- Konu Sahibi antisiyete
-
Çok zor bir karar. Sanırım ben istemezdim.
Yani izleyince aynı acıları yaşacağımı düşünürsem evet. Fakat izleyip anlaşıldığımı düşüneceksem farklı. Bu çok kişisel bir durum. Burada ki kimse böyle bir kararı sizin için veremezHiç bilinmemekle kaydı ile de olsa mı
Bu durumu da ayrıca pek uygun bulmuyorum insan artık ister istemez çekiniyor yarın öbür gün anlattıklarının bir yerlerde yer alıp almayacağından. Ayriyeten yazar para kazanırken size ne kalacak tekrar karşınıza çıkan acılar mı?Ama şuna inanıyorum bu kadın geleceğin Gülseren Budayıcıoğlu'su
Asla istemezdim. Benim yasadiklarim, benim anilarim iyisiyle kotusuyle bana aittir.Kızlar geçenlerde gittiğim ünlü bir psikolog doktoru bana kitabında( hikayemi) yer vermek istediğini söyledi. Sizce kabul etmelimiyim. Yarın 40 lı yaşlarıma geldiğimde bakıp hatırlayıp ağlamak istemiyorum. Zor atlattığım unutmak istediğim şeyler. Ama şuna inanıyorum bu kadın geleceğin Gülseren Budayıcıoğlu'su yarın kitabı dizi formatında çekilse şaşırmam. Bir yanda da istemiyor değilim gizli kalarak duyulmak görülmek tıpkı kırmızı odadaki gibi. Aslında hakikaten o kadar çok ağır şeyler varki eminim bir senarist yapımcı duysa film çekeceğini
Ben sadece fikirleri merak ettim kararsiz kaldigim için.Yani izleyince aynı acıları yaşacağımı düşünürsem evet. Fakat izleyip anlaşıldığımı düşüneceksem farklı. Bu çok kişisel bir durum. Burada ki kimse böyle bir kararı sizin için veremez
Paylaşmadan önce müsade alınıyor. Sırların ifşa olma gibi bir durumu yok aslında. Ama tabi izinsiz kimse istemez.Sağlık Bakanlığına şikayette bulunmalık bir durumterapistler, psikologlar ne olursa olsun danışmanların sırlarını paylaşamaz, paylaşmamalı. Hele ki dert para ise durum iyice mide bulandırıcı bir hal alıyor.
Birinin benim acılarımı anlatarak para kazanmasını istemem. İlla anlatılcaksa kendiniz yazın siz kazanın hiç değilse acılar Bi işe yarasın.
Gizli de olsa anlaşılmak Bilinmek gibi güzel birsey de var isin sonunda bu beni biraz etkiliyorSanırım istemezdim zor bir karar. Belki de tüm bunları atlattiysam filmi izleyip vay be demek isterdim . Ama ya atlatamadigim şeyler olursa bilmiyorum bu riski almazdım
Paylaşmadan önce müsade alınıyor. Sırların ifşa olma gibi bir durumu yok aslında. Ama tabi izinsiz kimse istemez.
Tedavi sürec tamamlandi sayılır benden yeni biri çıkarttı doktorum. Şimdi doktoruma güvenirim ama bir senaristin beni saklayacagini adimi duyurmayaagini nerden bilebilirim.Ben de istemezdim hele hele bazı şeyleri aştıysam insanlardan gelecek olumsuz yorumlar, nasıl tahammül etmiş vs gibi ifadeler tüm tedavi sürecemi baltalayabilirdi. Ayrıca yaşarken ve sonrasında fark etmediğim kırıcı ve modumu düşürecek durumları da görmek ve duymak istemezdim.
Bu durumu da ayrıca pek uygun bulmuyorum insan artık ister istemez çekiniyor yarın öbür gün anlattıklarının bir yerlerde yer alıp almayacağından. Ayriyeten yazar para kazanırken size ne kalacak tekrar karşınıza çıkan acılar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?