ayy en tontişiniz benim ya 54 nedir ya öyle çok pis kıskandım
kıskanıyoz, biz 55 olmak için neler çekiyoz, sen 54 kiloyum diye üzülüyorsun, bu nasıl adaletAnaaaaaaaaaaaaa
Anaaaaaaaaaaaaa
şaka yapıyorlar tabiiki de kızım ciddiye alma
sende uğraş onlarla
kıskanıyoz, biz 55 olmak için neler çekiyoz, sen 54 kiloyum diye üzülüyorsun, bu nasıl adalet
Ama 54'de bana fazla cunku ben gecen sene 50 kiloydum ve ekim ayında da 52 kiloydum...şaka yapıyorlar tabiiki de kızım ciddiye alma
sende uğraş onlarla
göstermiyon kiAma 54'de bana fazla cunku ben gecen sene 50 kiloydum ve ekim ayında da 52 kiloydum...
Bu demek oluyor ki ben kilo almaya el verişliyim ve ayva göbeği de yaptım dar badi giyemiyorum, kot belden sıkınca hortluyor...
Spor yaparakta sıkılaştırmaya ihtiyacım war....
Sen beni hiç görmedin dimiSarayca
helal sana güzisimmm işte buuuuarkadaşlar baklava dağıttı millet bayıla bayıla yedi ben yemedim ve çookkk mutluyum yemediğim için
Ama 54'de bana fazla cunku ben gecen sene 50 kiloydum ve ekim ayında da 52 kiloydum...
Bu demek oluyor ki ben kilo almaya el verişliyim ve ayva göbeği de yaptım dar badi giyemiyorum, kot belden sıkınca hortluyor...
Spor yaparakta sıkılaştırmaya ihtiyacım war....
Sen beni hiç görmedin dimiSarayca
aboooo, o derece yaniiiseni görüppp ne yapsınnn
kadın biraz daha mı kıskansınnn
Beni grup olayına hiç sokmayın, cunku oğlanın sınıfındaki annelerle yeterince konuşuyom.göstermiyon ki, yasmin watsappa senide eklese ya, yazışıyoruz orada
seni görüppp ne yapsınnn
kadın biraz daha mı kıskansınnn
Vefa iltifatmı ettin sen şimdi banaaboooo, o derece yaniii
arkadaşlar baklava dağıttı millet bayıla bayıla yedi ben yemedim ve çookkk mutluyum yemediğim için
aboooo, o derece yaniii
Vefa iltifatmı ettin sen şimdi bana
ne var bizde hergün saat 3 oldu mu
ya yaş pasta, ya kuru pasta fırından yeni çıkmış sıcacık (kokusunu var sen düşün), ya supangle ya profitorol
mutlaka birini yerler ama ben hiçbirini yemem
tadına dahi bakmam
aynen o derece canım
hatunun fotosunu görsen kesinlikle ihtiyacı yok
bakma göbek möbek dediğini
masa başı çalışanlarının ortak sorunu
kesinlikle evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?