- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
tepkimii.. sence bu tarz tepkimi olurr.. olurmu sence...??diyorum ki bu topikte o arkadaşın msjına kadar tartışılan konuda ki hakaret içerikli msjları alıntılar mısın?
eski topiklerden bahsetmiyorum şu anda burada yazışıyoruz.
o alaylar kılıçdaroğlu içinde yapıldı.ayrıca dün soma faciasını görmeyip,önemsemeyip,hiçe sayıp biri bir şiir okudu diye bu ülkenin önde gelen ismi ağlıyorsa dalganın alası geçilir! bu hakaret değil tepkidir.
işte zaten benimde şaşırdığım o chp iktidara gelmemiş yahu kime sorsam ak partiye vermicem diyorlar eee kime diyorum chp mi diyorum gözlerini açıyorlar allah korusun ne chp si ..mhp ye atacağım oyumu diyorlar bu parti iktidar olmamış ama bu halk buna güvenmiyor.. geçmişte bu kadar ne yapmış bunlar.. kii üstünden kaç sene geçmişş.. hala yenileyememişlermi kendilerinii..
arkadaş yok hayatım arkadaşlar.. şu siyaset topiğinde akp ile bir şey paylaşıldığı zaman hangi birini alıntılayıp sana gösterecem.. neler görüyoruz biz burdaa oky akp ile bir şey paylaşıyor altına hemen sıralanıyorsunuz .yok tayyip şeytan gibi bakmış,, yok zombi gibi olmuşş,, işte tayyibin içine şeytan kaçmıış vs vs.. bir şiir okunmuş ağlamışlar duygulandıkları için .edilen alaylara bir bakk..
sakın insanların çoğaldığından olmasın buu... yerindemiEskiden biz sabahtan siraya girip aksama kadar muayene, film, laboratuar, MRimizi da yaptirip alt kattaki eczaneden de ilacimizi alip aksama kadar islerimizi halledip evimize gidebiliyorduk. En fazla ertesi gune sarkiyordu. Simdi siz hastaliginizin teshisini koyacak bir tomografi cekimi icin kac ay bekliyorsunuz? Hastalar esas simdi randevu kuyruklarinda olumu bekliyorlar.. Ben oldukten sonra gelen hizmeti neyleyim?
Gecenlerde benzer bir tartisma oldu isyerinde. Ben yuksek gelirli bir aileden gelmeme ragmen, en basiti anadoludaki akrabalarimdan duyduklarimdan ve universitedeki "amerikali" hocamin, Turkiye'de aldigim saglik hizmetini dunyada hic bir yerde almamistim, demesinden yola cikarak Sagliktaki duzelmelerden bahsetmistim. Masamda oturanlar da, bir kere ozel hastanelerin nasil kotulestigini anlatip durdular. Hepsi CHP secmeni.bu sağlık konusunda gerçekten hiç bilginiz yok eskiden hastalara ölümlü diye bakılırken,, eskiden hastane kuyrukları varken,, paran varsa en iyi hizmeti alıyorken,, ve hastaneleri bo...luk götürüyorken.. şimdi şu yazdıklarınıza şaşarım
tepkimii.. sence bu tarz tepkimi olurr.. olurmu sence...??
sence neden geldi bu özgürlükk şöyle bir düşünn.. 15 senede millete ne kadar özgürlük gelmiş demi saraylı.. eskiden liderine böyle dalga geçecektin haa. 15 sene önceyi bir araştır..Kimin kabahati? Bunca lider geldi gecti Turkiyenin basindan, elestirildiler, karikaturlere, fikralara konu oldular, ama hic biri bu kadar genis bir kesim tarafindan her Allahin gunu hakarete ugramamisti.. Neden acaba?
iştee buuu alkışlıyorumm..Gecenlerde benzer bir tartisma oldu isyerinde. Ben yuksek gelirli bir aileden gelmeme ragmen, en basiti anadoludaki akrabalarimdan duyduklarimdan ve universitedeki "amerikali" hocamin, Turkiye'de aldigim saglik hizmetini dunyada hic bir yerde almamistim, demesinden yola cikarak Sagliktaki duzelmelerden bahsetmistim. Masamda oturanlar da, bir kere ozel hastanelerin nasil kotulestigini anlatip durdular. Hepsi CHP secmeni.
suan kesinlikle hic bir secmen kitlesini hedef almiyorum, herkese saygi duyuyorum cunku insanlarin "kendi oncelikleri" var. Ama o kisiler hastaneler kotulesti derken,aslinda ozel hastanelerde, kaybettikleri imtiyazlardan sikayet ediyorlardi.
