Hayatimda ilk kez ucuk cikardim, cok sikinti

manzarlet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
669
194
53
Bayram dolayisiyla köye gittik, anneannemlerin evleri cok kotu, kesinlikle asagilamak icin soylemiyorum, baska yerlerde bir suru daireleri var bankada paralari var arsalari var falan ama gelin gorun ki oturduklari ev o kadar kotu ki, her sene geldigimde cok rahatsiz oluyorum, hayatimda daha once hic ucuk cikarmamistim ama bu sene tuvalet mevzusu yuzunden ucuk cikti sivilcelerim artti, ev de cok sicak dogru duzgun cam pencere yok, Allahim o kadar cok gitmek istiyorum ki buradan ama annem 2 hafta kalacagiz diyor, gorseniz cidden anlarsiniz halimi, ben normalde cok takmam, olay evin dizayni degil, tuvalete gitmemek icin azami miktarda yiyip iciyorum, resmen kendimi tutuyorum su icmemek icin ama ev de cok sicak dilim damagim kurudu, izmirliyiz, havalar da cok sicak Allahim. Kizlar ne yapabilirim bu evde cidden cok bunaldim. Bu ev dedemin cok onceden kendi yaptigi ev, cok eski her yer kirilip dokuluyor resmen merdivenden cikarken korkuyorum bir gun kirilcak bir yerimi inciticem diye, biz istanbulda oturuyoruz fakat her yaz buraya geliriz ve kabuslu gunler baslar benim icin, artik gelmek istemiyorum buraya ama baska sansim yok, ne yapacagim?? Bir yardim edicerin bu kardesinize cidden kotu durumdayim..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

valla canım internet olduğuna dua et diyesim geldi, o da olmasa napıcaktın gelmek zorundaysan internette kendini eğlemekten başka çaren yok gibi

ucuk cikmadan acsaydin konuyu daha dogrusu cikacagini hissettiginde fikir verebilirdimde...suan basa gelen cekilir yani...

ne dememizi bekliyorsun???

Simdi ben anlamadim ucugu nasil geciririm mi diyorsunuz bu evde nasıl yaşarım mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ucuk cikmadan acsaydin konuyu daha dogrusu cikacagini hissettiginde fikir verebilirdimde...suan basa gelen cekilir yani...

ne dememizi bekliyorsun???

Hic ucuk cikarmadim daha onceden, cikacagini hissedemedim.... Rahatlatacak seyler soyleyin kafayi yiyecegim burada.... Dedemlere cok kiziyorum o kadar paralari var bu evde curuyup gidiyorlar hic cekilir gibi degil...

kaşınırken zovirax tarzı bişey sürsen olurdu ama artık yapacak bir şey yok, tarla hayvan işleri yok mu, onlara yardım et, yoksa iki hafta napıcaksın ki, laptobun falan varsa seri bi şekilde film izle
herşeysen tiksinti duyarsan daha fazla tepki verebilir vucudun

zaten ilk defa cikariyormussun o yuzden bilemezdin..uzgunum ama 1 kere virusu kapinca surekli cikariyorsun...eger bir dahakine ucuk cikaracaginda hissedersen hani kasinir yanar ya dudak...iste o zaman tahta kasigi ateste kizdirip dudaginda ucuk cikacak olan yere 3-4 defa degdirip degdirip cek...ben bu yontemi cok uzun zamandir yapiyorum bebegim oldugu icin, gercekten ise yariyor..

o evde nasil yasarsin daha 2 hafta bilememde..yapacak birsey yok mu disari cikip hava alsan..bahceleri filan yok mu?

Tarla hayvancilik isleri yok burada, dedem emekli anneannem zaten calismiyordu, evde cok fazla yemek pisiyor ama yiyemiyorum.. Telefondan internete girebiliyorum zaten baska yaptigim bir sey yok, hep kk'dayim son zamandir

Bahce yok karsimizda bir tane futbol sahasi var, hava kavuruyor zaten.. Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin ilerde yardimci olacaktir.. Annemi 1 hafta kalmak icin ikna etmeye calisiyorum, yoksa kotu planlar kurucam artik ciddiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…