hihh bunu diyorum iste..bnm taa ilkokuldan arkadaşlarim duyuyor arıyor, evlendigimde tasindigim ilk ev sahibim ariyor..liste boyle gider..arayan o kadar cok yabanci insan var ki,bu kadar yakin olan birinin aramamasi garip geliyor.Acıkcası ben kızına uzulurken sıze sevınememıs olmasını anlıyorum.
Anlarım
Ama bebeklerınız yasayacakmı yasamayacakmı o cızgıde dogmusken aramamasını normal goremıyorum, aramalıydı ınsan arkadasını arar fesatlanmaz
Sız ne dedınız pekı , hayır aramadı veya sızın onun yasadıgı yere gıdıp ugramamanızla bebeklerı yogun bakımda kalan bırının aranmaması aynı seymı?hihh bunu diyorum iste..bnm taa ilkokuldan arkadaşlarim duyuyor arıyor, evlendigimde tasindigim ilk ev sahibim ariyor..liste boyle gider..arayan o kadar cok yabanci insan var ki,bu kadar yakin olan birinin aramamasi garip geliyor.
nato kafa nato mermer..aradaki insanlar anlamiyor ki ona anlatsin,bn de bunu bizzat yuzyuze hic gormedim henuz.Sız ne dedınız pekı , hayır aramadı veya sızın onun yasadıgı yere gıdıp ugramamanızla bebeklerı yogun bakımda kalan bırının aranmaması aynı seymı?
Ne kadar terbiyesiz ve saygisiz bir üslubunuz var. Feci saçmalamışsınız.Ego tatmini yapmaya ihtiyacınız varmış demek ki kk da, millete çatarak.Yok ben sizi anlamiyorum hala benim dusuncem degil kendi dedi kiskandi diyosunuz herkes aradi onlar aramadi diyosunuz. Napcan zorla mi arattircaksin kimse bayram etmek zorunda degil siz doguruyosunuz diye ya. Anlamiuorum ne kadar cok anlam yukleniyo bazi seylere. Napiyosunuz bu instagramdaki baby shower yok dis bugdayi partisi yok cocuk dogdu partisi bunlara mi ozeniyosunuz? Sizin cocugunz sizin icin kiymetli demekki onlar icin degil napalim yani sevinmiyolarsa sevinmezler onlarin tercihi. Allah size iki tane evlat vrrmis yillarca cocuk sahibi olamayan var ya. Ne istiyosunuz gidin bebeklerinizle ilgilenin. Bu Turk kadinlari cok tuhaf arkadas kedi de kopek de doguruyo ya aman ne muazzam is yapiyosunuz
Oooo vurdu gol oldu ooooogggg uzun uzun yazmis garibim ama okuyamadim sana cevabim ok :)Ne kadar terbiyesiz ve saygisiz bir üslubunuz var. Feci saçmalamışsınız.Ego tatmini yapmaya ihtiyacınız varmış demek ki kk da, millete çatarak.
İnsanlar, özellikle kardesler, çocukları olunca birbirlerini ararlar kutlamak icin, ziyaret de ederler. Bunun icin yeğenlerini çok sevmelerine gerek yok. Olması gereken budur. Instagramdan yüzyıllar önce de bu böyleydi. Bunun baby showerla,instagram annesi olmakla hiç alakası yok.
Konu sahibi haklı zaten beklentisinde. Ama gerek yok takmaya cidden bu kadar önemsiz bir mevzuyu. Ben de bunu söylemek için yazacaktım ama kedi köpek de doğuruyor, kendinizi bir şey sanmayın terbiyesizliğini görünce mesajımın içeriğini değiştirdim.
Yıllarca çocuğu olmayanlar var diyorsunuz. Bunu zaten en iyi konu sahibi anlar, 9 sene çocuğu olmadığı için. Tedaviyle İkizlere hamile kalıp, sonra da kaç zaman kuvezde bırakmak zorunda kalmış. Gayet normal bir ziyaret beklemeleri.
Konu Sahibi, bebekler kuvezdeyken filan da konuların vardı sanırım hatırlıyorum. Şükür ki kızlarını kucağına almışsın. Hakkaten takacak şey mi bulamadın? :)
Sen de bir daha ne bayramda,ne seyranda görmeye gitmezsin. İlçesine uğrar, onu görmeden gelirsin. Eşine kalmış birazda tutumunuzun ne olacağı.
ya vallahi sizin gibi akli basinda 3 insan cevremde olsun kafii bana :))Ne kadar terbiyesiz ve saygisiz bir üslubunuz var. Feci saçmalamışsınız.Ego tatmini yapmaya ihtiyacınız varmış demek ki kk da, millete çatarak.
İnsanlar, özellikle kardesler, çocukları olunca birbirlerini ararlar kutlamak icin, ziyaret de ederler. Bunun icin yeğenlerini çok sevmelerine gerek yok. Olması gereken budur. Instagramdan yüzyıllar önce de bu böyleydi. Bunun baby showerla,instagram annesi olmakla hiç alakası yok.
Konu sahibi haklı zaten beklentisinde. Ama gerek yok takmaya cidden bu kadar önemsiz bir mevzuyu. Ben de bunu söylemek için yazacaktım ama kedi köpek de doğuruyor, kendinizi bir şey sanmayın terbiyesizliğini görünce mesajımın içeriğini değiştirdim.
Yıllarca çocuğu olmayanlar var diyorsunuz. Bunu zaten en iyi konu sahibi anlar, 9 sene çocuğu olmadığı için. Tedaviyle İkizlere hamile kalıp, sonra da kaç zaman kuvezde bırakmak zorunda kalmış. Gayet normal bir ziyaret beklemeleri.
Konu Sahibi, bebekler kuvezdeyken filan da koım hatırlıyorum. Şükür ki kızlarını kucağına almışsın. Hakkaten takacak şey mi bulamadın? :)
Sen de bir daha ne bayramda,ne seyranda görmeye gitmezsin. İlçesine uğrar, onu görmeden gelirsin. Eşine kalmış birazda tutumunuzun ne olacağı.
Bazi insanlarin aramamalari aramalarindan daha hayirlidir biliyor musunuz?ya vallahi sizin gibi akli basinda 3 insan cevremde olsun kafii bana :))
evet kuvez surecinde de cok yazdim,dua istedim,sukurler olsun iyiyiz su an :) İnsanoğlu garip iste,derdi yokken dert arar kendine..Bnm gibi :) tesekkur ederim guzel yorumunuz icin.
Bu sayfaya ilk kaydoldugumda cocuk hasretinden kurumus vaziyette cok ümitsizdim,o gunlerimi bile hatirlayip hic kimseyi hicbir seyi takmamaliyim aslinda..ama nerde.
Şaşırmadım okuyamadığına. Mazallah beyin devrelerin yanar filan çalişmaya başlayınca. Ama sen okumuş da hazmedememişe benziyorsun. Çıkardığın geğirme seslerinden belli. Seviye yerlerde. Makul bir cevap veremeyince hemen o mahalle karısı üslubu çıkmış ortaya.Oooo vurdu gol oldu ooooogggg uzun uzun yazmis garibim ama okuyamadim sana cevabim ok :)