hayatıma odaklanamiyorum bu fesat insanlar yuzunden :(

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
4.843
4.376
Merhaba kk nin guzel uyeleri,yine silkelenmeye ihtiyacim var Daha once actigim konularda belirtmistim ama ozet geceyim..
9yildan sonra tup bebek yöntemiyle hamile kaldim,ikiz kizlarima..Maalesef 27haftalik dogduklari icin 68 gun kuvezde kalmak zorunda kaldilar..Bu surecte hergun onlari gormeye ve sagdigim sutu goturmeye gittim,cok yıprandım ama sonuc guzel oldu,kizlarim su an yanimda mışıl mışıl uyuyorlar,elhamdülillah..
Derdim şu (ki dert etmemem bu kadar zorluktan sonra kavustugum kizlarimla esimle mutlu olmaya bakmaliyim biliyorum ama olmuyor) Buyuk gorumcem 2,5ay hastanede yatarken kizlarim sadece 1defa aradi onun disinda aramadi hic,ilcede oturuyor,yaklasik 7 8 defa bu surecte merkeze geldi ama asla bize ugramadi,kardeşinin is yerine bile isterse gidip gecmis olsun diyebilirdi(is yerine ulasmasi daha kolay)
Biz sitemimizi dile getirdik kaynanama ve bekar gorumceme..soyledigi şu "aradim acmadilar,evet merkeze geldim ama onlarda beni arayip sormuyor bn de gitmedim"diyor.(halbuki biz onun bulundugu ilceye gidip ona ugramamazlik asla etmedik,etsek bizi tefe koyardi,maaile)
Bu kadin neden boyle yapiyor bilmiyorum ama esim adina cok uzuluyorum,ne yaptik da 2,5ay yegenlerinin durumunu aramadi sormadi geldi ama ugramadi kapida bile...
Aklima sadece su geliyor insallah oyle degildir..Bu gorumcemin kiziyla beraber evlendik,asiri kiskanc bi tip bu kiz,acik acik herkese bn dayim evlendigi kadini kiskaniyorum,tahammulum yok demistir(dayisiyla yani esimle,benle evlenmeden once bolca vakit geciren biriymis,biz evlenince haliyle bunlar zamanla azaldi ve bitti,sonucta adam artik evli,bi evi bi esi var,asla bnm kisitlamam degil )
neyse bunun da cocugu olmuyor,acaba diyorum bu mu annesinin gelmesine mani oluyor ya da anne hazmedemiyor mu kizindan once hamile olma mi ?(hazmedemiyor diyorum,cunku hamileyken baskasindan duyacagina bizden duysun diye,aradik ikiz beklediğimizi soyledik,ses tonu degisti,telefonu hemen kapatma cabasina girdi,sadece bn degil esim de fark etti,hatta once esim dile getirdi,tlfn hoparlördeydi,ayni anda duyduk sesini,kapatma istegini vs ) Evet cok dusundugum icin sacmaliyorum belki ama cok uzuluyorum,ne yapayim..Karsilasinca ne yapmaliyim ya da ? Siz olsaniz ne yapardınız?

Son düzenleme:
Zamana bırakın zaman alıştırır herşeye... Ciddi söylüyorum, çünkü görümce olmasa da iki tane görümce gibi davranan abilerim var... Yuta yuta sistim zamanında şimdi ise tek odak noktam , çocuğum eşim annem ve ablam gerisi umrumda değil ... Sizde zamana bırakıp devam edin yolunuza ...

Kuzum başka derdin mi kalmadı da bunu kendine dert edindin ???

İhtimalleri sen daha iyi tartarsin.
İşin içindesin.
Ama sanmıyorum

Karsilasirsan sen de iyi dilekte bulun
mesela yrn buraya gelecek,kaynanama,kaynim asker yolcusu,hepimiz orda olcz,Snce nsl davranmaliyim,bisey soylemeyi dusunmuyorum ama istemsiz yuzum düşer o kesin..

Hic dogum yaptiniz gelmedilermi ziyarete.
Ayip etmisler hergun arardim ben olsam ama takacak birsey degil insanlar bencil.

umursamadıkları ve ayıp ettikleri kesin de buna fesatlık denemez.

küsüp alının tamam da fesat diyip kendinizi boşa dolduruyorsunuz bence.

çocuklarınızı kıskandığınızı düşünmeniz falan bilmiyorum ben çok çirkin buldum bu bakış açısını.

yaşadığınız zor günlerin stresine veriyorum bi silkelenin bence.

Allah bebeklerinizi bağışlasın sağşıkla büyüsünler inşallah öncelikle.. Görümceye gelinceeee nasıl davranmalıyım diye sormuşsunuz.. Davranmayın hiç:) merhaba merhaba o kadar.. Onları takmadığınızı belli edin.. Bebeklerinizle ilgilenin.. Sorarlarsa cevap verin.. Sormazlarsa siz de sormayın bir şey.. İnsanların kıskançlılk saçmalıklarını bebişlerinizle geçireceğiniz güzel anlara değişmeyin :) iyi dilekte de bulunmayın kötü dilekte de:) nötr olun.. Sakiiiiiin:) ben öyle yaptım işe çok yaradı.. Evlendiğimizin ilk aylarında benim de görümcem böyleydi.. Atıyorum ailece pikniğe gittik ve eşimle birlikte biraz başbaşa etrafta gezinmeye çıktık.. Bi dönüyoruz surat beş karış.. Sofraya oturmamalar falan.. Bir kaç kez yağtı bu tarz şeyler.. Bir keresinde dedim ki " sen bilirsin.. Her zaman aynı şeyi yaomazsan çatlarsın çünkü" dedim.. Bir süre hiiiç muhattap olmadım.. Sonra tıpış tıpış geldi.. O gün bugündür bal kaymak olduk :) hiç tutamam içimde böyle şeyleri söyleyiveririm..siz şimdilik bişe demeyin ama mesafenizi de koruyun

var maalesef böyle insanlar. alttan alta kıskançlık yapip kendilerine bile itiraf edemiyorlar ki bu sekilde davraniyorlar. cok onemsemeyin bence.

