- Konu Sahibi antisiyete
-
Elestirilmekten neden korkayim ki . ic huzurunu kaybetmis olan bugun ok insan yapıyor bunu neden kendime bu eziyeti yapip elestirileri kayda deger alayım. Benim icin benim yasadiklarim onemli ve ne hissettgim ve guzel insanlarin bakis acisiYa anlaşılmaz da eleştirilirseniz bilemiyorum ya şöyle yapmasaydi niye bunu böyle yaptı falan deseler ben çok çıldırırdim ve sanırım kafama taksrdim
Bilmem ben kendi açımdan düşündüm bu dediğiniz şekilde sağlıklı düşünemezdim sanırım . Benim travmalarimla ilgili herkes bir eleştiri yapsa bilmiyorum sorgulamaya başlardım acaba gerçekten o an şu tepki yerinde bu tepkiyi verseydim ya da secseydim ne olurdu gibisinden . Çünkü sadece çevre değil sosyal medyada da herkes yorumlar bilmiyorum bu şekilde bakabileceginize inanıyorsanız sorun olmaz sanırımElestirilmekten neden korkayim ki . ic huzurunu kaybetmis olan bugun ok insan yapıyor bunu neden kendime bu eziyeti yapip elestirileri kayda deger alayım. Benim icin benim yasadiklarim onemli ve ne hissettgim ve guzel insanlarin bakis acisi
Siz hep böyle negatif misinizGülserenin de 20 dk lık seansı 400 Tl çok da şey yapmamış sizin doktor.
Kadin bana senelerce yari fiyatina yardimci oldu ve tercihi bana birakti ben kadinin kalbini bildigim icin o konuda ticari kaygi güttüğünü düşünmüyorum. Kadin insanlara hakikaten farkindalik olsun diye bir çok alanda calisiyor ve cogu egitim seminer omullardaki yetimhanelerdeki isleri de ucretsiz yapiyor. Ayrica iki cumhurbaskanindan plaketi var. Asla oyle bir doktor degil.
Benim doktorum ticari bir kafada olsa idi saati 1000 liralik seansi bana yari fiyatina senelerce vermezdi. Ve saatini ikiye katladigi zamanlarda oldu kadini bilen biliyor cok guzel bir yuregi var. Onlarca insana yardim ediyor ve bunun reklamini asla yapmiyor. On yargili olmak ne kadar kolay
Sonra baktım orada sadece dua isteyenler yazıyordu. Benim amacım dua istemek değilki tamda sıkıntı içindeki inançlı insanlara fayda sağlamaktı.
Ya hakikaten simdi ben hikayemi yazsam kime verecegimKardan pay verecekse düşünülebilirHayır yani düşünün hayatınız film olmuş ama karınız 0. Keşke ben yazsaydım diye kendimi yerdim
Yalniz olduğum dogru ancak mutsuz değilim Elhamdulillah. Kimseyi elestirince de mutlu olan egoist hastalardan da değilim. Ve evet hırçın olanlarin çoğunluğu mutsuz kendini gercestirememis saga sola futursuzca elestiri yapma hakkini kendinde görebilen huzursuzluklarini herkese yansitabilen insanlar.Ben de diyorum konu sahibi neden kendince tanı koyup duruyor diye bundanmış meğerse.
Koyduğu tanılar da yüzde seksenin koyduğu tanılardı ama olsundu.
Sen aslında mutsuz ve yalnızsın burda farklısın, senin iç huzurun yok burda böyle yazarak çıkartıyorsun falan.
Çünkü yine aynı şeyleri tekrarlıyor.
Nobody:
Konu sahibi:iç huzuru olmayan…
Şöyle kabul ederdim.Kızlar geçenlerde gittiğim ünlü bir psikolog doktoru bana kitabında( hikayemi) yer vermek istediğini söyledi. Sizce kabul etmelimiyim. Yarın 40 lı yaşlarıma geldiğimde bakıp hatırlayıp ağlamak istemiyorum. Zor atlattığım unutmak istediğim şeyler. Ama şuna inanıyorum bu kadın geleceğin Gülseren Budayıcıoğlu'su yarın kitabı dizi formatında çekilse şaşırmam. Bir yanda da istemiyor değilim gizli kalarak duyulmak görülmek tıpkı kırmızı odadaki gibi. Aslında hakikaten o kadar çok ağır şeyler varki eminim bir senarist yapımcı duysa film çekeceğini
Okudum korkunç. Allah kimseyi o duruma dusurmesin
Evet yanlis konu basligi acmisim sonra mune diye biri sağolsun bilgilendirince bende tasirmisiniz dedim. Senin o kotu kalbine gore de sanirsam ban yemem gerekiyordu ama bak hala burdayım. Sahi bu uslubu kullaninca insanlari elestirip sivri dilinizle zarar vermeye calistikca daha mi iyi hissediyorsunuz veya daha iyi gorundugunuzu mu dusunuyorsunuz disardna merak ediyorum.Siz de bu güzel yürekli(!) kadını bizlere tanıtmak mı istediniz ?
Dün önce "Dualarımız Sizinle" bölümünde paylaştığınız konuyu 13 dk sonra Bdv de paylaşmıştınız.
Konunuzun Bdv konusu olmadığını söyleyince de ; aslında tam da yeri olduğunu, sıkıntı içindeki insanlara fayda sağlamak istediğinizi söylemiştiniz.
Yaptığınız paylaşımı uygulayıp bireysel olarak fayda gördünüz mü ?
Senelerdir gittiğiniz doktorunuz size bir teşhis koydu mu , sorunlarınızı çözebildiniz mi ?
Evet yanlis konu basligi acmisim sonra mune diye biri sağolsun bilgilendirince bende tasirmisiniz dedim. Senin o kotu kalbine gore de sanirsam ban yemem gerekiyordu ama bak hala burdayım. Sahi bu uslubu kullaninca insanlari elestirip sivri dilinizle zarar vermeye calistikca daha mi iyi hissediyorsunuz veya daha iyi gorundugunuzu mu dusunuyorsunuz disardna merak ediyorum.
Ee siz olanı söylemişsiniz ben de bildiğimi söyledim neden negatif olayım? Ben okumam kitabını ama söliyimSiz hep böyle negatif misiniz
Amman ne guzeellEe siz olanı söylemişsiniz ben de bildiğimi söyledim neden negatif olayım? Ben okumam kitabını ama söliyim
Hem belli mi olur bakarsınız bir de diziniz yapılır "KK'daki Kız"
Ben size yalnız demedim ki doğru okuyun.Yalniz olduğum dogru ancak mutsuz değilim Elhamdulillah. Kimseyi elestirince de mutlu olan egoist hastalardan da değilim. Ve evet hırçın olanlarin çoğunluğu mutsuz kendini gercestirememis saga sola futursuzca elestiri yapma hakkini kendinde görebilen huzursuzluklarini herkese yansitabilen insanlar.
hayır akrebim.Ya sen ne kafa kizsin. Dunde. Beri yay mi senin burcun ahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?