- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
-
- Konu Sahibi pembepante
evet tek düşüncem bu çalışmak ama okdr utangaz ve pasif kaldım ki nasıl yapıcam başarabilicekmiyim bilmiyorum daha önce hiçbir yerde çalışmadımÇalışmakla başla. Bu özgüvenini geri getirvek senin . Hem sosyalleşirşin cnm.
teşkkr ederim inşSevebileceğin bir işe girmekle başla.Gerisi gelir zaten.
her şeyin bir başlangıcı vardırevet tek düşüncem bu çalışmak ama okdr utangaz ve pasif kaldım ki nasıl yapıcam başarabilicekmiyim bilmiyorum daha önce hiçbir yerde çalışmadım
içinde bulunduğun durumun farkında olup bunun için bir şey yapma isteği bile senin bunları kaldırabilecek bir yapının olduğunu gösteriyor. Allah yardımcın olsun.kızlar mrb bn boşanıyorum ilk konumu ookursanız sebeplerinide yazdım..şiddet ve alkol nedeniyle minicik bir bebeğim var il olarak bi iş bulup çalışıcam ona bakmak zorundayım eski eşim beni cok pasifleştirdi kıskançlık adı altında benievden markeete daha cıkmama izin vermezdi ben hep 4 duvar içinde oturudum şimdi ondan boşanıyorum cok büyük bir boşluktayım boşandıgım için değil..sadece ben evde kapalı durdugum sürede hayatta cok sey değişmiş kendimi çok güçsüz sanki bu hayata ayak uyduramıcak gibi düşünüyorum..bana fikir veririmisiniz kızlar hayatıma nereden nasıl başlıcagımı bilmiyorum
cok teşkkrler canım AMİNNBir iş bulduğunda herşey düzelir, yeni çevre yeni arkadaşlar, kendi paranı kazanmanın verdiği mutluluk. Hayırlısı olsun hakkında.
COK teşkkr ederimher şeyin bir başlangıcı vardır
eski kadınlarımız ne güzel taşı sıksa suyunu çıkarırmış valla
benim annemin anneannesi eşi vefat edince genç yaşta
tek başına 6 çocuk büyüttü 3 ünü de okuttu
tarlada çalıştı hayvan ürünleri sattı dikiş dikti bir köyde ne yapılabilirse o
köyde her iş gelirmiş elinden öyle çalışmak lazım güçlü olmak lazım
illa birisine ihtiyaç yok
inşallah yolunuz açılır dik durun lütfen çocuğunuz için ve kendiniz için:)
Psikolojik destek al, şehrini değiştir, arkdş çevreni değiştir, zaman alıyor ama herşey yoluna giriyor..Benim normale dönmem 2,5 yıl sürdü nerdeyse...kızlar mrb bn boşanıyorum ilk konumu ookursanız sebeplerinide yazdım..şiddet ve alkol nedeniyle minicik bir bebeğim var il olarak bi iş bulup çalışıcam ona bakmak zorundayım eski eşim beni cok pasifleştirdi kıskançlık adı altında benievden markeete daha cıkmama izin vermezdi ben hep 4 duvar içinde oturudum şimdi ondan boşanıyorum cok büyük bir boşluktayım boşandıgım için değil..sadece ben evde kapalı durdugum sürede hayatta cok sey değişmiş kendimi çok güçsüz sanki bu hayata ayak uyduramıcak gibi düşünüyorum..bana fikir veririmisiniz kızlar hayatıma nereden nasıl başlıcagımı bilmiyorum
amin cnm umarım başarabilirmiçinde bulunduğun durumun farkında olup bunun için bir şey yapma isteği bile senin bunları kaldırabilecek bir yapının olduğunu gösteriyor. Allah yardımcın olsun.
bilmiyorum cnm kendimi güçsüz hissetiğim için birde karsı taraftan hala tehtitler alıyorum kafayı yicek gbiyim bebeğimi kaçırcaklarmıs yok maf etceklermiş hayatımı filan ..aynn bişi olmuosa olmuyodur bnde cok denedim ama hamileykende bana vuran adamdan bişi olmıcagını anladımKendinizi neden küçümsüyorsunuz? Bebeğinizle boşanma kararı alabildiğinize göre çok güçlü bir kadınsınız. Bence çok iyi yapmışsınız. Çünkü bu sorun düzelmiyor. Annem yıllarca belki düzelir umuduyla babamı çekti ama düzelmedi ve olan geçen yıllara oldu. Sonuçta gene boşandı. Siz genç yaşınızda cesur ama güçlü bir karar vermişsiniz. En yakın zamanda iş bulmanız çok iyi olur.
teşkkrler cnmoncelıkle işkura kayıt yap ordan sana uygun ıslere basvur yada işkur binasına git sana uygun ıslere yonlendıreceklerdır.
kendı bebegınde varmıs bebek bakabılırsın yada yaslı bakabılırsın az cok para geçer eline.
lutfen kendıne güven, kendine guvenmesen boşanma kararını bile veremezdın. verdınki var bişeyler.
tamam cnm öyle yapıcam zaten arastırıcam iş filan kendime göreHepimiz eşitiz canım. Kimsenin kimseden üstünlüğü yok. Hiç çekimser kalma. Kendinden emin adımlarla yürü. Illaki kendine göre bir iş bulursun. Internetten bir bak istersen.
Hayatınıza nereden başlayacağınızı bulmuşsunuz şimdi harekete geçme vakti inşallah istediğiniz kriterlerde iş sahibi olursunuz . yolunuz açık olsunkızlar mrb bn boşanıyorum ilk konumu ookursanız sebeplerinide yazdım..şiddet ve alkol nedeniyle minicik bir bebeğim var il olarak bi iş bulup çalışıcam ona bakmak zorundayım eski eşim beni cok pasifleştirdi kıskançlık adı altında benievden markeete daha cıkmama izin vermezdi ben hep 4 duvar içinde oturudum şimdi ondan boşanıyorum cok büyük bir boşluktayım boşandıgım için değil..sadece ben evde kapalı durdugum sürede hayatta cok sey değişmiş kendimi çok güçsüz sanki bu hayata ayak uyduramıcak gibi düşünüyorum..bana fikir veririmisiniz kızlar hayatıma nereden nasıl başlıcagımı bilmiyorum
cok tesekkrler cnmHayatınıza nereden başlayacağınızı bulmuşsunuz şimdi harekete geçme vakti inşallah istediğiniz kriterlerde iş sahibi olursunuz . yolunuz açık olsun