Ya sen çocuklarınla meşgul ol ortamlarda. Gerisiyle çok muhattap olmamaya bak. Önemseme.

Bunlar hep lohusaliktan :)) bebişler küçük ve sorunlu olunca hayat standartların biraz düşmüş olmalı ..kendine vakit ayır ,yakınında bebisleri birakabilecegin birileri varsa ,kuaföre ,sinemaya,alışverişe yada samimi bir arkadaşla kahve içmeye gitmeyi düşünebilirsin. .hiçbirini yapamıyorsan çocuklarınla birlikte çıkıp yürüyüs yap (arabaları vardır sanıyorum) .. sürekli evde olmak insanın kurmasına, kurduğuna onanmasina sebep oluyor ..devamında da depresyon kaçınılmaz oluyor ..kendini bu saçma döngünün içinden çıkar ..

Kimseyi takmaya değmez şu kısacık hayatta ..zehir etme kendine boşuna ..evet yeğenlerini gelip görmemeleri yanlış ama bunun devamında anlatıklarin da senin adına yanlış ..görmeden ,konuşmadan bu Tarz değerlendirme yapman yakisik almamis. .hem gelseler ne gelmeseler ne ...sağlıklı lar ,yanındalar bu en büyük kazancin. .ötesini berisini eşeleme. .

Sağlıkla büyüsün minik kuşlar. ..

Kendi ayıbı deyip ilgilenmeyin bence. Size fiilen bi zararı dokunmuyosa boşverin gitsin

Ya tamam yaptiklari ayip aramamak gtmemek olacak sey degil ama hemen ay cocuklarimi kiskandi ay kociskomu kiskandi tripleri cok avam yaa
hic tarzim degil dediginiz sey :) soyledigim seyin gerekceleri var ondan oyle dedim..mesela ilk hamile oldugumu duyan kim var kim yok aradi bizi,ilkokul arkadaslarimiza kadar..bunlar yine sessiz kaldi..ha diyeceksiniz belki arayip sorma huylari yoktur,degil iste,gecen seneye kadar her merkeze gelisinde esime ugrayan biriydi,hatta gecen yil bu vakitler butun cocuklariyla gelip bizde kaldilar,bi daha gelme planlari vs yaptilar ama nedense bu yil cok degistiler birden,ee tabii ki insan acaba mi diyor..

kocami kiskanma meselesi de kendi itiraflari bnm kurmam degil :) bizzat bekar olan teyzesine "bu kizdan hic haz etmedim etmicem,o gelmeden dayim arkadasim gibiydi simdi tek odak noktasi o oldu,nefret ediyorum " falan demisti..ha bide ustumde bisey gorsun yerden yere vurur cok kotu diye,ama arkami dondugum anda da aynisini bulur alir giyer :)) (bestasim var mesela,pirlanta degil hemen hava atiyor demeyin :)) kiz gorunce,bu ne be,belediye mi dagitti herkes de var dedi,ustunden 1hafta mi ne gecti,aynisini parmaginda gordum,tesadufi :)) )

Canım nazarı değer boşver görmese de olur. Negatif enerjili insanlardan uzak duruyorum bebeğimi de uzak tutarım.
Ayrıca bu görümcenin sana faydası mı var düğünde mi yardım etti Doğumda mı hayırdır çok mu kıymetli de kaybediyorsunuz diye üzülüyorsun

Önemsemeyin şu gorumceleri kaynanalari bu kadar lütfen ya benim kide kızımla ilgili benim zaten yapıyor olduğum şeylerin aklını eşime veriyor ama hiç iplemiyorum yeğenim tip1 diyabet teşhisi kondu 1 yaşında kızımı anneme bırakıp da kaldım yanında emzirme yoktu olsa belki kalamazdim içim yandı çünkü cigerimde hissettim acılarını içten gelmesi lazim böyle şeylerin şimdi bu insanları düşünüp de sütünden olma lütfen bırak yoksay onların ilgisine alakasına muhtaç değilsin ne sen nede meleklerin üzme kendini fesat insan başkasının üzüntüsü ile mutlu olan insandır işte sevincini üzüntüsünü paylaşan değil

Çocukların yanıbaşında eşin yanıbaşında. Dış kapının dış mandalı gibi kalsın öyle. Tabi ki gelmesi gerekir. Sağlık bu hele de bebek. Uğraması lazımdı. O da onun insaniyetsizliği sakın yüz vermeyin. Hayatta ki nadir tecrübelerimden biri yüz verirseniz haksız çıkarsınız ve tepenize çıkıldığıyla kalırsanız ama yüz ifadenizle de durumu bildirmeyin. Ne çok samimi ne soğuk. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…