- 6 Ocak 2018
- 19
- 8
- 31
- Konu Sahibi Hayatmzbirmasal
Arkadaşlar merhaba. Şuan hayatımın en zor dönemlerindem birini yaşıyorum. 5 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var ve bunun son üç yılında birlikte yaşadık hala yaşıyoruz. Fakat son bir yıldır yolunda gitmeyen bir şey var benden yana değil ben hala aynıyım ama o biraz değişti bariz bir değişim değil bu ama ben hissediyorum elbette ki. Bunun ne olduğunu bilmiyor ama hissediyordum. Şimdi biliyorum ama birlikte okuduğumuz okuldaki bir hocadan hoşlanıyormuş bir yıldır. Beni çok sevdiğini onun ailesi olduğumu ama aşkı ve heyecanı kaybettiğini söyledi. Biz gerçekten bir aile olduk. Bütçemiz bir herşeyimiz ortak her konuda birbirimizi düşünürüz birşey alınacaksa kendimizden önce diğerini düşünürüz. Şimdi bunları duyunca artık birlikte kalmadığımızı düşünebilirsiniz ama hayır. Çok büyük tepkiler verdim duyunca depresyona girdim gitmesini istedim. Bir kaç günlüğüne gitti ama yapamadı geri geldi doğrusu bende yapamadım. Bir aydır saçma bir durum var. Şuan ne olduğumuzu bilmeden yaşıyoruz. Bana hep seninle yaşamak istiyorum diyor. Ama aşk bitti de diyor başkasına bir şeyler hisssettim de diyor. Ben napmalıyım bilmiyorum. Bir akıl verim lütfen onu geri kazanabilir miyim? Yada bu iş bitti artık yolunu ayır mı dersiniz?