hayatıma nerden başlıcağım:(

allh ragzı olsun arkadasım allh snnde her konuda yardıncın olsun..umarım öyle olur dua ediyorum hep ediyorum ve inanıyorum ki bu kötü insanlardan kurtulucam

bazen yakıcan gemileri arkadaşım, ben şimdi bir paranoya yaptığı zaman draan diye tersleniyorum, ha belki başıma kötü bişey gelecek ama sinirimden artık tahammül edemiyorum :)
umarım kötü seyler olmaz toarlanır..öylede zor böylede zor be offf nerden evlendim ne güzel anneciğimn babacıgımın bitanesiydim millet gözünn yasına bakmıyor vallah

Ben buraya bosandiktan sonra geldim. O zaman o eski esle ayni sehirdeydim. Bosanma kararina gore her ayin birinci ve ucuncu aylari hafta sonu yatili aliyor pazar aksam ustu birakiyor. Eger o hafta 5 hafta cekerse 5 inci hafta alamiyor. Sadece birinci ve ucuncu hafta sonu gorusuyorlar.

umarım kötü seyler olmaz toarlanır..öylede zor böylede zor be offf nerden evlendim ne güzel anneciğimn babacıgımın bitanesiydim millet gözünn yasına bakmıyor vallah
iyiki evlenmişsin, anne olmak hiç bişeye değişilmez, boşver kaybeden kaybettiğine üzülsün (eşin) dimi ama

iyiki evlenmişsin, anne olmak hiç bişeye değişilmez, boşver kaybeden kaybettiğine üzülsün (eşin) dimi ama
öyle öyle cnm haytta tek pişman olmadıgım sey bebeğim ama en ince noktamda o hep ordan hep onunla acıtıyorlar canımı onu benden alıcaklar diye ödüm kopuyor uyku uyuyamıyorum

cocugun küçkmüydü ki cnm nasıl yatılı aldı yaani bnmki bebekte ondan soruyorum cnm

Slm canım, sen özünde güçlü bir kadınsın, bak nekadar büyük bir adım atmışsın, üstelik bir bebekle. Allahın izni ile herşeyi başaracaksın.

cocugun küçkmüydü ki cnm nasıl yatılı aldı yaani bnmki bebekte ondan soruyorum cnm
Oglum 9 yasinda. Bebeklere yatili olma karari vermiyorlar. Bildigim kadariyla 6 yasina kadar babasi yatili alamiyor. Sadece ayda iki gun belli saatlerde goruyor o kadar. Bu arada mahkemenin gorus gunleri disinda da gormesine izin verme. Taviz tavizi dogurur cunku. Duzensiz gelmesi cocuk icin iyi degil.

yookkk yooook cnm bana kalsa ne tavizi asla ve asla onlar varya babası bile olsa hak etmedi onu onun yüzünden ben kaybediyordum onu yaaa kaybediyordum ..umarım hiç yatılı alamaz cnm yaaaa offffffff nasıl dayandın peki amam gerçi bnmki gibi değildir bnm kızım babasını tanımıyor bile şimdi görse ağlar yabancı seçer nekdr acı bir durum

Dayaniyorsun merak etme. O gunler cok aciydi. Isim yoktu. Birakip gitti bir kis gunu. Ne yiyip ne iciyirsunuz diye bile sormadi. Oglunu gormeye bile gelnedi. Hepsi gecti gitti. Senin de oyke olacak merak etme. Sadece kotu bir ani olarak kalacak. Sadece zaman.

allh bildiği gibi yapsın onları..aynn bnmkide ne arıyor ne soruyor bi ihtiyacımı var bnm evladımda nasıl birsey kime benziyor hiç yaa insan merk etmez miii? sadece kacırıcam alıcam tek duydugum bu onun dısında bi faliyet yok..evet bebeğimi onlara verirken cok cnm acıcak

Sa
nSanirim vebegin emiyor. O kadar kolay alamaz. Alsa da bakamaz. Oglumun babasi da alir saniyordum ben. Velayeti bile istemedi. Tabi rahat yasamak varken kim ister ki. Mersk etme alamaz. Alirsa da polise savciliga basvurursun. Zaten cocugu kacirirsa bu onun icin hic iyi olmaz. Velayeti de alamaz merak etme. Anneye veriyorlar cunku. Yatili da alamaz. Sadece belli saatte bir kac saat gorus verirler. Olaki gec getirirse henen polise basvurursun. Bu onun icin hic iyi olmaz. Belki hakim o gorus gununu de kaldirir o zaman. Korkma. Rabbim yardim eder merak etme.

allh ragzı olsun arkaasım cok sağol umarım dediğin gibi olur cok yoruldum daha mahkemem baslamadı bile ama bittim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…