- 28 Mayıs 2015
- 2.946
- 1
- 6.445
- 158
- Konu Sahibi ZincirKirma
Tebrikler darısı başıma:)2 Kasım da 78 olarak başladım ikisine de, bu sabah 71 i gördüm tartıda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler darısı başıma:)2 Kasım da 78 olarak başladım ikisine de, bu sabah 71 i gördüm tartıda.
Teşekkür ederim canım desteğin anlayışın için canımsınHayatını değiştirmeyi bu şekilde yapamazsın. Geri dön. Kendine güven demek istedi o sana. Ne oluru lutfeni yok bu işin. Canın acidi biliyorum. Yazdığın herşeyi bende yaşıyorum biliyorsun işte az çok. Kalbini kırmak için yazmadı. O grupta kimse kimsenin kötülüğünü istemez ben inanıyorum
En yakın arkadaşına ben yapamam desen o sana aynı cevabı verse hakaret olarak algilarmisin. Bı tür gazlama. Motivasyon.
Hadi gel daha üçlü yapicaz
KaybolmaTeşekkür ederim canım desteğin anlayışın için canımsın
Bizimkiler bana uyuyor uygulama açısında sıkıntı cekmiyotymKendini iyi hissettiğinde bu yazıyı oku. Maksat bu diyeti yapmak değil. Niyeti yapmak. Feza nin yaptığı diyetin başlangıç seviyesi bu.
Hafta sonun nasıl geçiyor. Ben aile sofrasında oluyorum o yüzden çok programim olmuyor akışta oluyorum genelde
Ben dayanamıyorumBizimkiler bana uyuyor uygulama açısında sıkıntı cekmiyotym
Saat 10.15 gibi kahvaltı yaptım hasta olduğumdan ilaç içmek zorunda olduğumdan 11 de yapamadım bu süreçte bal yiyorum elimden geldigince dikkat etmeye çalışacağım fena yataklara düştüm canımBen dayanamıyorum
Bakalım yarın güzel olsun. Şekeri çıkardık 1 hafta. Yatarken de niyet edelim 1 hafta için. O bilinçle yatarsak bilinç altı kabul eder
Grip gibi misin ?Saat 10.15 gibi kahvaltı yaptım hasta olduğumdan ilaç içmek zorunda olduğumdan 11 de yapamadım bu süreçte bal yiyorum elimden geldigince dikkat etmeye çalışacağım fena yataklara düştüm canım
Evet canım gribim valla kötü yakalandimGrip gibi misin ?
Bu sene yapışıyor bu hastalık resmen kolay kolay geçmiyor
Dikkat et canım mide rahatsızlığım devam ederse doktora gitBen bugün 80.5 gördüm. Omad gibi yapacağım bakalım zaten midem bulanıyor. Limonlu su yok aslında ama içimi bastirsin diye yaptım
Belki zayıflarımDikkat et canım mide rahatsızlığım devam ederse doktora git
Aynen insan o psikolojiye bile giriyor belkide xok kafaya taktığımız için olmuyorBelki zayıflarım
Boğaz tutamayinca hastalıktan medet umuyorum
Küçük sabahın köründe hortladı uykum var biraz sanırım ondan bu tukenik halim. Yarın daha güzel olacakAynen insan o psikolojiye bile giriyor belkide xok kafaya taktığımız için olmuyor
Kız iki hopla zıpla bı WC yap 200 Gr için17 kasim 81.10
15 aralik 80.10
Ayda 1 kilo ama 80lerden 70lere geçiş çok zor gerçekten mücadele veriyorsun eski yeme alışkanlıklarınla o yüzden moral bozmuyorum ve 70lere az kaldı diye seviniyorum 89ler artık sıkıcı