Şimdilik guzel gidiyor cnm 70.3le basladim bugun 68i gordum 63 hedefim bu sefer duzenimi bozmuycam ogelene kadar yatmak yaramiyo bana
Insallah cnm herkes iyisin boyle dedi kilo aldigimi gorerek onlem almadim ama simdi sil bastanoh oh maşallah sana önce verdin şimdi de verirsinnnnn
kızlar evde haşlanmış brokolim var oktay ustanın tarıfını gördüm brokolılı mücver yapmış nasıl olur denemek istıyorum
kızlar evde haşlanmış brokolim var oktay ustanın tarıfını gördüm brokolılı mücver yapmış nasıl olur denemek istıyorum
akşama yapayım diyorum belki ufaklıkta yer
aynen canım okulda sıkıntı yok ama evde zorluyo benı bazen olsun onlar yesinde her şeyı deneriz :)çocuklar için işte değiştirip değiştirip yapmak lazım yoksa yemeyecekler
akşama yapayım diyorum belki ufaklıkta yer
çocuklar için işte değiştirip değiştirip yapmak lazım yoksa yemeyecekler
aynen canım okulda sıkıntı yok ama evde zorluyo benı bazen olsun onlar yesinde her şeyı deneriz :)
tamam canım akşam atarımyapınca resmini at bakalımmm
bende brokoliyi bir türlü sevemedimmmmm
yapınca resmini at bakalımmm
bende brokoliyi bir türlü sevemedimmmmm
oktay usta yağda kızartmış benım ızgara tavam var onda mı yapsam yoksa fırında mı hangısı daha ıyı olur kızlar
yayla çorbası
turp salatası
ama doymadımki patates yemekten aldım bi kaşık beğenmedimyemedim
yoğurtlu makarna yeseydin ya
2-3 kaşık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?