HAYATIM KİTAP OLUYOR

Kabul Edeyim mi Etmeyim mi

• Ankete Katılan
    50
Ya anlaşılmaz da eleştirilirseniz bilemiyorum ya şöyle yapmasaydi niye bunu böyle yaptı falan deseler ben çok çıldırırdim ve sanırım kafama taksrdim
Elestirilmekten neden korkayim ki . ic huzurunu kaybetmis olan bugun ok insan yapıyor bunu neden kendime bu eziyeti yapip elestirileri kayda deger alayım. Benim icin benim yasadiklarim onemli ve ne hissettgim ve guzel insanlarin bakis acisi

Kardan pay verecekse düşünülebilir Hayır yani düşünün hayatınız film olmuş ama karınız 0. Keşke ben yazsaydım diye kendimi yerdim

Elestirilmekten neden korkayim ki . ic huzurunu kaybetmis olan bugun ok insan yapıyor bunu neden kendime bu eziyeti yapip elestirileri kayda deger alayım. Benim icin benim yasadiklarim onemli ve ne hissettgim ve guzel insanlarin bakis acisi
Bilmem ben kendi açımdan düşündüm bu dediğiniz şekilde sağlıklı düşünemezdim sanırım . Benim travmalarimla ilgili herkes bir eleştiri yapsa bilmiyorum sorgulamaya başlardım acaba gerçekten o an şu tepki yerinde bu tepkiyi verseydim ya da secseydim ne olurdu gibisinden . Çünkü sadece çevre değil sosyal medyada da herkes yorumlar bilmiyorum bu şekilde bakabileceginize inanıyorsanız sorun olmaz sanırım

Ben de diyorum konu sahibi neden kendince tanı koyup duruyor diye bundanmış meğerse.
Koyduğu tanılar da yüzde seksenin koyduğu tanılardı ama olsundu.
Sen aslında mutsuz ve yalnızsın burda farklısın, senin iç huzurun yok burda böyle yazarak çıkartıyorsun falan.
Çünkü yine aynı şeyleri tekrarlıyor.
Nobody:
Konu sahibi:iç huzuru olmayan…

Bu arada ben kabul da edebilirdim ya bilmiyorum o kadar kötü gelmedi nedense. Herkesin duyması bilmesi yorumlaması hoşuma gidebilirdi. Mesela bu siteye de konu açıyorum anonim olarak insanlar yorumluyor vs beni kötü etkilemiyor. Farklı bakış açılarını görüyorum.

Siz de bu güzel yürekli(!) kadını bizlere tanıtmak mı istediniz ?

Dün önce "Dualarımız Sizinle" bölümünde paylaştığınız konuyu 13 dk sonra Bdv de paylaşmıştınız.

Sonra baktım orada sadece dua isteyenler yazıyordu. Benim amacım dua istemek değilki tamda sıkıntı içindeki inançlı insanlara fayda sağlamaktı.

Konunuzun Bdv konusu olmadığını söyleyince de ; aslında tam da yeri olduğunu, sıkıntı içindeki insanlara fayda sağlamak istediğinizi söylemiştiniz.

Yaptığınız paylaşımı uygulayıp bireysel olarak fayda gördünüz mü ?

Senelerdir gittiğiniz doktorunuz size bir teşhis koydu mu , sorunlarınızı çözebildiniz mi ?

Yalniz olduğum dogru ancak mutsuz değilim Elhamdulillah. Kimseyi elestirince de mutlu olan egoist hastalardan da değilim. Ve evet hırçın olanlarin çoğunluğu mutsuz kendini gercestirememis saga sola futursuzca elestiri yapma hakkini kendinde görebilen huzursuzluklarini herkese yansitabilen insanlar.

Şöyle kabul ederdim.
İleride hikayeniz dizi yada film olursa, yapım şirketi sizin ile ücrette anlaşması kaydıyla.
Ve haklarınızın gizli tutulması ( yani maddi olarak kimse sizin disinizda kazanç elde edemeyecek).
Sizin hikayelerinizden oluk oluk para kazanıp zengin oluyorlar.

Okudum korkunç. Allah kimseyi o duruma dusurmesin

Daha da korkunç olan ; hemen her meslekte, mesleğiniz sebebiyle öğrendiğiniz kişisel bilgilerin paylaşımı veya kullanılması suçtur. Hapis cezası ve meslekten men söz konusudur.

Amerikan filmlerinde bolca gösterilen herkesin bir terapisti var ve bir terapiste ihtiyacı var temalı yayınlarla ; insanları önce uzmanlıklarına dair net açıklaması dahi olmayan insanlara yönelttiler.

Sonra da yasal açıkları kullanarak insanların en mahrem bilgilerini çok lazımmış gibi kitap ve film yaparak üzerinden para kazanıyorlar.

Mesleğini hakkıyla yapan kişiler ; işyerinde edindiği hasta olsun/müşteri olsun, bilgilerini kullanmayacak kadar etik değerlere sahiptir.

Evet yanlis konu basligi acmisim sonra mune diye biri sağolsun bilgilendirince bende tasirmisiniz dedim. Senin o kotu kalbine gore de sanirsam ban yemem gerekiyordu ama bak hala burdayım. Sahi bu uslubu kullaninca insanlari elestirip sivri dilinizle zarar vermeye calistikca daha mi iyi hissediyorsunuz veya daha iyi gorundugunuzu mu dusunuyorsunuz disardna merak ediyorum.

Sizin paylaşımlarınızı uygulayıp uygulamadığınızı ve fayda sağlayıp sağlamadığınızı sormanın bir insanı "kötü kalpli" yapmadığını düşünüyorum.

Yeniden sorayım.

Yaptığınız paylaşımı uygulayıp bireysel olarak fayda gördünüz mü ?

Senelerdir gittiğiniz doktorunuz size bir teşhis koydu mu , sorunlarınızı çözebildiniz mi ?

Ben size yalnız demedim ki doğru okuyun.
Üyeler hakkında ithamda bulunanların- siz de dahil- yazdığı şeylerden örnek verdim sadece iyi bakın.
Şimdi kendini gerçekleştirme kısmına hiç girmeyeceğim zira çok dile düştü yeter artık işi olan kullansın şu terimleri bırakalım da iki-üç yorumdan yola çıkıp kullanmak olmuyor.
Bir günde on teşhisi işi dinlemek olanlar koymaz bırakın şu işleri.
Kitabı da kendiniz yazın derim. Her hakkı elinizde olur. Hiçbir şeyi de değiştirmezsiniz hem kitapta veya senaryoda

Money talks , kitabin ilerde dizi olursa dizinin gelirinden yuzde verecekse neden olmasin. Kendini Cok Akilli sanan Sam Seytani tam psikologunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…