Merhaba 22 ay önce hamileyken doktorların 6. Ayda felç kalırsın demeleri üzerine iki fıtıktan ameliyat oldum aslında aciliyeti yoktu MR raporuna göre ameliyatlık değil!!! Bebeği de kaybettim ameliyattan 7 ay sonra tekrar hamile kaldım Ve kızım dünyaya geldi ona bakmak için belimi zorladım tekrar fıtık çıktı bu sefer disk yırtılmış mecbur ameliyat olacaktım endoskopik yöntem ile olmasına karar verdim ve sonuç hüsran neredeyse sakat kalıyordum üç gün sonra tekrar ameliyat oldum başka dr da bu sefer başarılı oldu ama disk neredeyse incecik kağıt gibi kaldı bunca kayma oldu ağrılarım bi kısmı buna bağlı devam ediyor psikolojim bozuldu 18 ekimden beri ağlıyorum böyle hayat olmaz sanki herşey yolundaymış gibi sağlığımı da kaybettim yaşam son bulsun istiyorum bunu dile getirmeye başladım 3 gündür Ve sanki eşim yapacağımdan emin galiba iki gündür çok süsleniyor anlam veremediğim şekilde beni gömüp yeniden evlenecek galiba bu arada ben 32 o ise 37 yaşında Ve lise bir den beri aşıktı yada ben öyle biliyorum!!! İlk ameliyatımı olmasaydım bu duruma gelmeyecektim!!!