hayatıma nerden başlıcağım:(

Aynı tehditleri yaşadı annemde. Bizi alır içkili içkili araba kullanır kaza yapar diye korkusundan boşanmamış babamdan. Ama şu an o tehditleri yapamayacağını farketti. Çok güçlü olmanız gerekiyor. Konunun çok içinde olduğum için sizi çok iyi anlıyorum. İnanın keşke annemde sizin gibi boşanabilseydi bizim daha huzurlu bir yuvamız olurdu. Çok ciddi sorunlar yaşadık ve en sonunda psikolojik destek bile almamız gerekti. Şu an çok iyiyiz ama sizn kararınızdan ötürü kutluyorum. İlerde evladınıza güzel bir yuva sunmak sizin elinizde.

Zaten boşanarak büyük bir başlangıç yapmışsın. Bundan sonrakiler daha küçük adımlar. İlk olarak herkes senin yaptığın şeye cesaret edemiyor, çalışsa bile. Bu senin ne kadar cesur olduğunu gösterir. O tehditlere de kulak asma sakın. Yapacak adam çoktaaaan yapardı. Ayrıca madem çocuğuna, torununa bu kadar düşkün bu insanlar, hiç seni bi köşeye çekip 5 kuruş para verdiler mi? Bi ihtiyacın var mı diye sordular mı? Kuru gürültü bunlar. Sahip çıkan adam ihtiyaç karşılar, sorun doğurmaz. Bunlarınki sevgi falan değil.

Öncelikle yeni bir hayata başladığın düşüncesini çıkar at kafandan. Bu seni daha da zorlar. Sen yalnızca hayatından sırtındaki bir kamburu çıkardın. Bazı ufak, saçma detayları kaldırıp hayatını güzelleştirdin. Şimdi hem kendine hem de bebeğine uygun bir iş aramaya başla. Çevreye eşe dosta da söyle aradığını, onların da yardımı olur. Geriye yavrunla mutlu, huzurlu yaşamaktan başka bir şey kalmıyor :)) Allah işlerini kolaylaştırsın canım. Gönlünce olsun her şey...

anneciğini okdr iyi anlıyrm ki aynı seyleri bebeğim karnımdayken yasadım..oda içimde korkudan fır dönüyordu kendimi geçtim bebeğimi hissetgim an boşanmaya krrverdim bana o hlde vurdktan snra daha doğmamıs bebege vuran adam dogdktn snra ne yapmaz...evladımda bi kurtlsa onlrdan keske

cok teşşk ederim cnm bnm allh ragzı olsun..paramı onlara göre parayla dünyayı satın alablirler ama evladınına gelince 5kuruş vermezler yok be cnm 1tl bile hakkı yok cocugunun üzerinde ben hamileyken geldim babamın evine baya uzun süre oldu 1 kez bile ne hastene masrafı ne bez masrafı allh biliyor ya hiç bişi olsun ama onlardan gelicek paradan hayır gelmez benm evladımın bogazından geçmesinide istemem onların 5 kurusunun..

önce iş bulman lazım..harika bir hayata başlayacaksın bunun farkına var ve kendini ve çevrendekileri inandır bu düşünceye..bebeğini düşün..pozitif ol..en ufak bir sorunda hemen pes etme...

canım neden ayakta duramayasın ?
tamam eşin seni çok yıpratmış üzmüş
eski konularını biliyorum ama
hayatına yeniden başlayacaksın tutunacaksın
evladın için ona daha iyi bakabilmek için canım
ayakta durmalısın..
tamam şimdi üzgünsün yıprandın anlıyorum ama
bu günlerde geçecek canım sen hiç sıkma canını
RABBIM yardımcın olsun inşallah..

beni ne hale getirdi yaaa inanamıyorum kendimi tanıyamıyorum ki ben

canım bence sende sosyal fobi oluşturmuş bu durum , evet çalışmak çözüm ama başta atapte oluncaya kadar çok zorlanırsın, öncelikle sana tavsiyem, bunu aşabilenlerin makalelerini kitaplarını vs. oku, bekar annelerin deneyimlerini araştır, daha sonrada bebeğinle birlikte topluma karış , ne biliyim arkadaş çevren varsa sinema cafe filan bişeyler yap, komşuya oturmaya gitsen bile heleki aydın insanlarsa ufkun açılır, bu fobiyi yenmende kolaylık olur.

cok teşkkr ederim cnm daha boşanmam olmadı karsı taraf biraz baskıcı bebeğimle şimdide dısarıya cıkamıyorum evdeyim korkuyorum...aynn kitap önerilerin var mı bu konuda cnm gercekten iyi olur

b
cok teşkkr ederim cnm daha boşanmam olmadı karsı taraf biraz baskıcı bebeğimle şimdide dısarıya cıkamıyorum evdeyim korkuyorum...aynn kitap önerilerin var mı bu konuda cnm gercekten iyi olur
benim aklımda çok kalmıyor, ama net den araştırabilirsin, İclal aydın, doğan cüceloğlu, birde küçük şeyler sunan yazarın kitapları var. hiç bir şey yapamıyorsan kk da konudan konuya gez yorum yap iletişim kur o bile bi adımdır:)

cok teşkkr ederim arkadasım tmm öyle yaparım bakarım konulara daha yeni üye oldum burayada alısmaya calısıyorum cok güzl sizin gibi insanlar bana güç veriyor sanki allh hepinzden ragzı olsun

beni ne hale getirdi yaaa inanamıyorum kendimi tanıyamıyorum ki ben

tamam canım üzülme
inşallah geçecek herşey düzelecek
önce kafanı dinle toparla kendini
zaten bebegin yeni doğmus çalışmak zor olur
o zamana kadar hem dinlenmiş olursun
hemde bebegin büyür sende çalısırsın
yılmak yok

cok teşkkr ederim arkadasım tmm öyle yaparım bakarım konulara daha yeni üye oldum burayada alısmaya calısıyorum cok güzl sizin gibi insanlar bana güç veriyor sanki allh hepi

güvenilir bir yerde iş bulmayla başlayabilirsin.. iş ve işçi bulma kurumunun kursları var ücretsiz ve kursa gelen kursiyere günlük 20 tl harçlık veriyor.. sonra staj yapacak yer ayarlıyor ve işverenlerle buluşturuyor..

mutlaka araştır. hangi şehirdesin bvilmiyorum ama bunu araştırmalısın.. kendi ayakların üzerinde durmaya başladıkça güçleneceksin. ama arkadaşlarına çevrene daha dikkatli olmalı herkese inanmamalısın..

cok teskker ederm cnm
cok tskkr ederm cnm yok yılmıcam gözümn içine bakan bebeğim varken hayata tutunmama sart

aynn dost sandıgım herkes neredeyse düştügüm gibi birde onlar vurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…