akşamki yemek hakkın yerine yazınca
tamam o zaman zaten akşamları ekmeği kestim yemiyorum çorba yiyorum artıkk
yarın 3 günlük pro+sebze diyeti yapmaya karar verdim
kimler katılmak isterrrrrrr
evet cnm çalışıyorum öğretmenim 5bucuk 6 da akşam yemeği yiyorum
akşama nohut var bizde
kendime güvenmiyorum ben, zaten iş yerinde artık istediğim yemekler çıkmıyor, illa bi pilav makarna oluyor
işte akşam o çorbayı da içmeyeceksin canım
keki yedin ya hani
onun yerine sebze veya et türü yanına da yoğurt veya salata
ben ben ben dermişim ama yok ben bu defa seni yalnız bırakıyorum yasmin bu konuda
ama takip ederim biliyorsun
hımmm o zaman iyi aslında erken de yiyorsun akşam yemeğini
sonuç yemeyecek misin ?
kendime güvenmiyorum ben, zaten iş yerinde artık istediğim yemekler çıkmıyor, illa bi pilav makarna oluyor
aslında 1-2 ay sabredip versem kilolarımı hiç fena olmuycak ya, çok bunaldım aynı kilolardanhımmmmmmmmmmm
sende sebze veya et türünü ye sadece makarna pilav yeme
evet evet çok iyiya senin kilon iyi ben artık 65kg görmek istiyommm
aslında 1-2 ay sabredip versem kilolarımı hiç fena olmuycak ya, çok bunaldım aynı kilolardan
yok yasemin bu halimi hiç beğenmiyorum çok kilo aldım, 60 olsam bi nebze daha iyicnm bence sen hep koruma yap hemde yavaş yavaş ver derimmmmmmmm
esas mesele koruma yapmasını bilmediğimizzz için
yok yasemin bu halimi hiç beğenmiyorum çok kilo aldım, 60 olsam bi nebze daha iyi
hele şu aralar tos top hissediyorum kendimi, giyindiğim hiç bir şeyi yakıştıramıyorum
yok yasemin pro için ayırdığım tüm balıkları dün kızarttım, iş yerinde pro çıkmıyor, zorlanırım benozaman yarın sende başlıyorsun benle 3 gn ne kiii yaaaaa
yok seni istemiyom zatiiiiiiii
sen gelme sen takip et bakalımmmmm
ya senin kilon iyi ben artık 65kg görmek istiyommm
aslında 1-2 ay sabredip versem kilolarımı hiç fena olmuycak ya, çok bunaldım aynı kilolardan
cnm bence sen hep koruma yap hemde yavaş yavaş ver derimmmmmmmm
esas mesele koruma yapmasını bilmediğimizzz için
yok yasemin bu halimi hiç beğenmiyorum çok kilo aldım, 60 olsam bi nebze daha iyi
hele şu aralar tos top hissediyorum kendimi, giyindiğim hiç bir şeyi yakıştıramıyorum
yok yasemin pro için ayırdığım tüm balıkları dün kızarttım, iş yerinde pro çıkmıyor, zorlanırım ben
ben akşamları hafif geçireyim yeter bana :))
çok az yağ koydum, meşhur tavam var ya, az yağla pişiyorvayyy kızartma hem de aferin sana
kızartma ye o zaman
çok az yağ koydum, meşhur tavam var ya, az yağla pişiyorbaşka türlü eşim yemez ki
evet istiyorumonlar öyle yesin sen kendine göre pişirseydin
fırın ya da tavada
yağ koydun mu koydun kızartma yaptın mı yaptın
az çok fark eder mi ? etmez
cuma günü eksi çıkmak istiyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?