Hayatıma son vermeyi düşündüm!!!

esk11

kızımı çok seviyorum o benim minik meleğim
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
709
407
Merhaba 22 ay önce hamileyken doktorların 6. Ayda felç kalırsın demeleri üzerine iki fıtıktan ameliyat oldum aslında aciliyeti yoktu MR raporuna göre ameliyatlık değil!!! Bebeği de kaybettim ameliyattan 7 ay sonra tekrar hamile kaldım Ve kızım dünyaya geldi ona bakmak için belimi zorladım tekrar fıtık çıktı bu sefer disk yırtılmış mecbur ameliyat olacaktım endoskopik yöntem ile olmasına karar verdim ve sonuç hüsran neredeyse sakat kalıyordum üç gün sonra tekrar ameliyat oldum başka dr da bu sefer başarılı oldu ama disk neredeyse incecik kağıt gibi kaldı bunca kayma oldu ağrılarım bi kısmı buna bağlı devam ediyor psikolojim bozuldu 18 ekimden beri ağlıyorum böyle hayat olmaz sanki herşey yolundaymış gibi sağlığımı da kaybettim yaşam son bulsun istiyorum bunu dile getirmeye başladım 3 gündür Ve sanki eşim yapacağımdan emin galiba iki gündür çok süsleniyor anlam veremediğim şekilde beni gömüp yeniden evlenecek galiba bu arada ben 32 o ise 37 yaşında Ve lise bir den beri aşıktı yada ben öyle biliyorum!!! İlk ameliyatımı olmasaydım bu duruma gelmeyecektim!!!

Şuan tamamen piskolojik sorunlarından kaynaklı eşine karşı öyle düşünüyorsun bence 2 günde anlaşılmaz öyle şeyler..
Yaşadıkların çok zor,Çok çok zor okurken içim sızladı İnşallah Sağlığına kavuşursun,Yuvanda huzurun Daim olur İnşallah...

Ve umarım burda seni inciten olmaz çünkü kk da bazı kadınlar çok acımazsızdır..

İyi Akşamlar..

Kendi kendinize kuruntu yapmayın.Adam birini bulcak olsa sizin kendimi öldürcem demenizi beklemezdi herhalde.
Her şey insanlar için,belliki depresyondasınız.Yardım alın kocanızı ayy intihar edicem diye daraltacağınıza.

Bebek sahibi olabilmek için ne kadar çok uğraşan duâ eden insan var .
Sakin intihar etmeyi düşünme , bak ne güzel bebeğin de var , iyilesiyorsunda , inşallah zamanla daha da iyi olacaksın .
Bende çok uğraştım üç kaybım var 9 yıllık evliyim ama şimdi kızıma bakamıyorum

Kendi kendinize kuruntu yapmayın.Adam birini bulcak olsa sizin kendimi öldürcem demenizi beklemezdi herhalde.
Her şey insanlar için,belliki depresyondasınız.Yardım alın kocanızı ayy intihar edicem diye daraltacağınıza.
Dile getirmekten ziyade kafayı takıp ağlamamı görüyor anlıyor üç ay önce ailede öyle bi vukuat var teyzem aynı dertten kendine kıydı ama o ameliyat olmadı hiç

Şuan tamamen piskolojik sorunlarından kaynaklı eşine karşı öyle düşünüyorsun bence 2 günde anlaşılmaz öyle şeyler..
Yaşadıkların çok zor,Çok çok zor okurken içim sızladı İnşallah Sağlığına kavuşursun,Yuvanda huzurun Daim olur İnşallah...

Ve umarım burda seni inciten olmaz çünkü kk da bazı kadınlar çok acımazsızdır..

İyi Akşamlar..
Eşim geçimsiz bir insan Ve kendini mükemmel görür ben varken başka birini bulması imkansız çünkü babamdan çekinir süslenmeye başlaması beklemediğim birşeydi ben harap olurken dünya ona güzel

Bence eşiniz sizi kendine tekrar aşık edip onu bırakamayın diye süsleniyor :)
O bebeği ve lise aşkınızı bırakmayın. hiç bişry bitmiş değil size ihtiyaçları var daha:KK43:

Bende çok uğraştım üç kaybım var 9 yıllık evliyim ama şimdi kızıma bakamıyorum

Kızının kabahati ne ? Annesiz büyümeye nasıl mahkum edersin onu bile isteye kendi canına kıyarak??

Artık sen sen değilsin.Sen artık annesin.Bir sen misin? zannediyorsun.

Mücadele etmek iyi olmak için elinden geleni yapmak zorundasın.Tıp çok ilerledi doğru doktor doğru tedavi

birçok şeyi halledebiliyor.İyileşmek evladına bakmak için yılmadan çabalamalısın.
Kızının kabahati ne ? Annesiz büyümeye nasıl mahkum edersin onu bile isteye kendi canına kıyarak??

Mücadele etmek iyi olmak için elinden geleni yapmak zorundasın.Tıp çok ilerledi doğru doktor doğru tedavi

birçok şeyi halledebiliyor.İyileşmek evladına bakmak için yılmadan çabalamalısın.

Tekrar duzelirsin inşallah , farklı doktorlara gittin mi , ne diyorlar şimdi ?
Platin dedi dr ama eşim ve babam karşı çıkıp olmaz dediler zaten son bir ameliyat şansım var oda olmazsa biterim ama ameliyat olmak ta istemiyorum yoruldum dr ların hepsi aynı şeyi söyledi

Öncelikle çok geçmiş olsun. Fakat bana olayları biraz abartıyorsunuz gibi geldi. Baksanıza eşinizin kendisine bakmasına bile farklı anlamlar yüklemeye başlamışsınız. Biraz rahatlayın.

bel ameliyatı çok ciddi bir konu
sizi çok iyi anlıyorum bende kaza geçirip disk parçalandı
Allah yardımcınız olsun

Ben 25 ayda bir daire parası harcadım hep daha kötüye gitti kızımı kucaklayamıyorum bile belki ameliyat kötü geçer diye 6 ay son ana kadar dayandım acıya baktım kızıma zaten başarısız ameliyatta zor uyandırdılar makineye bağlamışlar diğer ameliyatta da kalp sorunu yaşadım hiç bişey iyiye gitmiyor tekrar MR çektirip iki dr daha gözükeceğim son şansını iyi değerlendirmem Laz'ım

hersey duzelıcek ınsallah...umutsuzluga kapılma
kendını yıpratma kızın ıcın guclu ol kotu hıssettıgınde cocuguna sarıl
cok gecmıs olsun

X