Hayatıma yeni giren insan ve soru işaretleri

siz ağzın kokuyor diyerek açık olmuşsunuz evet ama empati kuruyorum biri bana böyle dese erkek kadın hiç farketmez o kişiye pek yaklaşmazdım sanırım. verdiği tepki de gururu kırıldığı için biraz saçma ve ergence olmuş. ama olgun biri olsa oyle davranmaz uygun olmadığınızı düşünüp bitirirdi. bana çok uygun değilsiniz gibi geldi. siz de pek hoşlanmamışsınız sanırım hoşlansanız daha dikkatli konuşurdunuz.

Keskinlikle sorunlu kişilik yapısı var .. ben boşanma aşamasında olduğum eş kişisinin ilk zamanlarını okudum konunuzda “beni çok önemsiyor oyüzden böyle davranıyor “ algısı sizi yanıltmasın başlarda tam hayallerimdeki aşk diyor insan ama hiçte öyle olmadığını zamanla görüyorsunuz bencil ve kibirli elde edene kadar sizi ilgiden mutluluktan bulutların üzerine çıkarabilir elde ettikten sonra paraşütsüz yere bırakıyorlar herşeyleri abartı ve sahte narsist kişilik yapısını bi araştırın derim sonra koşa koşa kaçarsınız zaten

Sanki biraz hızlıca ilerlemiş mevzu
Yani ilerlememiş bir ilişki için rahatsızlığı olduğunu bile bile 'ağzın kokuyor' diyemezdim sanırım. Bana dense de gururum incinebilirdi ve kötü hissederdim.
Çok etkilendiysem diğer özellikleri ağır bastığı için samimiyet ilerleyene kadar koku mevzusunu açmazdım.
tolere edemiyorsam da uzaklaşırdım.

Bu hareketler anca 15 yaşındaysanız bi nebze normal yoksa karakterini tamamlamamış kendine güveni olmayan kaprisli biri demektir. Yol yakınken dönün böyle kendinizi yıpratırsınız

Bence ağzının kokmasını söylemeniz hoş olmamış. Atıyorum 1 senelik ilişkiniz olur söylersiniz, tanımış olursunuz çünkü. Onun yaptığı da hoş değil.
Bence siz bu işi bırakın, bu iş baştan kokmuş.

Cocukca ve dengesiz davranislari. Saglikli degil bu davranis sekli.. Bitirmek dogru bir karar...Gecmis olsun demek yerine hayirli olsun demek isterim.

Ergen gibi davranmış bayağı. Ben 21 yaşındayım geçen senelerde benden bir yaş küçük bir çocukla tanışmıştım valla aynı böyleydi bayram mesajı atmış ben de cevap vermedim zaten çok konuşmak istemiyordum bir tripler bir tripler... Yok efendim bayramlar çok önemliymiş o da önemseyip benikmkini kutlamış nasıl cevap vermezmişim 5 dk geç yazsam hemen laf sayardı filan zaten bu çocuk da 23 yaşında bir olgunluk beklemeyin yani. Ağız kokusunu keşke biraz daha samimi olunca söyleseydiniz gururuna yedirememiş hemen o da sizi karalamak için bir şey uydurmuş belli. Sonuç olarak bence size uymaz bu kişi.

o da siz de garipmissiniz. daha yeni tanistigim birine agzin kokuyor demem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…