How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hayatım Diyet

perşembe, diyet yapıp yapmadığımız ortaya çıkacak zaten, ben açık açık yapmadığımı söylüyorum yani, :KK22:

ahahahaaaaaaaaaaaaaaaa perşembeye hazırlık yapıyorsun değil mi şimdiden
yok öyle sen değil miydin cuma günü tamam bu defa kaçamak yok yeniyıla kadar düzgün besleneceğim diyen

eee ben ne diyorum sen düşün :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

gel canım sensiz olur mu hiç

bize bile yetişiyon burda muhabbet varken iş neymiş demi krizantem3 krizantem3

2 giriş bir cevap :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

çok bi kilo sorunum yok iyi kötü bişeyler yapmaya çalşyom kendimce ama ben asıl muhabbetinizi çok beğendim kızlar:KK68:işyerinde bazen daralınca giriorum kk ya, işte tam da öle dolanırken gördüm topiğinizi:KK59:
BİZİMDE YOK DERMİŞİMMMM BİZDE UHABBETİNE TAKILIYOZ (AY GÜLCEM ŞİMDİ İŞYERİNDE YANLIŞ ANLAYACAKLAR)

SARAYCA ARAMIZDA KALSINDA GENİCLE YASEMİNİN DİLİNDEN KURTULALIM ARTIK YA MASKARAYA ÇEVİRDİLER BİZİ

hiçte duymadımmmmmm:KK22::KK22::KK22:

fazla fazla yapıyor

yoooooooooooooooooooooo biz değil siz kendi kendinize yaptınız
biz bir şey yapmadık değil mi F frenzy80
kız suçu bize atıyorlar baksana

üzerime heç alınmadım kiiiiiii:KK48::KK48::KK48:

çok bi kilo sorunum yok iyi kötü bişeyler yapmaya çalşyom kendimce ama ben asıl muhabbetinizi çok beğendim kızlar:KK68:işyerinde bazen daralınca giriorum kk ya, işte tam da öle dolanırken gördüm topiğinizi:KK59:

al bizden de o kadar bizde işte daralıyoz nefes alamıyoz atıyoz kendimizi burayaaaa

muhabbette olmasa günü nasıl bitircezz:cool::cool:

Back