hayatıma nerden başlıcağım:(

yeni edindiğin çevrede de herkesi dost sanma. medeni durumunu bir süre gizleyebilirsin mesela sarkıntılık falan gibi birşey olmaması için

evet tek düşüncem bu çalışmak ama okdr utangaz ve pasif kaldım ki nasıl yapıcam başarabilicekmiyim bilmiyorum daha önce hiçbir yerde çalışmadım
Canım bak 10 yıldan fazladır çalışıyorum, bir sürü çalışan insanla muhatap oldum. Herkes çok mu zeki, çok mu başarlı sanıyorsun? Muhakemesi ne vasat insanlar var iş dünyasında.
Kendi şartlandırma, yapamam edem diye, çok da güzel yaparsın, yeterki bir yerden başla. Dışarı çıkma, kendi işini kendin görme meselesine gelince, bir işin mi var, hiç sogulama, içten gelen acabaları dinlemeden fırla çık yap işini, bir iki haftaya yenersin bu içe kapanıklığını.

cok teşkkr ederim arkadasım tmm öyle yaparım bakarım konulara daha yeni üye oldum burayada alısmaya calısıyorum cok güzl sizin gibi insanlar bana güç veriyor sanki allh hepinzden ragzı olsun
ne demek anacım, sen bizden daha güçlüün inan bana, çünkü biz bi dünya sorunla evli olduğumuzu sanan boşanmayı beceremeyen bi çiftiz, sen bu cesareti göstermişsin, kimsenin yuvası dağılsın istemem ama problemli insanlarla uğraşmak çok zor, evinde yarı açık cezaevi gibi yaşan bi insan olarak çok iyi biliyorum

Kesinlikle çalışarak başlamalısın..
Bu kendine olan güvenini yerine getiricek..
Dışarıda vakit harcayarak yeni insanlarla tanışarak hayatı tekrar tanıycaksın canım..
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun..

bak şimdi üzüldüm nasıl yaniiiiiii sendemi cezaevi

teşkkrler cnm benm umarım öyle olur cok cok tesekkrler

Öncelikle kolay gelsin demeliyim, boşanmak zor ve zaman alabiliyor. Psikolojik ve hukuki konularda destek alman faydalı olabilir. Bu süreci daha rahat ve sağlıklı geçirebilmek için aile danışmanı ya da boşanma danışmanına başvurabilirsiniz. Aile danışmanlığı hizmeti veren belediyeler olduğunu biliyorum.

bak şimdi üzüldüm nasıl yaniiiiiii sendemi cezaevi
üzülme bacım ne etcen alıştık, o diğilde bide adam kabullenmiyor ya huylarını deli oluyorum, artık çocuklarımız tesellimiz :) arada ben sıyırıyorum arada herif şimdilik yuvarlanıp gidiyoruz Allah sonumuzu hayretsin:)) psikolojik şiddet bence taşınması ve ispatı zor bir şiddet grubu oofff offf

sendemi diye sordunya sadece bu kadınlar kulübünde bile benim gibi senin gibi çok var takıldıkça görüceksin ki bilinmeyen dahada çok maalesef

off offff allh yardımcımız olsun hepimizin zaten hiç kabullenmezler ki onlara göre kısknaclık işte ama gercektende psikolojk şiddet balkona bile cıkamıyordum

teşkkr ederm cnmm

Merhaba. Ben de bosanip baska bir ilde cocugumla yeni bir hayata baslayanlardanim. Allah yardimcin olsun. Ilk zamanlar bosandigini kimseye soyleme. Kendini de cok ezik gosterme. Cunku insanlar ezik gordukleri insanlarin uzerine gitmeye bayiliyor. Zamamla cevren gelisir ama herkesi de dost sanma sakin. Guclu ol guclu gorun. Hersey yoluna girecektir merak etme. Allah yardimcin olsun.

Birtanem seni sanırım en iyi ben anladım...
Çocuğum yok ama yaşadığın şeyleri yaşadım.
Öncelikle sakın pes etme, bıkkınlık yok
Ve asla unutma, bir kapıyı kapayan Allah başka Kapılar Açıyor...
Kesinlikle iş bul ve Çalışmaya başla.
Kendine ve bebeğine zaman ayır,
Süslen arkadaşlarınla Buluş ailenle zaman geçir...
Başlarda zorlanacaksın, kolay demiyorum asla.
Ama Allah öyle büyük ki öyle Kapılar Açıyor ki bir zaman sonra unutuyorsun bile :)
Ve unutma, her nefes bir mucize ve her an yeniden başlamak için bir fırsat...
Allah yardımcın olsun kardeşim

off offff allh yardımcımız olsun hepimizin zaten hiç kabullenmezler ki onlara göre kısknaclık işte ama gercektende psikolojk şiddet balkona bile cıkamıyordum
bazen yakıcan gemileri arkadaşım, ben şimdi bir paranoya yaptığı zaman draan diye tersleniyorum, ha belki başıma kötü bişey gelecek ama sinirimden artık tahammül edemiyorum :)

cok teşşkr ederim cnm benm bu arada cnm sormamada sakınca yoksa eger birsey sorabilirmiyim?baska ehrde olunca cocuk babayı nekdr görebiliyor 15te bir filan mı bn aynı sehrdeym daha sık görücek sanırım hiç istemiyorum çünkü beni üzsünler diye yapmadıgını bırkmıcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…