Bende 83 kilodan bu kiloya ayça kaya yaparak geldim ama tikandim artık olmuyor fakat olacak olacak olacak başka yolu yokrolla bende ayça kaya yapmıştım bı ara ıyı gelmıştı pazartesıden berı ona uymaya çalışıyorum tekrar başladım ayça kaya ya kitap yanımda ona bakıyorum ne yıceksem
ne güzelll çorumlumusunnkardan dolayı canım ortaöğretim de tatil edilmiş..çorum
emışcum benım yanımdaıkı arkadaşda çorumlu senı soyledım arkadaş çorumdan dıye çok sevındıler neresınden merkezden mı falan dıye bır suru soru sordular :)
olacak canım yapıcaz bak bende sabıtlendım sankı aynı kılolarda donup duruyomBende 83 kilodan bu kiloya ayça kaya yaparak geldim ama tikandim artık olmuyor fakat olacak olacak olacak başka yolu yok
aleyküm selam canımhadi yaaaevet canım merkezdeyim aslen buralı deilim ama burda yaşıorum selam söle sen de arkadaşınaa
ne güzelll çorumlumusunn
ne güzelll çorumlumusunn
4 senedir burdayım canım ama aslen Amasyalıyım..
çok merak ediyorum orayı inş gitmek nasıp oluırrrr[/QU
Amasyayı mı Çorumu mu
AMASYA
amasya hakkaten çok güzel bi şehir ailem orda yaşıo bu vesileyle sık sık gitme şansımız oluoo..inş sana da kısmet olur görmekyolun düşerse her türlü yardımcı olurum misafirim olursun
offf pöfffff diyorum
yıl sonu coştu ya millet yaaaaaaaa
sarayca sağlığın daha önemli dışarı çıkma
masanın altında ayaklarını kaldır indir karnına çek sonrada wc hareketleri yap
sarayca sağlığın daha önemli dışarı çıkma
masanın altında ayaklarını kaldır indir karnına çek sonrada wc hareketleri yap
wc hareketleri: ayaklar yana ve arkaya açılır
yanlara eğililinir
tabi eller yıkanırken ve kurulanırken yapılırsa etkisi fazla oluyor
bende yoğunum kızlar, dışarıda hava soğukmuş ya, çıkmasam mı yürüyüşe acaba, üşütürüm sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?