Sen kaç kilosun kaçırdım mı ben o kısmı
ayyy sesli güldümmmm
günü felan mı yakın kiii
BAŞLANGIÇ ilk kilo 31.12.2015 08.01.16 fark 15.01.16 fark 22.01.16 fark 29.01.16 fark ocak top. fark YASEMİN 70.7 66.1 66.6 +0.5 kas artışı . . . . . . . KRİZANTEM 68.7 67.7 66.7 1.0 . . . . . . . GUZİSS 69.5 71.2 70.0 1,2 . . . . . . . ROLLA 69.9 71.0 70,6 0.4 . . . . . . . GENİC 67.9 64.5 . . . . . . . . . VEFA 60.2 62.9 62.0 0.9 . . . . . . . SARAYCA 59.7 64.0 63.5 0.5 . . . . . . . LİLYANA 54.0 54.0 54.0 0.0 . . . . . . . LAMEKAN 72,3 ... 72,3 yeni başladı . . . . . . .
genic kilonu göremedim
bak ben merhametliyim dayanamamyazmadım herhalde kız
kesin öyle bir şey vardır
ya da misafir falan gelecektir
ya da canı istemiştir
ayyyy ben senin listeye ekleyemiyorum kendimi ya
yaz kızım 64,5 kg sabit
yılbaşındakileri vermişim
Bu tabloyu bence konunun ilk kısmına koyun ve hep orda kalsın genic daha iyi olmaz mıyazmadım herhalde kız
kesin öyle bir şey vardır
ya da misafir falan gelecektir
ya da canı istemiştir
ayyyy ben senin listeye ekleyemiyorum kendimi ya
yaz kızım 64,5 kg sabit
yılbaşındakileri vermişim
bak ben merhametliyim dayanamam
geçen tavukgögsü yapıp götürdümmm bu haftasonuda kek yapayım bariii
Bu tabloyu bence konunun ilk kısmına koyun ve hep orda kalsın genic daha iyi olmaz mı
saraycam geçen hafta 66,7 gördüm ama bu sabah 67,7 dedi tartım bilemedim yani ama diyetimi bozmadım hiçççgüzis krizantem vefa kızlar tebrikler
krizantem hakkaten kilon bu mu kız, isteyince ne güzel veriyorsun maşallah
kız watsappa öyle eklemişsin onu baz aldım hangisi olsunsaraycam geçen hafta 66,7 gördüm ama bu sabah 67,7 dedi tartım bilemedim yani ama diyetimi bozmadım hiççç
vefa canım nasıl oldunara ögün
yarım avuç leblebi nohut
şuan ter boşalıyor vucudumdanvefa canım nasıl oldun
bende iyiyim sabah yoğunluğu vardı pek bakamadım, sorunların halloldu değil mi, iş yerindekişuan ter boşalıyor vucudumdan
daha iyiyim şükürler olsun canım sen nasılsın
ay yasemin, çoklu alıntı yap ve ilk sayfanı açıp alıntıyı ekle de ve quate kısımlarını alttan ve üstten sil... yani ..table.. kısımları olacak en altta ve en üstte, çok kolay kız, olmazsada sorun değil benim için, ben zaten favorilerime ekliyorum her hafta, sizde öyle yapabilirsiniz_SARAYCA_ cnm olmadı yeni sayfa aç tabloyu başa koyarsınnn ben anlamıyom bu tablo işlerinden lilyana
ay yasemin, çoklu alıntı yap ve ilk sayfanı açıp alıntıyı ekle de ve quate kısımlarını alttan ve üstten sil... yani ..table.. kısımları olacak en altta ve en üstte, çok kolay kız, olmazsada sorun değil benim için, ben zaten favorilerime ekliyorum her hafta, sizde öyle yapabilirsiniz
olmuyor ya boşverelim, haftalık yayınlarızözeline bak uğraşamam bennnnnn
şimdilik hal oldu canım bakalımmbende iyiyim sabah yoğunluğu vardı pek bakamadım, sorunların halloldu değil mi, iş yerindeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?