belki biliyorumdur, adı farklıdır, bizde ot çokaslında biberiye otunu evde saksıda yada apartman bahçesinde yetiştirebilirsiniz
benim eski apartmanımda vardı koparırdık burada yok
bulduğumda dikeceğim çok büyük ürüyor hem herkes kullanır
migrenede çayı ayrıca ii gelir ben gibi migreni olan varsa
geldi,m geldimmmgel kız sen nerdesin seninde olman lazım
aynı işte bende çok seviyorum
belki biliyorumdur, adı farklıdır, bizde ot çok
geldi,m geldimmm
balık için defne yaprağı kırmızı beyaz et için biberiye harika
patatesleri küp küp doğrarım kekik biberiye pulbiberi yağ sarımsak tuz karıştırıp hoop fırına harika olur et yemeklerinin yanına
kızlar bir gıdacı olarak salam sosisten uzak durunnnnn
geniccim hayatımda salam jambon yemedimmm evede almam bu tutumumu aile büyükleri bildiği için onlarda almazlarcanım nasıl olacak o
al eve almıyorum ama anane babaneye gidince orada öyle bir yiyor ki
görsen sanki hiç bir şey almıyoruz
sadece böle şeyler yapacağımda alıyorum ben mesela
onun dışında kesinlikle almıyorum
zaten aldığım da sayılı alıyorum ki artmasın da yemesinler diye
ve evet zararlı ve kesinlikle uzak durulması lazım
aaaaaaaaaaaaaaaaaa bir de ben şu mc burger deki çıtır tavuklar var ya onlara benzer bir şey yapıyorum
onu da ardanın mutfağında görmüştüm
tavuklar böyle iki parmağınız büyüklüğünde olacak
üstten içlerini açın
içlerine kaşar parçası koyun yine un, yumurta, sonra da galeta unu olur, tel şehriye olur, kadayıf olur bulayın pişirin
bunu herhalde kızartırsınız ama ben döküm tavam var onda tavayı peçete ile silip pişiriyorum
mümkün olduğunca yağsız
yapın kızlar yesin çocuklar valla
evde kendiniz yapın dışarıda yedirmeyin
geniccim hayatımda salam jambon yemedimmm evede almam bu tutumumu aile büyükleri bildiği için onlarda almazlar
denediniz mi bilmiyorum belki bilen de vardır
tekirdağ köfte yapıyorum içinde maydonoz olmadığından o da çünkü evdekiler maydonozlu yemiyor malesef
o da çok güzel oluyor denemediyseniz onu da deneyin
güzel benimkilerde eşimde dahil bayılır herhalde, sağol canımkızlar tavukları şinitzellik yaptırıyoruz bir de onları dövdürüyoruz yani biraz daha inceltilecek ama boyutları büyük olsun sarması kolay oluyor o zaman
sonra bunları önümüze alıyorum salam veya jambon ne varsa artık bir de kaşar veya cheddar onuda alıyoruz önümüze
tavuk dilimin üzerine önce kaşar üstüne salam rulo şeklinde sarıp kürdanla tutturuyoruz.
sonra sardıklarımızı önce un sonra yumurta sonra da galeta unu buluyoruz
tavada sadece rengini değiştirecek kadar çeviriyoruz bakın pişirmiyoruz kesinlikle
sonra bu tavukları fırın tapsisine diziyoruz üzerlerine birer dilim daha kaşar koyuyoruz ve veriyoruz fırına
çıktıktan sonra da afiyetle yiyoruz yapın çocuklar bayılacak buna...
en azından benim eşim ve büyük oğlum ki küçük de artık kesinlikle bayıla bayıla yiyorlar
alın size değişik güzel bir şey
Sarayca
G guziss35
F frenzy80 canım sen oğlana salamsız/jambonsuz yap
sever o da eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?