Tamam canım, bakıcam şimdi...Valla ben kilo verme amaçlı değilim. Hayat tarzına çevirdim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...hakkinda-her-sey.899292/page-33#post-45130606
topikim var. Ara sıra uğrarsan paslaşırız. Tiroid muhabbetinden sağlıklı yaşama kadar her şey var.
Cidden Karatay uygulanabilecen en güzel hayat tarzı diyet değil kesinlikle.
siz ne yapıyorsunuz kalori mi sayıyorsunuz?Tamam canım, bakıcam şimdi...
Benim hareketsiz yaşamdan dolayı sıkıntım var ve düzensiz besleniyorum.siz ne yapıyorsunuz kalori mi sayıyorsunuz?
Sorununu anladım senin. Şeker direncin var.Benim hareketsiz yaşamdan dolayı sıkıntım var ve düzensiz besleniyorum.
Az yiyorum ama tatlıdan vazgeçemediğim için kalorili şeyler fazla tüketebiliyorum.
Ben eğer bunu dengeleyebilirsem herşey yoluna girecek
Ekmek sadece kahvaltıda yerim oda haftasonu tatildeyken (çavdar ekmeği) Beyaz ekmek bizim ewe pek girmez.
Hafta içleride kepekli galete peynir ve şekersiz çay ile kahvaltılarımı yaparım şirkette.
Onun dışında dediğim gibi az yesemde hareketsiz yaşam ve yediğim o az şeyde bile fazla kalori olması beni sıkıntıya düşürüyor.
Aynen her şeyle oynadılar artık, hiç birşey doğal değil...Sorununu anladım senin. Şeker direncin var.
Ekmekten daha tehlikeli ve direk trigiliserid ve kolesterole çeviriyor. Kanser dostu.
Kanser olmak isteyen şeker yesin. Bunları düşün. Şekeri doğal gıdalardan almaya çalış. Mesela kuru kayısı, kuru erik vs. Ben topiki açtıktan sonra ekmeği dahi sıfırladım. Kataray bas bas bağırıyor. Buğdayın bile genetiğiyle oynadılar. Daha kısa boylu, içi daha dolgun ve soğuğa daha dayanıklı başaklar elde etmek için genetiğiyle oynadılar. Bile bile kendimizi kendi ellerimizle bitiriyoruz. Kanser neden dalga dalga yayılıyor sence? Tamamen yediklerimizden dolayı işte.En azından büyük oranda ilişkisi var.
ipek merhaba;lilyananın tatlıya benimde ekmeğe karşı zaafım var ve bende hipoglisemi başlangıcı varSorununu anladım senin. Şeker direncin var.
Ekmekten daha tehlikeli ve direk trigiliserid ve kolesterole çeviriyor. Kanser dostu.
Kanser olmak isteyen şeker yesin. Bunları düşün. Şekeri doğal gıdalardan almaya çalış. Mesela kuru kayısı, kuru erik vs. Ben topiki açtıktan sonra ekmeği dahi sıfırladım. Kataray bas bas bağırıyor. Buğdayın bile genetiğiyle oynadılar. Daha kısa boylu, içi daha dolgun ve soğuğa daha dayanıklı başaklar elde etmek için genetiğiyle oynadılar. Bile bile kendimizi kendi ellerimizle bitiriyoruz. Kanser neden dalga dalga yayılıyor sence? Tamamen yediklerimizden dolayı işte.En azından büyük oranda ilişkisi var.
kızlarrr yulaf kepekli krep yapan var mı ya da tam buğday unla kahvaltı için değişik tarifler arıyorum da
ipek merhaba;lilyananın tatlıya benimde ekmeğe karşı zaafım var ve bende hipoglisemi başlangıcı var
bende ekmekten kurtulmalıyımm bunuda ceviz fındık badem ile aşabilirim dimi
Selam canım,
Ben bu yola girdim Vefa bir daha da çıkacağımı sanmıyorum. Aslında her şey mantıklı o mantığı kabul edebilirsek beyinde iş bitiyor. Şöyle ki: Canan Karatay diyor ki: kanser hastalarına hastalık teşhisinde şekerli su verilir. Şekerli su nereye yoğunlaşıyorsa orada kanserli hücre vardır. Yani kanser şekerle besleniyor. Bitti! Çok net.