Cunku ozel hastanelerin muhattap olduklari "kesim" degistiginden, yani halka indiginden, artik ozel hastanelere gittiklerinde, karsilastiklari muamele daha kotu hanfendiciklerin.
kimse bana girismesin, ilismesin. Dedigim gibi insanlarin "oncelikleri var" herkes, kendi hayatindaki eksikliklere gore oy veriyor. hayattan beklentisine gore oy veriyor. Senin oyun "daha ozgur bir ulke" icin olabilir, bir baskasinin ki "cocuguna ilac alabilmek" icindir.
bozmuş olabilir bende akp seçmeni olarakYaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir diye vaat mi olur yahu? Valla kusura bakmayın Akp halka yönelik hiçbir şey vaat etmiyor bu seçimde. Paralel yapıyla mücadele, başkanlık sistemi, yargı tasfiyesi, iç güvenlik tedbir arttırımı...Hangisi halk olarak bizim işimize yarar söyleyin? Akp çok bozdu :)
tamamBak aslında kendin de yazmışsın, geçen sene açıkladım diye. Geçen sene yerel seçim vardı bu genel seçim. Aradan koca yıl geçmiş, ama sen olduğun yerde kalmışsın. Biraz dinamik olun yahu bu seçimlerde Akp'nin hiçbir vaadi halkın yararına değil, geçmiş senelere takılıp kalmayın.
herkes bıktı ama nedense herkes akp ye oy veriyor....Yapilan ne var diyoruz cevap veremiyorsun ama.. Cunki duble yol, Marmaray gecit demekten siz de biktiniz.
son 12 senede mi cogaldi insanlar? Hastanelerde doktor kalmadi, cunki hukumet yaptigi kanunlarla muayenehanesi olana SSK ve Devlet hastanesinde calismayi yasakladi. Ikisinden birini secmek zorunda birakti. Profesorler muayenehanelerine donduler, saglik stajyer doktorlara kaldi, onlar da bu kadarina yetisebiliyorlar iste..sakın insanların çoğaldığından olmasın buu... yerindemi
sayıyor bu türkiyee.. kendi akrabamdan biliyorum kemik kanseri ve umut yok en ön sıraya alındı ve özel hastanede yatışı sağlandı hemde hiç ücret alınmadan vs vs kii ben bu sistemi tayyibe ve iktidara yomuyorum yapılması gereken bir hizmet bu..
bozmuş olabilir bende akp seçmeni olarakYaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir diye vaat mi olur yahu? Valla kusura bakmayın Akp halka yönelik hiçbir şey vaat etmiyor bu seçimde. Paralel yapıyla mücadele, başkanlık sistemi, yargı tasfiyesi, iç güvenlik tedbir arttırımı...Hangisi halk olarak bizim işimize yarar söyleyin? Akp çok bozdu :)
akp geçmişini de yaptıklarını da yaşantımı da çok iyi biliyorum hiçbirinizin aklına ihtiyacım yok buyrun bir oyunuz var verin oyumdan da uzak durun mümkünse tabiiiReklamlara bakarak mi oy veriyorsunuz yani? 13 senede kac tane bina yapmis onlarin reklamini mi veriyor? Parti reklamlari deyince aklima Ozal geldi.. bir reklam verirdi ki Bogaz Koprusunden baslardi Turkiye capinda sanayi hamlesinden Turkiyenin en buyuk yatirimi Gap'a, oradan ciftciye, isciye kadar.. Sizin reklamlarda "anani da al git" dedigi ciftci de oynuyor mu? Ya satilan fabrikalar, limanlar, ormanlar, telekominikasyon sirketleri, Bor madenine kadar... 12 yilda uce katlanan dis borc da cabasi.. Neredeymis bunca paralar? soyluyor mu reklamlarda? Oglunun 6 tane gemicigini de koymus mu reklamlara? Millet kendinin sanirdi, iyi hava olurdu yaa..Soyle 10 milyon dolarlik koca koca gemicikler...
