Anket ''hayatımda bir şans daha verilseydi...........herşey çok farklı olurdu''der miydiniz

''hayatımda bir şans daha verilseydi..........herşey çok farklı olurdu''der miydiniz

• kesinlikle......daha farklı olurdu, ne de olsa artık akıllandım

OY: 88 75,9%
  • hayır,yine aynı yerde ve aynı konumda olurdum,keşke dediğim birşey yok

OY: 15 12,9%
  • ben o kadar şanssızım ki, hayatımda birdaha şans bile verilmezdi bana

OY: 13 11,2%

• Ankete Katılan
    116
kızLar keşkelerinizi de yazın.. lütfeen.. hayata yeni başLayan biri oLarak hayatımda daha az hata yapmak istiyorum.. 1 ay sonra 18 ime giriyorumda:kedi: yaptığınız hatalarınızdan da azbuçuk bahsederseniz belki birazını kulağıma küpeyaparımfisfisfis teşekkürLer..

kesinlikleee..... çok farklı olurdu bazı insanları hayatıma almazdım hiç ....

kesinlikle farklı olurdu yaa hem de çok farklı.keşke öyle bi şey olsaydı gerçekten..

bir şans verilseydi eğer tek değiştireceğim şey hayatımın 4 yılını çalan kişiyi hiç tanımamış olmayı isterdim

ah keşke zamanı geri alabilseydim,allem eder kallem eder okurdum.dr olmayı çook istiyrdum saolsun babamın sayesinde okuyamadıklmaz:.30 yaşındayım hala kendimi okul sıralarında görürüm rüyalarımda.bu yaşdan sonra öss için hazırlanıyorum kazanacağımdan değilde maksat spor olsun .okuyanlar kıymetini bilsin.bu arada 30 uma giriyorum hiç bu kadar kendimi kötü hissetmemiştim çok zor geldi bana bu 30 yaş.sizlerede oldu mu ?mafoldumben

ben o kadar şanssızım ki, hayatımda birdaha şans bile verilmezdi bana bunu dedim doğruya doğru :))))

ünv tercihimde mühendislik yerine daha farklı bir bölüm yazardım ama o zaman da biricik aşkım eşimle tanışmamış olurdum. geçmişimde yaşadığım pişmanlıklar var onları düzeltmek isterdim.geçmişe dönmek için şans verilse belki de daha farklı daha derin yaralar açardım kendimde .en iyisi geleceğimi daha da güzelleştirebilmek için kazanacağım şansları iyi değerlendireyim :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…