Bayram dolayisiyla köye gittik, anneannemlerin evleri cok kotu, kesinlikle asagilamak icin soylemiyorum, baska yerlerde bir suru daireleri var bankada paralari var arsalari var falan ama gelin gorun ki oturduklari ev o kadar kotu ki, her sene geldigimde cok rahatsiz oluyorum, hayatimda daha once hic ucuk cikarmamistim ama bu sene tuvalet mevzusu yuzunden ucuk cikti sivilcelerim artti, ev de cok sicak dogru duzgun cam pencere yok, Allahim o kadar cok gitmek istiyorum ki buradan ama annem 2 hafta kalacagiz diyor, gorseniz cidden anlarsiniz halimi, ben normalde cok takmam, olay evin dizayni degil, tuvalete gitmemek icin azami miktarda yiyip iciyorum, resmen kendimi tutuyorum su icmemek icin ama ev de cok sicak dilim damagim kurudu, izmirliyiz, havalar da cok sicak Allahim. Kizlar ne yapabilirim bu evde cidden cok bunaldim. Bu ev dedemin cok onceden kendi yaptigi ev, cok eski her yer kirilip dokuluyor resmen merdivenden cikarken korkuyorum bir gun kirilcak bir yerimi inciticem diye, biz istanbulda oturuyoruz fakat her yaz buraya geliriz ve kabuslu gunler baslar benim icin, artik gelmek istemiyorum buraya ama baska sansim yok, ne yapacagim?? Bir yardim edicerin bu kardesinize cidden kotu durumdayim..
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü