ya bizde önceden 12 çeşit çıkıyordu bu aydan itibaren 3 çeşit mecburen 2 çeşidini yerim, ancak bir çeşidini eleyebilirim,bizdede turşu vardı almadım pilav almadım sadece çorba ve fasulye mor lahanadan yoğurtlu salata yapmışlar bı çatal adım beğenmedim bıraktım
çeşit azolunca sıkıntı napçan sen de oyle yap tatlımya bizde önceden 12 çeşit çıkıyordu bu aydan itibaren 3 çeşit mecburen 2 çeşidini yerim, ancak bir çeşidini eleyebilirim,
genic canım vardır ya hani favori yemekler olur, devamlı yaptığın, hem lezzetli, hem tüm aileye hitap eden, öyle tariflerin varsa yaz derim, illaki diyet menüsü olsun demiyorum, ailece yiyeceğimiz tarifler olabilir...
öğlen 40 dk yürüdüm
menüm
etli nohut
pirinç pilavı
yemekte bunlar vardı mecburen yedim, ama turşuyu almadım..
bizdede turşu vardı almadım pilav almadım sadece çorba ve fasulye mor lahanadan yoğurtlu salata yapmışlar bı çatal adım beğenmedim bıraktım
ya bizde önceden 12 çeşit çıkıyordu bu aydan itibaren 3 çeşit mecburen 2 çeşidini yerim, ancak bir çeşidini eleyebilirim,
ayyy çok mutlu oldum canımmm
teşekkürler canım bi denerim, biberiye almam lazım :)hımm anladım canım
ama bak ben sadece sebzeler diyetlik gerisi normal yaparım yemeklerin
mesela sebzeli tavuk var
kabak,soğan,patates,havuç,kapya biber hepsini julyen eşit büyüklükte doğra yapışmayan tavaya al biraz tuz ekle tabii
sebzeleri sotele onlar suyunu salıp bırakacak.sonra onu bir borcama al
aynı tavaya tavuklarıda jülyen doğra onları at tavaya tuzunu da ekle ama tavuklara biberiye ekle sotelensin onları da sebzelere karıştır. üzerine istersen beşamel sos, istersen de kremalı da yapabilirsin ekle at fırına pişsin
lezzet sırrı biberiye söylüyeyim.
şinitzel yaparım ama kızartmam galeta unu yerine tel şehriye eklerim çıtır çıtır olur
baharatlarımda karışık köfte baharatı kullanırım
öyle çok karabiber kimyon kullanmam
ufff normalde çok severim mor lahanadan salatayı
aynen , ihaleye kimse yanaşmayınca 3 çeşite indirmişler,,,açık büfe mantığı güzel maliyet fazla olunca vazgeçmişlerdir
evet, diğer türlü evde getirmek eziyet olurçeşit azolunca sıkıntı napçan sen de oyle yap tatlım
teşekkürler canım bi denerim, biberiye almam lazım :)
genic şinitzel tarıfını alabılır mıyım çok severiz bız onu ailecek
biberiye bilmediğim için sorucam hıç kullanmadım marketlerde baharatların olduğu yerlerde satılıyo mu
evet, diğer türlü evde getirmek eziyet olur
ver verşimdi sana ben onun tarifini vereyim de bak başka bir şey soracağım
evde jambon, kaşar falan yeniliyor mu ?
eğer yiyorsanız enfes başka bir tarifim var onu vereyim onu yap mutlaka bayılacaksınız
kahvaltı getiriyorum zaten, yemek zor olur bana, belki bazen salata ve ton balığı olabilirkız ben hergün getiriyorum ya üşenme hadi bakem sende en azından
haftada 2 gün getirsen güzel olur
canım evde bulundur ben çay gibi bile demleyip içiyorum...
mesela patates fırında yaparım mutlaka biberiye eklerim içine
çok güzel olur.
kahvaltı getiriyorum zaten, yemek zor olur bana, belki bazen salata ve ton balığı olabilir
acı değil bu biberiye değil mi kızlarbak bunu bilmezdimmmm
biberiye sadece çayını içerimmmm:::::)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?