Hayatıma giren her erkek beni terk ediyor

Evlenmek gibi derdim yok benim sadece tek istediğim değer veriyorum ama değer görmüyorum
Siz de önce değer görün sonra değer verin. Yani size değer vermeyen, peşinizden koşmak demeyelim de oldurmak için çaba harcamayan, neredeyse hiç tanımadığınız 1 aylık bir adam ne mana ifade edebilir, nasıl hemen duygu besliyor değer veriyorsunuz?

Sizin çizgileriniz olsun, sizin sevdikleriniz ve sevmedikleriniz, sizin beklentileriniz. Onlar eğer bunlara uymaya çalışırsa bir şans verin ve değerlendirin. Benim için hiçbir şey yapmamış bir erkek yoldan geçen bir erkekten farksızdır bana göre.

İstediginiz kadar dogru bir yorum olsun, yine de cok kiricisiniz..

Ah o terk edilme korkusuyla insanın kendi kendisini terk ettirmesi nasıl duygu bilirim
Kendime geldim önemli benim dedim .merkeze kendini koyunca geciyor

sen ne zaman evleniyorsun?

Belki de kendine saygı duymuyorsun ve insanlar bunu fark edince senden uzaklaşıyor. Eğer onlar demeden kendinden tonla feragat ediyorsan millet seni eşek yerine koyar maalesef. Ve canım bu zamanki erkeklerin ne istediğini hiçbirimiz bilmiyoruz şahsen. Hayır yani Allah bunlara beyin yerine noodle mı vermiş ben anlamadım

muhtaçlık enerjisi mi yayıyorsunuz acaba çok fazla? Karşı tarafa sana ihtiyacım var enerjisi yolluyor olabilirsiniz.
Yok bence erkekler seviyor bu enerjiyi.(dozunda olursa).
Bence sorun konu sahibinin konuşmaması. Bir yorumda yazmış pek konuşmuyorum diye. Karşı tarafa pek kendini açmadığı için bağ kurulmuyor. Öyle olunca da sıkılıp gidiyorlar. Sessiz sakin mülayim takılıyor anladığım kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…