Sen kanserini seviyorsan ya da ileride Allah korusun kanser olmak istiyorsan ya da şu an Allah korusun bünyende fark etmediğin bir kanser oluşumu varsa glikozla onu direkt besliyorsun. Kanserli hücre şekerle beslenir. Olmazsa beslenemez diye düşün. Sağlıklı hücre neye ihtiyaç duyuyorsa tam tersi yani. Kim bile bile çocuğuna bu zemini hazırlar. İyi düşün bunları. Ben ekmekle glikozu sıfırladım. Hayatımda ilk kez beyin netliğinin ne demek olduğunu anlıyorum. Amacım kilo vermek değil zaten 57 kg ım şu an. Amacım sağlıklı yaşamak.
kesinlikle benimde amacım sağlıklı yaşamak ipek, inan hele o nöbet sırasında yaşadığımı bir ben bilirim
birde işteysem vay halime
titreme ter boşalması baygınlık hissi ve sonrası aşırı uyku ve yorgunluk hali
insanın kaliteli yaşamına en büyük riks faktörü
normalde şekerle arası olan bi insan değilim
15 yıldır çayı bile şekersiz içerim
regli dönemlerimde yersem yerim
ama şu ekmek yokmu bundan kesinlikle kurtulmam lazım,hamurişi v.b
şimdilik sabah kahvaltıda tüketiyorum akşam ve ögleni kestim
ara ögünsüz yapamıyorum ozamanda bir meyva yada kuruyemişe alıştırdım kendimi
tamamen hayatımdan çıkarmam lazım
Buradaki hata pirinç pilavı. Bunun yerine bulgur yersen daha geç acıkırsın. Çünkü pirincin gi daha yüksektir ve kana daha çabuk karışıp yükseltir.öğlen
tavuk
çorba
pirinç pilavı
topike uğra ara sıra o zaman. gerçi ben tiroid sorunumdan dolayı açtım ama sonra sağlıklı beslenmeye kadar vardı. Baştan sona hayatımızı idame ediyoruz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asimato-nodul-hakkinda-her-sey.899292/page-33
Selam canım,
Ben bu yola girdim Vefa bir daha da çıkacağımı sanmıyorum. Aslında her şey mantıklı o mantığı kabul edebilirsek beyinde iş bitiyor. Şöyle ki: Canan Karatay diyor ki: kanser hastalarına hastalık teşhisinde şekerli su verilir. Şekerli su nereye yoğunlaşıyorsa orada kanserli hücre vardır. Yani kanser şekerle besleniyor. Bitti! Çok net.
Sen kanserini seviyorsan ya da ileride Allah korusun kanser olmak istiyorsan ya da şu an Allah korusun bünyende fark etmediğin bir kanser oluşumu varsa glikozla onu direkt besliyorsun. Kanserli hücre şekerle beslenir. Olmazsa beslenemez diye düşün. Sağlıklı hücre neye ihtiyaç duyuyorsa tam tersi yani. Kim bile bile çocuğuna bu zemini hazırlar. İyi düşün bunları. Ben ekmekle glikozu sıfırladım. Hayatımda ilk kez beyin netliğinin ne demek olduğunu anlıyorum. Amacım kilo vermek değil zaten 57 kg ım şu an. Amacım sağlıklı yaşamak.
kesinlikle benimde amacım sağlıklı yaşamak ipek, inan hele o nöbet sırasında yaşadığımı bir ben bilirim
birde işteysem vay halime
titreme ter boşalması baygınlık hissi ve sonrası aşırı uyku ve yorgunluk hali
insanın kaliteli yaşamına en büyük riks faktörü
normalde şekerle arası olan bi insan değilim
15 yıldır çayı bile şekersiz içerim
regli dönemlerimde yersem yerim
ama şu ekmek yokmu bundan kesinlikle kurtulmam lazım,hamurişi v.b
şimdilik sabah kahvaltıda tüketiyorum akşam ve ögleni kestim
ara ögünsüz yapamıyorum ozamanda bir meyva yada kuruyemişe alıştırdım kendimi
tamamen hayatımdan çıkarmam lazım
evet çok güzel anlatmışsın hepsini biliyorum elimden geldikçe uygulamaya çalışıyorum
ama önemli olana şey herkesin yaşantısında olan şey stres
bildiğimiz gibi streste her hastalığın başı demiii
stres ile nasıl baş edebiliyorsunnnn
aynen düşün ki sigara içmenin akciğer kanseri başta olmak üzere bir çok kanserle ilgisi kesin.ama sen beynini böyle şartlandırdıın için vazgeçemiyorsunnnnnnn ekmektennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?