kahvaltı getiriyorum zaten, yemek zor olur bana, belki bazen salata ve ton balığı olabilir
acı değil bu biberiye değil mi kızlar
acı değil bu biberiye değil mi kızlar
bak bunu bilmezdimmmm
biberiye sadece çayını içerimmmm:::::)))))
tamam canım denerim, yağa koymam ama yemeklere koyarım, merak ettim tadınıhayır aromalı kokulu
aaaaaa hatta bak ben et, tavuk haşlama sularına da koyuyorum
hem kokularını bastırıyor hem de aromalı oluyor
2 tane z.yağı şişem var içlerinde z.yağı var tabii birinin içindde biberiye birinde de kekik var
aaaaaaaaaaaaaa sende dene yasmin
jambon illa olacak mı ya, hiç denemedim
hayır aromalı kokulu
aaaaaa hatta bak ben et, tavuk haşlama sularına da koyuyorum
hem kokularını bastırıyor hem de aromalı oluyor
2 tane z.yağı şişem var içlerinde z.yağı var tabii birinin içindde biberiye birinde de kekik var
aaaaaaaaaaaaaa sende dene yasmin
yazdıklarını favoriye eklersen, ileride buluyorsun favorilerimden :))deneyelim bakalım yapacam zaman kapını çalarım yine şimdi not almıcam masamı bir görme çoştu resmennnn
kaşar yeniyoda jambon pek yenmezşimdi sana ben onun tarifini vereyim de bak başka bir şey soracağım
evde jambon, kaşar falan yeniliyor mu ?
eğer yiyorsanız enfes başka bir tarifim var onu vereyim onu yap mutlaka bayılacaksınız
of sorma yasemin, benimkiler hiç istemediğim halde sucuk ve salama dadandılar, sıpalar peynir yumurta yemiyorlar, hele oğlum, ancak sigara böreği vs. yapıp içine peynir koymuşsam yiyor,jambon heç sevmem ecvede almammmm
şarküteri ürünler benim paşaya malasef dokunuyorrrr
deneyelim bakalım yapacam zaman kapını çalarım yine şimdi not almıcam masamı bir görme çoştu resmennnn
jambon heç sevmem ecvede almammmm
şarküteri ürünler benim paşaya malasef dokunuyorrrr
kaşar yeniyoda jambon pek yenmez
of sorma yasemin, benimkiler hiç istemediğim halde sucuk ve salama dadandılar, sıpalar peynir yumurta yemiyorlar, hele oğlum, ancak sigara böreği vs. yapıp içine peynir koymuşsam yiyor,
bende haftasonları yumurtalı peynirli maydanozlu omlet yapıyorum genelde, gıdaları bari alsınlar diye :) hafta içi yeteri kadar sucuk yiyolar çünkübenim oğlanda sucuk hastası hafta sonları ne yapayım sana diyorum cucuk yap dıyo
benimki peynir sosis sucuk delisi yumurtada yiyorr kahvaltıda sıkıntı yok ama çok almak istemiyorum bende salam sosis sucukof sorma yasemin, benimkiler hiç istemediğim halde sucuk ve salama dadandılar, sıpalar peynir yumurta yemiyorlar, hele oğlum, ancak sigara böreği vs. yapıp içine peynir koymuşsam yiyor,
genic bende biberiye çok kullanırım annemde kullanır
patatese etlere çok yakışık
hatta bütün tavuk fırında pişirdiğimde bir biberiye yaprağını tavuğun totosundan içerisine yerleştiririm harika olur
kahvaltı için zeytinyağına kekik biberiye pulbiberi eklerim çok güzel bi aroması var
bütün çocuklar aynı demekkibenimki peynir sosis sucuk delisi yumurtada yiyorr kahvaltıda sıkıntı yok ama çok almak istemiyorum bende salam sosis sucuk
janbon da alırım kız, seni mi kıracağımben de eve almıyorum alırsam da salam yerine jambon alıyorum işte yapacağımda
evet çok sağlıklı değil biliyorum bende ama o kadar da kısıtlayamıyorum
hem en kıstlasam mutlaka dışarıda yiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?