- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
perşembe, diyet yapıp yapmadığımız ortaya çıkacak zaten, ben açık açık yapmadığımı söylüyorum yani,
BENDE GELEM Mİ
bize bile yetişiyon burda muhabbet varken iş neymiş demi krizantem3
senin metabolizman utansın, elinden geleni yapıyonama ben yapıyomm
spor yapınca tartı bir ileri gidiyo bir geriiii
AMAN İŞ İŞ SOK Bİ ŞİŞŞ DEMİŞLER
öyle mi demişlerAMAN İŞ İŞ SOK Bİ ŞİŞŞ DEMİŞLER
senin metabolizman utansın, elinden geleni yapıyon
SARAYCA ARAMIZDA KALSINDA GENİCLE YASEMİNİN DİLİNDEN KURTULALIM ARTIK YA MASKARAYA ÇEVİRDİLER BİZİ
hah işte bunu bekliyordum krizantemim yaSARAYCA ARAMIZDA KALSINDA GENİCLE YASEMİNİN DİLİNDEN KURTULALIM ARTIK YA MASKARAYA ÇEVİRDİLER BİZİ
gel katıl sende o zamançok bi kilo sorunum yok iyi kötü bişeyler yapmaya çalşyom kendimce ama ben asıl muhabbetinizi çok beğendim kızlarişyerinde bazen daralınca giriorum kk ya, işte tam da öle dolanırken gördüm topiğinizi
BİZİMDE YOK DERMİŞİMMMM BİZDE UHABBETİNE TAKILIYOZ (AY GÜLCEM ŞİMDİ İŞYERİNDE YANLIŞ ANLAYACAKLAR)çok bi kilo sorunum yok iyi kötü bişeyler yapmaya çalşyom kendimce ama ben asıl muhabbetinizi çok beğendim kızlarişyerinde bazen daralınca giriorum kk ya, işte tam da öle dolanırken gördüm topiğinizi
SARAYCA ARAMIZDA KALSINDA GENİCLE YASEMİNİN DİLİNDEN KURTULALIM ARTIK YA MASKARAYA ÇEVİRDİLER BİZİ
çok bi kilo sorunum yok iyi kötü bişeyler yapmaya çalşyom kendimce ama ben asıl muhabbetinizi çok beğendim kızlarişyerinde bazen daralınca giriorum kk ya, işte tam da öle dolanırken gördüm topiğinizi
hah işte bunu bekliyordum krizantemim ya
BİZİMDE YOK DERMİŞİMMMM BİZDE UHABBETİNE TAKILIYOZ (AY GÜLCEM ŞİMDİ İŞYERİNDE YANLIŞ ANLAYACAKLAR)
İŞE YARDIMA GELEM GENİCİM
GELMİŞKEN YENİYILADA GİRER DÖNERİM
BENDE GÜLÜYOM ÇAYCI TUHAF TUHAF BANA BAKIYORRR
bu sefer tutamadım kendimi inan pc arkasına saklandım resmennnn