Hayatımda hiç bir şey yolunda gitmiyor

suskunkisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
909
683
33
25
Dünya üzerinde bana hiç şans kalmamış gibi hissediyorum. Herkes sanki çok mutlu. Hayatlarında her şey yolunda gibi. Bir iş alıyoruz bir şey çıkıyor tüm paramızı ve işimizi kaybediyoruz. Evimizde ne para ne rızık hiç bir şey kalmıyor. Ne gelse gidiyor. Hep hastalıklar dertler tüm kötü şeyler beni buluyor. Yaşım 24 ama ruhum ve bedenim sanki 60 yaşında gibi. Sürekli mutsuzum. Biri çıksın ve bana desin ki şu duayı okudum şunu yaptım hayatım yoluna girdi işlerim düzeldi. Her türlü tavsiyeye açığım. İyi enerjiyi çekip kötü enerjileri de uzaklaştıracak şeyler arıyorum. Yardım…

Olur bazen öyle.

Üst üste gelir…

Haklısınız.

Allahım yüreğinizi ferahlatsın derdinize derman versin inşallah.

Yani ben de 25 yaşındayım, hayatımın bir yılı hastalıkla geçti bu yıl da geçiyor. Ben de yoruldum güçlü kalmaya çalışmak çok zor. Ama sabretmemiz gerekiyor. Hayat inişli çıkışlı, bazen iyi bazen kötü olabiliyor Ama evet bazılarının hayatı gerçekten çok güzel, dışarıdan gözüktüğü odur diyecekler ama bizzat tanıdığım kişiler. Şans sanırım.

Rabbim yardımcımız olsun Çevremdeki insanları bir görseniz. Hayatlarında bir kez başlarının ağırmadığına eminim…

Rabbim yardımcımız olsun Çevremdeki insanları bir görseniz. Hayatlarında bir kez başlarının ağırmadığına eminim…
Evet çok ufak şeyleri kendilerine dert edinip en ufak şeye ağlıyorlar çünkü gerçek dert nedir hiç görmemişler... Herkes farklı bir şekilde sınanıyor.

Sakin olun 25 yaşındasınız kendi işiniz mi var? Sorun ne tam olarak
2019 yılında eşimle beraber kurduğumuz inşaat sektöründe çalışıyorduk. Türkiyedeydik. İlk binamızı yapmıştık. Çok güzel para kazandık. 2020 de koronanın gelmesiyle iş yapamadık. Elimizde ne var ne yok kaybettik. Şirketi kapatmadık. Tüm kazandığımızda devlete vergi olarak ödendi. 2022 yılına kadar inşaat sektörüne giremedik ekonomik sebeplerden. Emlakçılık yapmaya başladık. Tek tük sattığımız evlerden para kazanıyorduk. Bu sırada şirketimiz açık olduğu için iş yapmadığımız halde devlete vergi ödedik. Bir birikim yapamadık. Baktık olacak gibi değil 2023 yılında 5 aylık hamileyken yurt dışına taşındık. Burda düzen oturturuz dedik. Bir süre işsiz kaldık. İş bulduk tam para kazanmaya başladık Doğumdan sonra çocuğumda hastalıklar çıktı. Türkiyeye tedavi için döndük. Döndüğümüzde de kazandığımız 3-5 kuruşu hastanelere,yol paralarına harcadık. Tedaviden sonra tekrar yurt dışına gittik çünkü artık türkiyeden umudumuzu kesmiştik. Şimdi burda tekrar inşaat sektöründe iş kurduk. Çevre yaptık tam düzeleceğiz derken kaynımın bazı ahmaklıkları yüzünden dönecez gibi görünüyor. Yani ben artık gerçekten yoruldum daha çok şey var da özet geçiyorum

Yanlış anlamayın ama çoğu elinizde olan sebepler değil. Kaynınız ne yaptı dönmek zorundasınız?

serbest çalışmak şu dönemde iş kurmak çok riskli. Maaşlı bir iş yapamaz mısınız?

Size tavsiyem kendinizi başka insanlar ile kıyaslamayın , belki onların da başka derdi vardır olamaz mı ? Anlatmıyorlardır belki. Bu sizi daha çok aşağıya çeker ve bereketinizi de azaltır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…