- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
hiç kimse seni alkışlamadı yahu bir tek ben alkışladımm halbuki yazdıkların ne doğru..Gecenlerde benzer bir tartisma oldu isyerinde. Ben yuksek gelirli bir aileden gelmeme ragmen, en basiti anadoludaki akrabalarimdan duyduklarimdan ve universitedeki "amerikali" hocamin, Turkiye'de aldigim saglik hizmetini dunyada hic bir yerde almamistim, demesinden yola cikarak Sagliktaki duzelmelerden bahsetmistim. Masamda oturanlar da, bir kere ozel hastanelerin nasil kotulestigini anlatip durdular. Hepsi CHP secmeni.
suan kesinlikle hic bir secmen kitlesini hedef almiyorum, herkese saygi duyuyorum cunku insanlarin "kendi oncelikleri" var. Ama o kisiler hastaneler kotulesti derken,aslinda ozel hastanelerde, kaybettikleri imtiyazlardan sikayet ediyorlardi.
Cunku ozel hastanelerin muhattap olduklari "kesim" degistiginden, yani halka indiginden, artik ozel hastanelere gittiklerinde, karsilastiklari muamele daha kotu hanfendiciklerin.
kimse bana girismesin, ilismesin. Dedigim gibi insanlarin "oncelikleri var" herkes, kendi hayatindaki eksikliklere gore oy veriyor. hayattan beklentisine gore oy veriyor. Senin oyun "daha ozgur bir ulke" icin olabilir, bir baskasinin ki "cocuguna ilac alabilmek" icindir.
Bu ne cirkin bir laf tam da sana yakisir sekilde :) sen ne benim biyolojik yasimi bilirsin, ne de akil yasimi... Ortalik iyi ki benim gibi genclerle dolu. Senin gibi 40 yasina gelmis ama hala iki lafi bir araya getiremeyenlerle dolu olacagina...sana cevap vermicem canım git büyüde gel çünkü ortalık senin gibi gençlerle dolu o daldan bu dala atlayann..
chp ye guvenmıyorum ınanmıyorum dersen mantıklı olurda , kılıcdaroğlu dersen cok saçma olur...ne hikmetse neden sana inanamıyorum kılıçdaroğlu.. neden samimi gelmiyo sözleriniz.. ne yaptınız ,nasıl bir güvensizlik yaptınızda . bu millet size güvenmiyor,,neden halbuki çokda iktidar olmadınız ama neden,, neden bu güvensizlik...???
naptın 40 yaşşBu ne cirkin bir laf tam da sana yakisir sekilde :) sen ne benim biyolojik yasimi bilirsin, ne de akil yasimi... Ortalik iyi ki benim gibi genclerle dolu. Senin gibi 40 yasina gelmis iki lafi bir araya getiremeyenlerle dolu olacagina...
yanlışş kılıçdaroğlu derken chp yi kasteddim sözleriniz, ve ne yaptınız diyorum yani şunu diyorum geçmişte ne yaptı atalarınızda size güvenilmiyo diyorummchp ye guvenmıyorum ınanmıyorum dersen mantıklı olurda , kılıcdaroğlu dersen cok saçma olur...
adam ıktıdara gelmedıkı , calıp cırpmadıki güvensizlik yaşıyorsun !
önyargılısın sanırım azcık..
naptın 40 yaşşetrafımda çok varsınız .. ondan biliyorumm sayıyo sayıyo bana sonra diyorum yaşın kaç 22.. 23.. ve sen 15 sene evvelini biliyormusun diyorum sadece kem kümm..
Ulke hakkinda yorum yapabilmem icin yasli mi olmam gerekiyor. 24 yasindayim diye bu ulkenin vatandasi degil miyim? Ayni mantikla senin de hic ataturk hakkinda, osmanli hakkinda vs yorum yapmaman gerekiyor. Gormedigimiz donemler hakkinda susup oturalim oyleyse. Bu ne sacma bir arguman...naptın 40 yaşşetrafımda çok varsınız .. ondan biliyorumm sayıyo sayıyo bana sonra diyorum yaşın kaç 22.. 23.. ve sen 15 sene evvelini biliyormusun diyorum sadece kem kümm..
Şimdi çoğunluk burda AKP katşıtıya,bu oyları Kimler veriyo ozaman
niye kadına şimdi sen diye hitap ettin ...Bu ne cirkin bir laf tam da sana yakisir sekilde :) sen ne benim biyolojik yasimi bilirsin, ne de akil yasimi... Ortalik iyi ki benim gibi genclerle dolu. Senin gibi 40 yasina gelmis ama hala iki lafi bir araya getiremeyenlerle dolu olacagina...
bi ara ölüler falan da veriyordu.
Şimdi çoğunluk burda AKP katşıtıya,bu oyları Kimler veriyo ozaman
ben senin gibi sözde demokrat değilim canım eğer osmanlıyı eleştirirsem osmanlı tü kaka dememm.. iyi taraflarınıda söylerim eksilerinide,, atatürkü de eleştiririm ama yaptığı hizmetleride söyler ama keşke şurda şunu yapmasaydıda derimm.. kimse mükemmel değildir.. siz gençlere kızdığım odur sevmiyormusunuz bitmiştir sizin için.. hiç bir yönetim kötü değildir eskileride vardır artılarıda.. hani sana genç diyorum kii gençsinn.. 8 yaş ufaksın bendenn mevlam ömür versin sanaa.. sağlık ve huzur..Ulke hakkinda yorum yapabilmem icin yasli mi olmam gerekiyor. 24 yasindayim diye bu ulkenin vatandasi degil miyim? Ayni mantikla senin de hic ataturk hakkinda, osmanli hakkinda vs yorum yapmaman gerekiyor. Gormedigimiz donemler hakkinda susup oturalim oyleyse. Bu ne sacma bir arguman...
şaibe var bilmiyormusun ?Şimdi çoğunluk burda AKP katşıtıya,bu oyları Kimler veriyo ozaman
Aynı evde yaşadığımızı bilmediğimiz, tanımadığımız insanlar, mezarındaki babaannem, suriyeliler, bir de sizler sanırım. Ha bir de ordan burdan devşirilen oylar var.
yok hayatım bana sen diyebilir herkess ama anladım sana çatmıştı sen dersen alıntılama beni diye..niye kadına şimdi sen diye hitap ettin ...
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu....
işte genel tavrınız bu ama hep böyle bir açık veriyorsunuz...yapmayın biraz kendiniz biraz doğal olun..
evet bu masall hazmedememenin masalı.şaibe var bilmiyormusun ?
yalanla dalaverayla başa gelemeyenlerin başarı gölgelemek için uydurduğu masal.
evet garibime gitti ki bi ara benim topicte muhabbet etmiştik ona da sempatim vardı .... böyle dediğinde şaşırdım...madem öyle sen demek saygısızlık neden kendisi söylüyor....kızdığım nokta seni saygısız gibii gösterip kendilerine gelince hür olmaları...yok hayatım bana sen diyebilir herkess ama anladım sana çatmıştı sen dersen alıntılama beni diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?