kız kendine bahane aramasana sen
hala başlamadın mı dikkat etmeye
yoksa 3 günlük tatilde patlattın mı diyeti
hiç sıkıntı yok gel nasıl olsa verilir kilolar
ya genicc kışın zor oluyor bu iş birazda
yemekler yağlı salçalı
ekmekler sıcacıkk
ne yapalım
onca emek verdin koruyacaksın tabi ki
vefa özetlemiş benim yerime
aslında ben kışın diyet yapmasını seviyorum ama kızlar nedense başlayamadım bir türlü.. kendime acıyorum resmen
ben şimdilik iyi gidiyorum ama hergün tartılmamalıyım onu bırakamadım
saraycaaaa bu sanaaaa
geldimburadaymsaraycaaaa gel yanımaaaa
iyi yapmışsın canımselamkızlar bende dıyetısyenım verdıği listeme başladım ne varsa onda vardır dıyerek baya ıncelmiştim onu yaparken sporu da ekledım mı daha huızlşı verırım dun alışverışımı yaptım eksıklerımı tamamladım
Napıcaz biz vefaaa hep genic in yüzündenbendee
Hoşbuldum saraycam buralardaydımda işte bazı sıkıntılı dönemlerden geçtim diyet falan yalan oldu yaniiay canım ya, neredesin sen , insan bi haber verir
hoşgeldin canım, gelmen bize de iyi gelecek, sayende toparlanırız belki
canım ben aralık ayı başlarında 59 ları ucundan gördüm, ve çok şımardım, diyeti bıraktım ve en son perşembe 64 kg idim, sonra bir türlü diyete başlayamadım, sabah başlasam akşamı getiremedim, her gün başlıyorum diyorum ama bir türlü olmuyor,Hoşbuldum saraycam buralardaydımda işte bazı sıkıntılı dönemlerden geçtim diyet falan yalan oldu yanii
sen kaç kilosun şimdi
çok almamışsın cnm ya sen isteyince hemen veriyorsun bence silkelenelim kendimize gelelimcanım ben aralık ayı başlarında 59 ları ucundan gördüm, ve çok şımardım, diyeti bıraktım ve en son perşembe 64 kg idim, sonra bir türlü diyete başlayamadım, sabah başlasam akşamı getiremedim, her gün başlıyorum diyorum ama bir türlü olmuyor,
çok almamışsın cnm ya sen isteyince hemen veriyorsun bence silkelenelim kendimize gelelim
hazirana kadar ayda 2 kilo versek süper olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?