- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
canım ben de seninkine benzer bir sorunla karşı karşıyayım. benim bir görümcem aradı gebe olduğumu öğrenir öğrenmez (eşim söylemişti) diğeri ise aradan 2 hafta geçti neredeyse aramadı.. dün akşam kv ile konuşurken tlfnu aldı öyle nasılsın filan dedi. 22 yaşında kızı var, 26 yaşında oğlu var. biri bile arayıp hayırlı olsun demedi. ha bi de 3 yaşında bi oğlu daha var.. benim eşim de yeğenlerine çok düşkündür. gittiğimizde onlar için ne yapacağını şaşırır. ben de artık senin gibi düşünmeye başladım. acaba yeğenlerine eskisi gibi üstlerine düşemiycek azalacak diye mi böyle yapıyorlar anlamadım. 3 yaşında olanla da ilgilenemiycek.. malum biz şimdi uzaktayız ama seneye tayinimiz olack ve daha yakın olucaz. böyle bişey mi geçiyor akıllarından anlamadım. ben de çok kafaya takmıştım ama artık takmıyorum. önemli olan bizim iyi olmamız. sen de kafana takma bebeklerini büyütmeye odaklan, sevgini eşine ve çocuklarına ver. bırak insanlar ne düşünürse düşünsün. fesat insanlar hep olacak hayatımızda, maalesef..Merhaba kk nin guzel uyeleri,yine silkelenmeye ihtiyacim varDaha once actigim konularda belirtmistim ama ozet geceyim..
9yildan sonra tup bebek yöntemiyle hamile kaldim,ikiz kizlarima..Maalesef 27haftalik dogduklari icin 68 gun kuvezde kalmak zorunda kaldilar..Bu surecte hergun onlari gormeye ve sagdigim sutu goturmeye gittim,cok yıprandım ama sonuc guzel oldu,kizlarim su an yanimda mışıl mışıl uyuyorlar,elhamdülillah..
Derdim şu (ki dert etmemem bu kadar zorluktan sonra kavustugum kizlarimla esimle mutlu olmaya bakmaliyim biliyorum ama olmuyor) Buyuk gorumcem 2,5ay hastanede yatarken kizlarim sadece 1defa aradi onun disinda aramadi hic,ilcede oturuyor,yaklasik 7 8 defa bu surecte merkeze geldi ama asla bize ugramadi,kardeşinin is yerine bile isterse gidip gecmis olsun diyebilirdi(is yerine ulasmasi daha kolay)
Biz sitemimizi dile getirdik kaynanama ve bekar gorumceme..soyledigi şu "aradim acmadilar,evet merkeze geldim ama onlarda beni arayip sormuyor bn de gitmedim"diyor.(halbuki biz onun bulundugu ilceye gidip ona ugramamazlik asla etmedik,etsek bizi tefe koyardi,maaile)
Bu kadin neden boyle yapiyor bilmiyorum ama esim adina cok uzuluyorum,ne yaptik da 2,5ay yegenlerinin durumunu aramadi sormadi geldi ama ugramadi kapida bile...
Aklima sadece su geliyor insallah oyle degildir..Bu gorumcemin kiziyla beraber evlendik,asiri kiskanc bi tip bu kiz,acik acik herkese bn dayim evlendigi kadini kiskaniyorum,tahammulum yok demistir(dayisiyla yani esimle,benle evlenmeden once bolca vakit geciren biriymis,biz evlenince haliyle bunlar zamanla azaldi ve bitti,sonucta adam artik evli,bi evi bi esi var,asla bnm kisitlamam degil )
neyse bunun da cocugu olmuyor,acaba diyorum bu mu annesinin gelmesine mani oluyor ya da anne hazmedemiyor mu kizindan once hamile olma mi ?(hazmedemiyor diyorum,cunku hamileyken baskasindan duyacagina bizden duysun diye,aradik ikiz beklediğimizi soyledik,ses tonu degisti,telefonu hemen kapatma cabasina girdi,sadece bn degil esim de fark etti,hatta once esim dile getirdi,tlfn hoparlördeydi,ayni anda duyduk sesini,kapatma istegini vs ) Evet cok dusundugum icin sacmaliyorum belki ama cok uzuluyorum,ne yapayim..Karsilasinca ne yapmaliyim ya da ? Siz olsaniz ne yapardınız?
hyr esim uzulmuyor aksine iyi olalim biz,kimse umrumda degil diyor,dili bunu diyor da içini bilemem..Ama bn adama uzuluyorum,butun kardeslerle can ciger, bu ne yapti da buna boyleler anlam veremiyorum.Neye üzülüyosun tam olarak?
