• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım Diyet

aslında biberiye otunu evde saksıda yada apartman bahçesinde yetiştirebilirsiniz

benim eski apartmanımda vardı koparırdık burada yok

bulduğumda dikeceğim çok büyük ürüyor hem herkes kullanır

migrenede çayı ayrıca ii gelir ben gibi migreni olan varsa:KK66:
belki biliyorumdur, adı farklıdır, bizde ot çok

gel kız sen nerdesin seninde olman lazım
aynı işte bende çok seviyorum :KK60::KK60::KK60:
geldi,m geldimmm:KK45::KK45::KK45::KK45:

balık için defne yaprağı kırmızı beyaz et için biberiye harika

patatesleri küp küp doğrarım kekik biberiye pulbiberi yağ sarımsak tuz karıştırıp hoop fırına harika olur et yemeklerinin yanına

kızlar tavukları şinitzellik yaptırıyoruz bir de onları dövdürüyoruz yani biraz daha inceltilecek ama boyutları büyük olsun sarması kolay oluyor o zaman
sonra bunları önümüze alıyorum salam veya jambon ne varsa artık bir de kaşar veya cheddar onuda alıyoruz önümüze
tavuk dilimin üzerine önce kaşar üstüne salam rulo şeklinde sarıp kürdanla tutturuyoruz.
sonra sardıklarımızı önce un sonra yumurta sonra da galeta unu buluyoruz
tavada sadece rengini değiştirecek kadar çeviriyoruz bakın pişirmiyoruz kesinlikle

sonra bu tavukları fırın tapsisine diziyoruz üzerlerine birer dilim daha kaşar koyuyoruz ve veriyoruz fırına

çıktıktan sonra da afiyetle yiyoruz yapın çocuklar bayılacak buna...
en azından benim eşim ve büyük oğlum ki küçük de artık kesinlikle bayıla bayıla yiyorlar

alın size değişik güzel bir şey

Sarayca Sarayca
G guziss35
F frenzy80 canım sen oğlana salamsız/jambonsuz yap
sever o da eminim

geldi,m geldimmm:KK45::KK45::KK45::KK45:

balık için defne yaprağı kırmızı beyaz et için biberiye harika

patatesleri küp küp doğrarım kekik biberiye pulbiberi yağ sarımsak tuz karıştırıp hoop fırına harika olur et yemeklerinin yanına

aynı vefa aynı şeyleri kullanıyoruz aynı etlere
bu kadar olur bak yemek şekillerimizde seninle benziyor bizim :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

aaaaaaaaaaaaaaaaaa bir de ben şu mc burger deki çıtır tavuklar var ya onlara benzer bir şey yapıyorum
onu da ardanın mutfağında görmüştüm

tavuklar böyle iki parmağınız büyüklüğünde olacak
üstten içlerini açın
içlerine kaşar parçası koyun yine un, yumurta, sonra da galeta unu olur, tel şehriye olur, kadayıf olur bulayın pişirin
bunu herhalde kızartırsınız ama ben döküm tavam var onda tavayı peçete ile silip pişiriyorum
mümkün olduğunca yağsız

yapın kızlar yesin çocuklar valla
evde kendiniz yapın dışarıda yedirmeyin

kızlar bir gıdacı olarak salam sosisten uzak durunnnnn

canım nasıl olacak o
al eve almıyorum ama anane babaneye gidince orada öyle bir yiyor ki
görsen sanki hiç bir şey almıyoruz
sadece böle şeyler yapacağımda alıyorum ben mesela
onun dışında kesinlikle almıyorum
zaten aldığım da sayılı alıyorum ki artmasın da yemesinler diye

ve evet zararlı ve kesinlikle uzak durulması lazım

th
biberiye

canım nasıl olacak o
al eve almıyorum ama anane babaneye gidince orada öyle bir yiyor ki
görsen sanki hiç bir şey almıyoruz
sadece böle şeyler yapacağımda alıyorum ben mesela
onun dışında kesinlikle almıyorum
zaten aldığım da sayılı alıyorum ki artmasın da yemesinler diye

ve evet zararlı ve kesinlikle uzak durulması lazım
geniccim hayatımda salam jambon yemedimmm evede almam bu tutumumu aile büyükleri bildiği için onlarda almazlar

aaaaaaaaaaaaaaaaaa bir de ben şu mc burger deki çıtır tavuklar var ya onlara benzer bir şey yapıyorum
onu da ardanın mutfağında görmüştüm

tavuklar böyle iki parmağınız büyüklüğünde olacak
üstten içlerini açın
içlerine kaşar parçası koyun yine un, yumurta, sonra da galeta unu olur, tel şehriye olur, kadayıf olur bulayın pişirin
bunu herhalde kızartırsınız ama ben döküm tavam var onda tavayı peçete ile silip pişiriyorum
mümkün olduğunca yağsız

yapın kızlar yesin çocuklar valla
evde kendiniz yapın dışarıda yedirmeyin

sen böyle özenirsen sen iş güç bitmezzz gece 12 ile 1 kadar durursunn bi kaç sene sonra görüşürüz yineee

inan çocuk küçükken hepsini yapardım şu 2 yıldır saldım herşeyi iyiceee

geçen bende tavuk döner yaptımmm oğlan bayıla bayıla yedi

denediniz mi bilmiyorum belki bilen de vardır
tekirdağ köfte yapıyorum içinde maydonoz olmadığından o da çünkü evdekiler maydonozlu yemiyor malesef
o da çok güzel oluyor denemediyseniz onu da deneyin

geniccim hayatımda salam jambon yemedimmm evede almam bu tutumumu aile büyükleri bildiği için onlarda almazlar

cnm biz eve almasak bir şekilde dışarda yiyorlarr

bende almam eve geçen kardeşim almış annemde yapmış benim oğlan yedi ertesi gün doktora koştuk bulantı karın ağrısı şikayeti ile

kendi dikkat etmesi lazım ama nerdeeeeee

kızlar tavukları şinitzellik yaptırıyoruz bir de onları dövdürüyoruz yani biraz daha inceltilecek ama boyutları büyük olsun sarması kolay oluyor o zaman
sonra bunları önümüze alıyorum salam veya jambon ne varsa artık bir de kaşar veya cheddar onuda alıyoruz önümüze
tavuk dilimin üzerine önce kaşar üstüne salam rulo şeklinde sarıp kürdanla tutturuyoruz.
sonra sardıklarımızı önce un sonra yumurta sonra da galeta unu buluyoruz
tavada sadece rengini değiştirecek kadar çeviriyoruz bakın pişirmiyoruz kesinlikle

sonra bu tavukları fırın tapsisine diziyoruz üzerlerine birer dilim daha kaşar koyuyoruz ve veriyoruz fırına

çıktıktan sonra da afiyetle yiyoruz yapın çocuklar bayılacak buna...
en azından benim eşim ve büyük oğlum ki küçük de artık kesinlikle bayıla bayıla yiyorlar

alın size değişik güzel bir şey

Sarayca Sarayca
G guziss35
F frenzy80 canım sen oğlana salamsız/jambonsuz yap
sever o da eminim
güzel benimkilerde eşimde dahil bayılır herhalde, sağol canım

Back