HAYATIM KİTAP OLUYOR

Kabul Edeyim mi Etmeyim mi

• Ankete Katılan
    50

antisiyete

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2014
375
58
303
Ankara
Kızlar geçenlerde gittiğim ünlü bir psikolog doktoru bana kitabında( hikayemi) yer vermek istediğini söyledi. Sizce kabul etmelimiyim. Yarın 40 lı yaşlarıma geldiğimde bakıp hatırlayıp ağlamak istemiyorum. Zor atlattığım unutmak istediğim şeyler. Ama şuna inanıyorum bu kadın geleceğin Gülseren Budayıcıoğlu'su yarın kitabı dizi formatında çekilse şaşırmam. Bir yanda da istemiyor değilim gizli kalarak duyulmak görülmek tıpkı kırmızı odadaki gibi. Aslında hakikaten o kadar çok ağır şeyler varki eminim bir senarist yapımcı duysa film çekeceğini

Hiç bilinmemekle kaydı ile de olsa mı
Yani izleyince aynı acıları yaşacağımı düşünürsem evet. Fakat izleyip anlaşıldığımı düşüneceksem farklı. Bu çok kişisel bir durum. Burada ki kimse böyle bir kararı sizin için veremez

Ben de istemezdim hele hele bazı şeyleri aştıysam insanlardan gelecek olumsuz yorumlar, nasıl tahammül etmiş vs gibi ifadeler tüm tedavi sürecemi baltalayabilirdi. Ayrıca yaşarken ve sonrasında fark etmediğim kırıcı ve modumu düşürecek durumları da görmek ve duymak istemezdim.
Ama şuna inanıyorum bu kadın geleceğin Gülseren Budayıcıoğlu'su
Bu durumu da ayrıca pek uygun bulmuyorum insan artık ister istemez çekiniyor yarın öbür gün anlattıklarının bir yerlerde yer alıp almayacağından. Ayriyeten yazar para kazanırken size ne kalacak tekrar karşınıza çıkan acılar mı?

Gülseren B. ne ola ki geleceğin Gülseren B.su çıksın piyasaya hatta çıkmasın daha iyi Kendisiyle tanışmış olma bahtsızlığına uğramış bulunuyorum, pandemiden önce Ankarada bir iş toplantısında tanıdım kendisini. O sırada 2 iş insanıyla sohbet ediyordum, kendisi sohbete geldi konuşmaya başladı susmak bilmediBen şuyum ben buyum öyleyim böyleyim konuştukça konuştu adlarımızı, işlerimizi bile sormadınormal bir sohbette önce kendini tanıtırsın sonra karşı tarafı sorarsın amma bu teyze bizleri tanımakla ilgilenmedi bile. Kafası uçmuş gitmiş sankim kendisinin madem onca terapist çalıştırıyor valla kendi de faydalansın

Bu sizin kararınıza bağlı ne desek olmaz.
Karakter de önemli burada.
Her seferinde sizi üzecekse olmaz yok ben başka insanlara faydam olsun benim yaptığım hataları yapmasınlar istiyorum diyorsanız açık kapı olabilir.
Yine de zor bir karar.
İyi düşünün.

Asla istemezdim. Benim yasadiklarim, benim anilarim iyisiyle kotusuyle bana aittir.

Paylaşmadan önce müsade alınıyor. Sırların ifşa olma gibi bir durumu yok aslında. Ama tabi izinsiz kimse istemez.

Birinin benim acılarımı anlatarak para kazanmasını istemem. İlla anlatılcaksa kendiniz yazın siz kazanın hiç değilse acılar Bi işe yarasın.

%100000
Kendim yazar kendim pazarlarım travması madem bu iş iyice ticaret olduysa

Paylaşmadan önce müsade alınıyor. Sırların ifşa olma gibi bir durumu yok aslında. Ama tabi izinsiz kimse istemez.

Yani bu işin ticarete dökülmesi zaten baştan aşağı yanlış. Siz derdinizi anlatıyorsunuz ama karşı tarafın gözünde dolar işaretleri bunun da travmasından çok ekmek çıkar diye zaten dünyanın parasını alıyorlar, adam gibi, profesyonelce oturup 1 saat karşı tarafı dinleyip yardımcı olmaya çalışsınlar çok mu zor

Muhtemelen size acıyan ve ne diyolardı schadenfreude yaşayıp gününe devam edenleri gerçekten görmek istiyo musunuz? Bu sağlam psikolojili insanların bile kolayca kaldırabileceği türden bir şey değil. Dünyanın iğrenç bi yer olduğunu biliyoruz da lütfen kimse bunu bana acıyarak yapmasın yani, ben böyle düşünüyorum.

Tedavi sürec tamamlandi sayılır benden yeni biri çıkarttı doktorum. Şimdi doktoruma güvenirim ama bir senaristin beni saklayacagini adimi duyurmayaagini nerden bilebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…