Hayatım Diyet

acı değil bu biberiye değil mi kızlar

hayır aromalı kokulu
aaaaaa hatta bak ben et, tavuk haşlama sularına da koyuyorum
hem kokularını bastırıyor hem de aromalı oluyor

2 tane z.yağı şişem var içlerinde z.yağı var tabii birinin içindde biberiye birinde de kekik var

bak bunu bilmezdimmmm

biberiye sadece çayını içerimmmm:::::)))))

aaaaaaaaaaaaaa sende dene yasmin

tamam canım denerim, yağa koymam ama yemeklere koyarım, merak ettim tadını

deneyelim bakalım yapacam zaman kapını çalarım yine şimdi not almıcam masamı bir görme çoştu resmennnn

jambon heç sevmem ecvede almammmm

şarküteri ürünler benim paşaya malasef dokunuyorrrr
of sorma yasemin, benimkiler hiç istemediğim halde sucuk ve salama dadandılar, sıpalar peynir yumurta yemiyorlar, hele oğlum, ancak sigara böreği vs. yapıp içine peynir koymuşsam yiyor,

jambon illa olacak mı ya, hiç denemedim

deneyelim bakalım yapacam zaman kapını çalarım yine şimdi not almıcam masamı bir görme çoştu resmennnn

jambon heç sevmem ecvede almammmm

şarküteri ürünler benim paşaya malasef dokunuyorrrr

kaşar yeniyoda jambon pek yenmez

of sorma yasemin, benimkiler hiç istemediğim halde sucuk ve salama dadandılar, sıpalar peynir yumurta yemiyorlar, hele oğlum, ancak sigara böreği vs. yapıp içine peynir koymuşsam yiyor,

ben de eve almıyorum alırsam da salam yerine jambon alıyorum işte yapacağımda
evet çok sağlıklı değil biliyorum bende ama o kadar da kısıtlayamıyorum
hem en kıstlasam mutlaka dışarıda yiyorlar

genic bende biberiye çok kullanırım annemde kullanır
patatese etlere çok yakışık
hatta bütün tavuk fırında pişirdiğimde bir biberiye yaprağını tavuğun totosundan içerisine yerleştiririm harika olur
kahvaltı için zeytinyağına kekik biberiye pulbiberi eklerim çok güzel bi aroması var

benimki peynir sosis sucuk delisi yumurtada yiyorr kahvaltıda sıkıntı yok ama çok almak istemiyorum bende salam sosis sucuk

gel kız sen nerdesin seninde olman lazım
aynı işte bende çok seviyorum

aslında biberiye otunu evde saksıda yada apartman bahçesinde yetiştirebilirsiniz

benim eski apartmanımda vardı koparırdık burada yok

bulduğumda dikeceğim çok büyük ürüyor hem herkes kullanır

migrenede çayı ayrıca ii gelir ben gibi migreni olan varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…