- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman vefam sağlığımız osun ağzımızın tadı yerinde olsunda gerisi hikayebende tartıldım geçen hafta 62,9 idim bu hafta 62 kiloyum hastalık iştahsızlıktan oldu sanırım
yoksa hiç diyetle ilgili bi çabam olmadı
bu aralar kilom çok oryantal modunda habire kıvırıyor
tebrikler senin için kuzumhemen tatlım geçen hafta 71,2 dim ama kabızlığım vardı salı diyete başladığımda 70.4 tüm bu sabah da 70.0
sağol canımmmtebrikler senin için kuzum
en başta sağlıkkkaman vefam sağlığımız osun ağzımızın tadı yerinde olsunda gerisi hikaye
lilyanaaa 54 ü görmek için neler vermez bu topik biliyon mı kızzzzGünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
54 kiloyumm offffffffffffffffffffffffff yapıştı üstümeeee yapştıı gitmiyooo
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
54 kiloyumm offffffffffffffffffffffffff yapıştı üstümeeee yapştıı gitmiyooo
Ama şimdi ekim ayında ben 52 kiloydum, ekim ayından bu zamana o 2 kilo neden nasıl oldu...lilyanaaa 54 ü görmek için neler vermez bu topik biliyon mı kızzzz
Ama şimdi ekim ayında ben 52 kiloydum, ekim ayından bu zamana o 2 kilo neden nasıl oldu...
Cewap: Sporu bıraktım diye ve dengesiz beslendiğim için
Bazen iş yerinde tatlı çıkıyor yiyorum ewet...kuzumm bi yerlerde yanlışş bişiyy mi yapıyon acaba
sen çok abartılıda yemiyorsun
mesela bildiğim kadarıyla sen tatlı yemeyi seviyorsun
gün içerisinde ne ölçüde hangi tatlıyı yiyorsun
vucudunu şaşırtman gerek kuzumm
e bide biz egzersiz hareketde yapmıyoruz
off bende bayılırım kızarmış ekmeğeBazen iş yerinde tatlı çıkıyor yiyorum ewet...
Birde haftasonları kahvaltılarımda reçel bal yemeden kahvaltıdan bişi anlamam...
Çünkü hafta içi doğdürüst kahvaltı yapamıyoruz...
Gerçi artık ewden küçük kap hazırlıyorum kendime, peynir salatalık zeytin koyuyorum, galete veya 1 dilim şekersiz çayla kahvaltımı ediyorum, bu sabahta böyle yaptım...
Ama bazen ewe bi gibiyom annem döktürmüş..
Bak ekmek zerre sürmüyorum ağızıma ben hele ki akşamlar. Öğlen de yemem şirkette ekmek ben, yalnızca kahvaltılarda ve oda çavdar ekmeği... (BU ARADA CANIM ACAYİP SOBANIN ÜSTÜNDE EKMEK KIZRTMASI ÇEKTİ)