannesi bakıyor çünkü okuldan sonra,yani şuan boşanmış olsak hertürlü bağım olmak zorunda.en azından annesiyle..
kafam çok karışık...
toparlamam gerekirse
narsist kişilik bozukluğu olan,benı yanlızlastırmaya çalışan(aile hariç),tek başıma biyere gitme fikrine bile müthiş karşı çıkan,psikolojik şiddet konusunda çok cömert,her an kontrolcü,acımasızca eleştirip,kalp kırmayı umursamayan,bana bunu yapma hoşlanmıyorum dediğimde senın hoşlanmamandan banane ben böyleyim,yine böyle yaparım ben diyebilcek kadar bencil bir adam,
şuan mı terkedilmeli?
yoksa çocuğn az da büyümesi mi beklenmeli?
hakkınızı helal edin 10 yılda okadar çok ama okadar çok konu var ki,hiç detaya girmeden yüzeysel geçiyorum..
siz anneler,ruh hastası kocalarınızı bırakmak için çocuğunuuzn bırazda olsa bagımsızlıgını kazanmasını beklediniz mi?
teşekkürler
Bu hanım tuzlu sucu hanım değil mi? Tuzlu suyla mı düzeliyormuş adamlar?Ve siz de buna inanıyorsunuz. Haydar Dümen = Esra Ezmeci. Arada fark yok
Dişil enerjiyi yükseltiyormuşmuşBu hanım tuzlu sucu hanım değil mi? Tuzlu suyla mı düzeliyormuş adamlar?
Böyle çelişkili bir durum olduğu için sağlıklı kişiler bu tarz kişileri anlamakta güçlük çekiyor. O yüzden yıllarınız gidebiliyor. İnsan hem öyle hem böyle nasıl oabiliyor diyorsunuz ama oluyor. Allah yardımcınız olsuntamamen anlayıştan uzak,merhametsiz,vicdansız,umursamayan,değersizleştiren,tabiri caizse hayatımı cehenneme çeviren bir adamın kıskacındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?