Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kaçamak olarak sadece sucuk gördüm, geri kalan güzel sağlıklı beslenme adına :) poğaça ve sigara böreği minikmiş zaten![]()
Uf çeşide bak dayan cnm dayanöğlen mercimek çorba kabak dolma ıspanak graten patatesli pane börek yoğurt profiterol var
çorba yoğurt kabak dolma yicem börek ve tatlıya nasıl fayanıcam bilmiyorum
poğaca ve sigara böreeği minik olunca mahsum mu oluyor bunları yedi keşke ekmek yemese daha iyi olurduuu![]()
öğlen mercimek çorba kabak dolma ıspanak graten patatesli pane börek yoğurt profiterol var
poğaca ve sigara böreeği minik olunca mahsum mu oluyor bunları yedi keşke ekmek yemese daha iyi olurduuu![]()
ana yemekten birini alıyoruz canım yanı ya kabak dolma ya da ıspanak graten ben dolmayı alıcam birazda börek yıyeyım tatlı yokkk
açılın topiğin bilirkişi geldi![]()
KIZLAR BAKIN bu kadar uğraşıyor sizin içinn azcıkda siz çaba harçayınnnn![]()
kızlar kızlarr ben geldimmm
kızlar kızlarr ben geldimmm
ben olsaydımöğlen mercimek çorba kabak dolma ıspanak graten patatesli pane börek yoğurt profiterol var
ne diyeyim, eşiyle kahvaltı yapmış, moralini mi bozayım rollamınpoğaca ve sigara böreeği minik olunca mahsum mu oluyor bunları yedi keşke ekmek yemese daha iyi olurduuu![]()
ne kaaa yedin acabadün oğlanın okulunda hamurişi yiyince akşam yemedim