Görümce aramıyo diye senlik bişey yok üzülecek,eşin kardeşi aramıyo diye üzülüyo sende ona mı üzülüyosun
hyr esim uzulmuyor aksine iyi olalim biz,kimse umrumda degil diyor,dili bunu diyor da içini bilemem..Ama bn adama uzuluyorum,butun kardeslerle can ciger, bu ne yapti da buna boyleler anlam veremiyorum.
uslubunuza dikkat edip konusun ya da susun ZORLA yorum yap diyen yok degil mi ??!Yok ben sizi anlamiyorum hala benim dusuncem degil kendi dedi kiskandi diyosunuz herkes aradi onlar aramadi diyosunuz. Napcan zorla mi arattircaksin kimse bayram etmek zorunda degil siz doguruyosunuz diye ya. Anlamiuorum ne kadar cok anlam yukleniyo bazi seylere. Napiyosunuz bu instagramdaki baby shower yok dis bugdayi partisi yok cocuk dogdu partisi bunlara mi ozeniyosunuz? Sizin cocugunz sizin icin kiymetli demekki onlar icin degil napalim yani sevinmiyolarsa sevinmezler onlarin tercihi. Allah size iki tane evlat vrrmis yillarca cocuk sahibi olamayan var ya. Ne istiyosunuz gidin bebeklerinizle ilgilenin. Bu Turk kadinlari cok tuhaf arkadas kedi de kopek de doguruyo ya aman ne muazzam is yapiyosunuz
siz iyi degilsiniz cattiniz.Bence haset olan da sizsiniz resmen iciniz icinizi yiyo niye aramadilar diye aman ne buyuk dert ne muazzam bir aci..
ayrıca su sokak jargonuyla konusmaniz ayrica bi tuhaf..hicbir yorumumu okumadiginiz belli,kiz acik acik her yerde kiskaniyorum sevmiyorum demis,diyorum..siz lak luk diyosunuz.!Uff sakin ol sampiyon. Hala anlatamiyorum MECBUR DEĞILLER.......... Gercek hayatta da bu kadar antipatik ve adeta survivor nagihan edasiyla KISKANIYODUN KIZIIIIIIIMMMM modunda bir insansaniz aramamalari pek normal....
Uff sakin ol sampiyon. Hala anlatamiyorum MECBUR DEĞILLER.......... Gercek hayatta da bu kadar antipatik ve adeta survivor nagihan edasiyla KISKANIYODUN KIZIIIIIIIMMMM modunda bir insansaniz aramamalari pek normal....
Ben mecbur degiller dedikce konu sahibi kiskancliga bagliyor tamam nezaket icabi tebrik edilir hatta nerdeyse mecburdur kardesi cunku. Ama etmiyoo etmiyo napalim yani ne degisir bu saatten sonra. Kadin kendini yiyo bi turlu kabullenmiuo demekki onemsemiyolar. Ayrica survivor izlemem de sizi ilgilendirmez sizden tavsiye ister konu acarsam fikrinizi belirtirsinizHayatta bi çok şeyi mecbur olduğumuzdan yapmıyoruz nezaket saygı sevgi gibi şeyler de var hayatta, adabı muaşeret hani, ben de nispeten sert bir yorum yaptım ama sen abarttın survivor izlemeyi bırakmalısın
Ben mecbur degiller dedikce konu sahibi kiskancliga bagliyor tamam nezaket icabi tebrik edilir hatta nerdeyse mecburdur kardesi cunku. Ama etmiyoo etmiyo napalim yani ne degisir bu saatten sonra. Kadin kendini yiyo bi turlu kabullenmiuo demekki onemsemiyolar. Ayrica survivor izlemem de sizi ilgilendirmez sizden tavsiye ister konu acarsam fikrinizi belirtirsiniz
bn de su an goremiyorum baggyanin yazdıklarını,umarim kendine gelmistir azicik.:) guzel yorumların icin de tskrlrPrim vermicem zaten kibledim