- 7 Aralık 2018
- 6.832
- 17.751
- 248
- 28
- Konu Sahibi antisiyete
-
Özeniyor bence. Gerçekten psikoloğa gidip rol model almış da olabilir. Psikolog olsaydı “psikolog doktoru” yazmazdı sanırım. Takıntılı bir tip olduğu belli amaŞöyle Bi geçmişine baktım da yoğun Bi şekilde psikolog önerisi isteyenlere yorum yapmış konu sahibi. Günahını da almayayım da neyse.
Valla benimde aklıma o geliyor. Yani bir insan 15-16 yaşında karşı cinse ilgi duymaya başlıyor. Bazen ayakları yerden kesiliyor, aşık oluyor. Evleniyor. 43 yaşında maddi durumu iyi olan bir erkek neden evlenmez? Ben Hasan’ı lisede tanıdım. Tanıdığım en sessiz erkeklerden biridir. Ağzı var dili yoktur. Annesinin ünlü bir psikiyatrist olması beni şok etti. Böyle dominant bir anneye o pasif çocuğu bağdaştıramadım.Aseksüeldir, eşcinseldir ya da farklı pek çok sebebi olabilir. Tanıdığım pek çok korkak ve pasif insan evli. Cesaretle bir ilgisi yok yani
Dominant ebeveynlerin çocukları öyle oluyor genelde. Çünkü evde de dominantlar ve baskılıyorlar. Hele çocuk duygusal mizaçlıysa iyice içine kapanıyor. Ben üzüldüm şahsen. Muhtemelen problem ebeveynindedir.Valla benimde aklıma o geliyor. Yani bir insan 15-16 yaşında karşı cinse ilgi duymaya başlıyor. Bazen ayakları yerden kesiliyor, aşık oluyor. Evleniyor. 43 yaşında maddi durumu iyi olan bir erkek neden evlenmez? Ben Hasan’ı lisede tanıdım. Tanıdığım en sessiz erkeklerden biridir. Ağzı var dili yoktur. Annesinin ünlü bir psikiyatrist olması beni şok etti. Böyle dominant bir anneye o pasif çocuğu bağdaştıramadım.
Kendisi de biraz narsist oldugunu soylemisti bir roportajinda cunku onu takip edenler ve kifaplarini okuyanlardan bazilari narsist yorumu yapmisti. O da sanirim evet biraz var narsistlik gibi birsey soylemisti.Gülseren B. ne ola ki geleceğin Gülseren B.su çıksın piyasaya hatta çıkmasın daha iyiKendisiyle tanışmış olma bahtsızlığına uğramış bulunuyorum, pandemiden önce Ankarada bir iş toplantısında tanıdım kendisini. O sırada 2 iş insanıyla sohbet ediyordum, kendisi sohbete geldi konuşmaya başladı susmak bilmedi Ben şuyum ben buyum öyleyim böyleyim konuştukça konuştu adlarımızı, işlerimizi bile sormadı normal bir sohbette önce kendini tanıtırsın sonra karşı tarafı sorarsın amma bu teyze bizleri tanımakla ilgilenmedi bile. Kafası uçmuş gitmiş sankim kendisinin madem onca terapist çalıştırıyor valla kendi de faydalansın
Ne garip bir bakış açısı. 40 a doğru evlendim ve o yaşa kadar gitmediğim, görmediğim yer kalmadı. Şahane bir hayat yaşadım. Ben şimdi hayatı korkak bir şekilde uzaktan izlemiş mi oluyorum? Umarım yazdıklarınızı yanlış anlamışımdır.Ama belli bir yaşa kadar evlenmemeyi başarısızlık olarak görüyorum.
Siz de zaten en sonunda evlenmişsiniz.Ne garip bir bakış açısı. 40 a doğru evlendim ve o yaşa kadar gitmediğim, görmediğim yer kalmadı. Şahane bir hayat yaşadım. Ben şimdi hayatı korkak bir şekilde uzaktan izlemiş mi oluyorum? Umarım yazdıklarınızı yanlış anlamışımdır.
adam en azından çalışmayan kocasına bakmıyor senelerdir .evlenmemiş keyfine bakıyor.çok da iyi yapmışBelki evlenmeyi tercih etmemiştir. Birine evlenememiş demek ne kadar çirkin. Kadınlara evde kalmış yaftası yapıştırmaktan farklı değil.
Cidden ya biraz daha ufuk açıcı, bilimsel ya da eğlenceli şeylere ihtiyacı var ülkenin. Bilim insanları da kitap çıkaracaksa bilimsel ve çeşitli deneylerle desteklenmiş kitaplar çıkarsın. Psikolojide çoğu kitap çeviri maalesef. Kendi ülkemizdekiler ise onun bunun dramını yazıp duruyor.Yahu zaten yaşadığımız coğrafyada kime sorsanız herkesin hayatı roman. Malum hayat şartları küçük çocukları bile "Hayatımı yazsam roman olur." kıvamına getirmiş.
Bir dram silsilesidir gidiyor. Bıktım valla.
Sizin hayatınız da eksik kalsın, yazdırmayıverin.
Bnde hiçbir dizisini izlemedim kadın parayı bulduGülseren B. ne ola ki geleceğin Gülseren B.su çıksın piyasaya hatta çıkmasın daha iyiKendisiyle tanışmış olma bahtsızlığına uğramış bulunuyorum, pandemiden önce Ankarada bir iş toplantısında tanıdım kendisini. O sırada 2 iş insanıyla sohbet ediyordum, kendisi sohbete geldi konuşmaya başladı susmak bilmedi Ben şuyum ben buyum öyleyim böyleyim konuştukça konuştu adlarımızı, işlerimizi bile sormadı normal bir sohbette önce kendini tanıtırsın sonra karşı tarafı sorarsın amma bu teyze bizleri tanımakla ilgilenmedi bile. Kafası uçmuş gitmiş sankim kendisinin madem onca terapist çalıştırıyor valla kendi de faydalansın
iyide izinsiz bişey yapmıyo ki? bence kötü bir durum yok. eskiden de türkiyede bir sürü pislik şeyler oluyodu tek farkı o zamanlar insanlar anlatmıyordu herşey gizli kalıyordu rezil oluruz diyerek. şimdi zaman değişti bunlar halka duyuruldugunda toplum bilinci oluşuyo insanlar o konuda fikir sahibi olup ona göre tepki verebiliyo (bastırılmadıgı sürece tabiSağlık Bakanlığına şikayette bulunmalık bir durumterapistler, psikologlar ne olursa olsun danışmanların sırlarını paylaşamaz, paylaşmamalı. Hele ki dert para ise durum iyice mide bulandırıcı bir hal alıyor.
İsim falan değişecekse neden olmasın ki ..Kızlar geçenlerde gittiğim ünlü bir psikolog doktoru bana kitabında( hikayemi) yer vermek istediğini söyledi. Sizce kabul etmelimiyim. Yarın 40 lı yaşlarıma geldiğimde bakıp hatırlayıp ağlamak istemiyorum. Zor atlattığım unutmak istediğim şeyler. Ama şuna inanıyorum bu kadın geleceğin Gülseren Budayıcıoğlu'su yarın kitabı dizi formatında çekilse şaşırmam. Bir yanda da istemiyor değilim gizli kalarak duyulmak görülmek tıpkı kırmızı odadaki gibi. Aslında hakikaten o kadar çok ağır şeyler varki eminim bir senarist yapımcı duysa film çekeceğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?