• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım Diyet

rolla bende ayça kaya yapmıştım bı ara ıyı gelmıştı pazartesıden berı ona uymaya çalışıyorum tekrar başladım ayça kaya ya kitap yanımda ona bakıyorum ne yıceksem
Bende 83 kilodan bu kiloya ayça kaya yaparak geldim ama tikandim artık olmuyor fakat olacak olacak olacak başka yolu yok

emışcum benım yanımdaıkı arkadaşda çorumlu senı soyledım arkadaş çorumdan dıye çok sevındıler neresınden merkezden mı falan dıye bır suru soru sordular :)

hadi yaaa:KK45: evet canım merkezdeyim aslen buralı deilim ama burda yaşıorum:KK52: selam söle sen de arkadaşınaa:KK68:

amasya hakkaten çok güzel bi şehir ailem orda yaşıo bu vesileyle sık sık gitme şansımız oluoo..inş sana da kısmet olur görmek:KK54: yolun düşerse her türlü yardımcı olurum misafirim olursun:KK66:

inşallah canımmm

offf pöfffff diyorum
yıl sonu coştu ya millet yaaaaaaaa

burasıda aynıııııııııııı yaaaaa

bende yoğunum kızlar, dışarıda hava soğukmuş ya, çıkmasam mı yürüyüşe acaba, üşütürüm sonra

sarayca sağlığın daha önemli dışarı çıkma
masanın altında ayaklarını kaldır indir karnına çek sonrada wc hareketleri yap
wc hareketleri: ayaklar yana ve arkaya açılır
yanlara eğililinir
tabi eller yıkanırken ve kurulanırken yapılırsa etkisi fazla oluyor:KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bende yoğunum kızlar, dışarıda hava soğukmuş ya, çıkmasam mı yürüyüşe acaba, üşütürüm sonra

yürü yürü cnm vucut ısınırrrrrrrr

Back