• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım Diyet

Hazır olun yazıyorum yediklerim
Yarım kepçe yeşil mercimek çorbası
1tabak ıspanak yemeği
Yarım tabak erişte
1kâse yoğurt
1domates
2 ince dilim fırın mücveri

afiyet olsunnn cnmmmm

sen de az yemişsin gayet başarılı:-) ben de siyah çay içtim şimdi..yoğurdun üstüne bi de iyi gitti ki:63:

of cnm ben dışardan yemek istemediğim için böyle hafif geçirmeye çalışıyom malum yarın tartı günü hedefim 65kg olmakkkk

afiyet olsunnn cnmmmm

of cnm ben dışardan yemek istemediğim için böyle hafif geçirmeye çalışıyom malum yarın tartı günü hedefim 65kg olmakkkk

iyi yapmışsın :KK51: ben de her gün olmasa bile arada bi, karnımın çok acıkmadığı günlerde az yemeye çalışıorum ..buarada ben öğlenleri eve gidiorum o açıdan şanslıyım:KK52:

şimdilik bişey yok ama du bakalım :KK48: akşama da yine çorba salata düşünüom malum önümüzde 3 günlük bi tatil var ..ben evdeyken kaçırıyorum genelde:KK67:

tamam evet tatil var ama
protein alman lazım bunu ihmal etme
çorba yerine et,tavuk,balık,tonbalığı ekle salatana
olmadı yumurta haşla 2 tane ye

bende öyleyimmm heleki can sıkıntısına mutfakta harıl harıl yap pişir yee:110::110::110::110::110:

yap vefam yap ama yeme canım
kokusu ile doyanlardanım

iyi yapmışsın :KK51: ben de her gün olmasa bile arada bi, karnımın çok acıkmadığı günlerde az yemeye çalışıorum ..buarada ben öğlenleri eve gidiorum o açıdan şanslıyım:KK52:

evet çok şanslısın o konuda canım
yine az yeme ama bak proteini ihmal etme sakın
ekmek yeme onun yerine iç çorbanı

Back