Hayatım Diyet

kız kendine bahane aramasana sen
hala başlamadın mı dikkat etmeye
yoksa 3 günlük tatilde patlattın mı diyeti

hiç sıkıntı yok gel nasıl olsa verilir kilolar

ya genicc kışın zor oluyor bu iş birazda

yemekler yağlı salçalı

ekmekler sıcacıkk

ne yapalım

vefa özetlemiş benim yerime

aslında ben kışın diyet yapmasını seviyorum ama kızlar nedense başlayamadım bir türlü.. kendime acıyorum resmen

onca emek verdin koruyacaksın tabi ki

vefa özetlemiş benim yerime

aslında ben kışın diyet yapmasını seviyorum ama kızlar nedense başlayamadım bir türlü.. kendime acıyorum resmen

kız acıma kendine silkelen
acıyarak bir şey değişmiyor kendin için yap diyetini
hatta diyet demeyelim sağlıklı beslenmeni
ne geçiyor elimize o tatlıları,börekleri,çörekleri yerken onu düşün

selamkızlar bende dıyetısyenım verdıği listeme başladım ne varsa onda vardır dıyerek baya ıncelmiştim onu yaparken sporu da ekledım mı daha huızlşı verırım dun alışverışımı yaptım eksıklerımı tamamladım

Hoşbuldum saraycam buralardaydımda işte bazı sıkıntılı dönemlerden geçtim diyet falan yalan oldu yanii
sen kaç kilosun şimdi
canım ben aralık ayı başlarında 59 ları ucundan gördüm, ve çok şımardım, diyeti bıraktım ve en son perşembe 64 kg idim, sonra bir türlü diyete başlayamadım, sabah başlasam akşamı getiremedim, her gün başlıyorum diyorum ama bir türlü olmuyor,

çok almamışsın cnm ya sen isteyince hemen veriyorsun bence silkelenelim kendimize gelelim
hazirana kadar ayda 2 kilo versek süper olurr

çok almamışsın cnm ya sen isteyince hemen veriyorsun bence silkelenelim kendimize gelelim
hazirana kadar ayda 2 kilo versek süper olurr

aynen canım, kendime gelmem lazım , yoksa alıp başımı gideceğim
hafta içi öğlen arası yürüyüş yapacağım(haftada en az 3 gün), bu gün soğuk ve yağmurlu çıkmadım bende, bakalım neler olacak.. bi 60 olsaydım gerisi gelecekte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…