HAYATIM KİTAP OLUYOR

Kabul Edeyim mi Etmeyim mi

• Ankete Katılan
    50
Ya doktorlugunu kisiligini bilemem ben Ün'ü açısından dedim.zaten kadin da kabul ediyir bira narsislik var diyor. Siz bu arada ne isle mesguldunuz merak ettim.

Danışanının ismini açıklayamaz, kimliğini ifşa edemez sadece. Diğer türlüsü yasak değil galiba

O doktorlar tam olarak hissettiğiniz ve yaşadığınız şekliyle mi yazıyor ki?
Ya da sonra film veya dizi oldu diyelim orda da senaryo değişikliğe uğramıyor mu?
Sanırım hayat hikayesini okuyan sonra da izleyen insanlar aa şurası değişik aa bu karakter hiç yoktu aa kitabında kadın hiç aşık olmadı ki vs demiştir.
Bana hiç mantıklı gelmedi. Ama sanırım bu furya çok uzun süre daha gidecek orasını anlamış olduk.

Kadin bana senelerce yari fiyatina yardimci oldu ve tercihi bana birakti ben kadinin kalbini bildigim icin o konuda ticari kaygi güttüğünü düşünmüyorum. Kadin insanlara hakikaten farkindalik olsun diye bir çok alanda calisiyor ve cogu egitim seminer omullardaki yetimhanelerdeki isleri de ucretsiz yapiyor. Ayrica iki cumhurbaskanindan plaketi var. Asla oyle bir doktor degil.

Sen kabul etmissin kardes bize .... Düşer ama ne yalan söyleyimm kirmizi odadaki alya dan etkinlenmedim değil

Danışanının ismini açıklayamaz, kimliğini ifşa edemez sadece. Diğer türlüsü yasak değil galiba

Aslında yasak ya da geçmişte yasaktı. Kitap yazıp ilk öğretim okullarında velilere konferans veren ; pediatrist olarak geçen bir doktor geçmiş yıllarda dava edilmişti. Nörolog olduğunu yazan kaynaklar da var. Ancak maalesef beraat etti.

Onam formu adı altında alınan izinlerin detayı sorgulanmalı.

Psikolog doktoru ne allasen?
Kitap olup hem birilerine fayda sağlayıp hem de maddi kazanç getirecekse kendin yaz ama imla ve noktalamaya dikkat lütfen.

Ben zamana iz bırakan insanların hayatlarının yazılması taraftarıyım.
Yoksa mutlaka sizin acılarınızı yaşamış milyon tane insan vardır.

Ee mutlaka birazda kendisi abartacak süsleyecek. Bana bu teklif nahoş gelirdi size hoş gelmiş saygı duyarım.

Benim doktorum ticari bir kafada olsa idi saati 1000 liralik seansi bana yari fiyatina senelerce vermezdi. Ve saatini ikiye katladigi zamanlarda oldu kadini bilen biliyor cok guzel bir yuregi var. Onlarca insana yardim ediyor ve bunun reklamini asla yapmiyor. On yargili olmak ne kadar kolay

Acinacak seyler yasamadim ama zordu yasadiklarim. Ve evet asla kimsenin beni yasadiklarimla yargilamasini veya bundan sebep farkli bir bakis acisina sahip olmasini istemem. Ancak kimligim gizli kalacaksa kimse gozume bakip ne zor gunler yasamissin demeyecekse neden olnasin derim

Sahsen istemezdim. Hikayenizi kendiniz yazip kitap olarak cikartsaniz saygi duyarim. Ama hikayenizi baskasinin eline biraktiginiz anda sizin hikayeniz olmaktandan cikiyor. Sunu da ekleyim: Bir psikologun kitaplari tutuyor diye insallah baskalari da buna atlamaz. Cünkü bana göre iş bilinclendirmeyi gecti. Artik hangi hikaye daha iyi satilir diye bakmaya baslarlar. Hic etik degil

Gülserenin de 20 dk lık seansı 400 Tl çok da şey yapmamış sizin doktor.

Okudum korkunç. Allah kimseyi o duruma dusurmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…