kadesa neden görmezden gelsin bunun bakanları var hakimi var en sonunda gördüğüm yargıda bu olay ve ölenlerin bir çoğuna maaş bağlandı ve hatta ölmeyen bir işçi keşke ölseydim hiç olmassa ailem para alırdı dedi .. neden söyledi işsiz kaldı şuan için.. ne diyosun sen .. haberleri hangi pencered izliyorsun bilmiyorumki..öyle güzel olur ki..evet tepki,sen kendi ülkende ki faciayı görmezden gelirsen işte o gözyaşlarına timsah göz yaşı denir.
seni ırgalamayabilir bu benim yaşamım...ben görüşümü söyledim hoşuna gider ya da gitmez ...sana cevap verme zorunluluğum da yok....Neyden ne kadar firsat bularak bu sitede takildiginiz beni zerre irgalamaz. Sonucta gelip burada ortaya bir arguman atiyorsaniz biri aciklama talep ettiginde "ugrasamam" derseniz bu mahalle agzi olur. Bilmemek ayip degil bilmiyorum diyebilin :) sonra vay akepe secmeni koyun degildir diye yakinirsiniz. Kendi kendinizi bu durumlara dusurup aglamayin sonra.
aslında yatıp kalkıp inönüye dua etmemiz gerekiyor. 2. dünya savaşına girmedi diye.
Şimdikiler savaş yokken savaş çıkartmaya çalışıyorlar.
Bir de inönü zamanını ekmeği karneyle dağıttı diye eleştirmeye çalışmıyorlar mı, akkoyunlar da yiyorlar işte böyle.
Allah korusun 2 dünya savaşına girsek biz öyle avrupalılar gibi kolay da atlatamazdık. Avrupada yakılıp yıkılmayan şehir kalmadı. İnsanlar açlıktan öldü. Bizde İstanbul bombalansa ne sultan ahmet ne ayasofya kalsa ne yapacaktık. o dönem bence Türkiye'nin en güçlü ve dengeli dönemiydi. Tüm dünya yanarken neredeyse hiç yara almadan atlattık. Naziler bile türkiye üzerinden geçemedikleri için afrika, azerbaycan üzerinden stalingradı işgale gittiler ve savaşı da bu yüzden kaybettiler.
Şimdi ne sınır var, ne itibarımız var dünya üzerinde.
kadesa neden görmezden gelsin bunun bakanları var hakimi var en sonunda gördüğüm yargıda bu olay ve ölenlerin bir çoğuna maaş bağlandı ve hatta ölmeyen bir işçi keşke ölseydim hiç olmassa ailem para alırdı dedi .. neden söyledi işsiz kaldı şuan için.. ne diyosun sen .. haberleri hangi pencered izliyorsun bilmiyorumki..
Sen ozgurluk mu diyorsun buna? Insanlar eskiden daha ozgurdu bence, simdi tayyipi n karikaturunu bile cizmek yasak, elestirenler hakaretten icerde, onlarca kisiye dava acmis adam.. Ben halktan birine hakaret davasi acmis hic bir lider hatirlamiyorum, hele cumhurbaskani asla.. Ben bu duruma rezillik diyorum. Tayyip halkin hatri sayilir bir yuzdesinin saygisini kazanamamis demek ki..sence neden geldi bu özgürlükk şöyle bir düşünn.. 15 senede millete ne kadar özgürlük gelmiş demi saraylı.. eskiden liderine böyle dalga geçecektin haa. 15 sene önceyi bir araştır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?