- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 40
ben sana güveniyorum yaparsın cnmaynen canım, kendime gelmem lazım , yoksa alıp başımı gideceğim
hafta içi öğlen arası yürüyüş yapacağım(haftada en az 3 gün), bu gün soğuk ve yağmurlu çıkmadım bende, bakalım neler olacak.. bi 60 olsaydım gerisi gelecekte...
hedefin gayet makul, ayda 2 kg ideal, spor ve diyetle rahatlıkla verirsin,ben sana güveniyorum yaparsın cnm
bende haftada 3 gün 40 dk eliptik yapmayı düşünüyorum hedefim ocak sonunda 70i görmek daha sonra ayda 2 kilo vererek ideal olmasada 62 yi yakalamak
çok almamışsın cnm ya sen isteyince hemen veriyorsun bence silkelenelim kendimize gelelim
hazirana kadar ayda 2 kilo versek süper olurr
kız benim suçum ne
hedefin gayet makul, ayda 2 kg ideal, spor ve diyetle rahatlıkla verirsin,
İşte bendeki sorun çabuk sıkılmam yoksa 1 yılda çok rahat verilirçok doğru arkadaşım ayda 2 kg yılda 24 kg eder
tamam 24 vermeyelim ama 10 verelim ve koruyalım
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarda genic ondan
İşte bendeki sorun çabuk sıkılmam yoksa 1 yılda çok rahat verilir
Hadi inşallah bakalımo zaman dişini sıkabildiğin kadar sıkmalısın
yani ne verirsen karın olacak
hoşgeldin canım bu arada araamıza inşş hep beraber hedefe ulaşıcazHadi inşallah bakalım
herkes kararlı değilmi cayacaklar çıksınnn bakkk oynamam sonraaa
akşam ağzımı bantlasam mı acaba, çözüm üretmeye çalışıyorumşuan herkes kararlı akşama ne olur onu bilemem kendim hariç tabii
akşam ağzımı bantlasam mı acaba, çözüm üretmeye çalışıyorum
akşama 1 kepçe tarhana salata 12 yemek kaşığı kuru fasulye 1 dilimekmek diyet listeme göre:))ve caymakk yok bu sfer
ayda 2 kilo gitse yeter fazlasında gözümyok
gayet doyurucu zaten güzisimakşama 1 kepçe tarhana salata 12 yemek kaşığı kuru fasulye 1 dilimekmek diyet listeme göre:))ve caymakk yok bu sfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?