Hayatıma yeni giren insan ve soru işaretleri

Agız kokusu ergenlik trıp yalan ne ararsan var
Erkek mi kalmadı baska Allah askına?
Bitir ve gorusme bence
Vaktine yazık.

Az once ne kadar isabetli bir karar verdigimi kendisi bana gösterdi. Iki gündür bir konu da kesin dille reddetmeme rağmen israr ediyordu.
Ben de ilişki ilerlemeden ve duygular derinleşmeden bence bitirmemiz gerektiğini zaten hic bir konu da anlasamadigimizi söyledim. O da kabul etti ve vadalastik. Iki dk sonra bana yazdı senden son birsey istiyorum hatrim icin kabul et. Dedim nedir. Dedi beni engeller misin ben duramam yazarim.

Ben de bunun ayıp birsey olduğunu ve gerek olmadığını söyledim. Tekrar rica edince peki yaparim dedim. Sevsen zaten kabul etmezdin bby dedi ve beni engelledi. Resmen şaka gibi. Ben de diğer mecralardan da engelledim ve bu konu böylece son buldu hanımlar.

Aranızda belirli bir samimiyet oluşsa karşı taraf belki bu uyarınızı tolere edebilirdi ancak daha o samimiyet yokken biri benim yüzüme ağzın kokuyor dese ben bsen ter kokuyosun demem tabiki ama aramam da asla.Bana çok ergence geldi kusura bakmayın.

Tam bir ergen. Bittiği iyi olmuş

ağız konusu konusunda rencide olduğu için o da size bir çamur atmak istemiş sizinde rencide olmanızı istemiş. daha kibar söylemeniz gerekirdi diye düşünüyorum en azından yapacağı savunma sorunun neyden kaynaklandıgı ile ilgili olabilirdi. bunun dısında ben anlaşabileceğinizi sanmıyorum çünkü çok benzer karakterlere sahipsiniz gibi geldi bana. bir ipte iki cambaz oynamaz misali

Diger olumsuz noktalar icin bir sey diyemem zaten bitmis te siz siz olun bir daha bu kadar erken agzin kokuyir,elin terliyor vs seyleri bu kadar erken soylemeyin.Patladiniz mi yani soylemek icin.Hic hos degil,karsiliginda dogru ya da yanlis sen de ter kokuyodun cevabini alirsiniz.

Valla konuyu okuyunca adam için direk içimden geçen şu ÖKÜZ

Benimde midem de ülser var ve evet ağız kokusu yapıyor o yüzden sürekli naneli sakız veya şeker alırım ağzıma olabilir bu doğal bir şey ama sana dememesi lazım ter kokuyorsun diye bu çok ayıp bir şey.

Yeni tanıştığınız birine agzın kokuyor demek ne uslup kullanırsanız kullanın yanlış bence
Ama böyle üst üste aranmak mesaj falan biraz daha zaman tanıyın baktınız olmuyor görüşmeyi kesin, bence siz görüşmeyi kesincede çok çirkinleşecek biri tavırları tanıdık geldi

İnsanlar yıllardır hayatlarında olan eşlerine bile hemen kötü kokuyorsun diyemiyor rencide etmemek için. Keşke acele etmeseydiniz. Mutlaka söylemenin daha uygun bir zamanı bulunurdu. Onun tavrı facia zaten.
Benim anlamadığım ilişkiye devam etme ısrarı neden?

Bütün bunlar 2 haftalık tanıdığınız biriyle mi oluyor?
Hiç üzerinde bile düşünmeyin irtibatı kopartın. Şüphelerinizde eksik olmakla beraber haklısınız

Yazık ben adama üzüldüm
İmkanı yok diyorsun da yaz günü terlemiş koku duymuş olabilir ama önemsememiştir
Sende bunu söyleyince söylemiştir çok kırılmış belli
Ayrıca ağzı kokan biriyle sabahlara kadar niye görüştün o zaman?
Madem çok rahatsız oldun
Adamla gece gündüz görüşmüşsün
WhatsApp olayında ilişkin yeni olduğu için daha iyi bir iletişim kurman gerekirdi
Adamı sallamamışsın
1 dakika işim var denek zor değil
Oturmuş bir ilişkin olsa tamam da
Daha yeni bir ilişki
Neyse ikinizde yolunuza bakın

Siz bu adamı sevmiyorsunuz. Ağız kokusu kısmında haklısınız. Ancak geri kalan kısımda haksız. İnsan seviyorsa ne kadar işi olursa olsun en azından "Canım şu an müsait değilim sana daha sonra döneceğim." yazabilir. 1 dk nızı almazdı. Bunu yapmayıp da adamdan anlayışlı bir cevap beklemeniz çok mantıksız olmuş.

Hep derim insan whatsapp a girdiğinde ilk kimin mesajına bakıyorsa en çok onu seviyordur. Sen seversin ondan mesaj beklersim ufacık bir mesaj attığında saniyesinde geri dönersin ama o çevrimiçi olur ve sana yazmaz. (

Kaç yaşlarındasınız acaba

Koku konusunu mesajla açıklamanız çok saçma geldi bana, buluştuğunuz bir gün yumuşatarak yüzüne söylemeliydiniz. O da misilleme yapmış size. Siz biraz onu umursamıyor gibi davranıyorsunuz sanırım, evdeyken insan illa bi cevap yazabilir, ben de sinir olurdum ki oluyorum da, sevgililerime bu yüzden trip atmışlıklarım çook. Ergenlikle alakası yok, insan bozuluyor çünkü ben çok hassas davranırım bu konularda, karşımdaki rahatsa sinirlenirim. Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…