Hayatı mahveden YAYGIN ANKSİYETEDEN kurtulalım artık!

Değil mii herkes yaşadıklarını paylaşır deneyimlerini vs.
Uzun zaman oldu yazamadım Anksiyetesi olan insanlar için hiç tanımadığı insanlarla WhatsApp grubu oluşturup konuşmak bile aşırı stresli olabilir. Mesela hem istiyorum hem de çekiniyorum ben Bağlantıyı koparmayalim buradan yine de. Bir iki arkadaş daha olursa çok da güzel olur aslında

Katılmak isteyenler için zaten ama ikimizden başka kimse yok sanirim

Nasıl oldunuz ilaçlara devam ediyor musunuz grup açtıysanız alır mısınız beni de
Bu aralar ataklar zorluyor maalesef pek iyi olduğum söylenemez grupta açmadık katılım olmadı ki isterdim hepimiz konuşalım yardımcı olalım

İlaç kullanıyor musunuz yükseltmek gerekiyor olabilir. Grup isteyen olursa bende isterim sürekli panik atak konuşursak olumsuz olabilir ama telkin edebiliriz birbirimizi

Merhaba benimde 1 sene oldu ilk atağımi yaşayalı sonrası hiç eskisi gibi olmadı zaten. Çarpıntı nefes alamama ölecek gibi olma her gün her saniye aklımdan hiç çıkmayan kötü düşüncelerler beynimin işleyişini bozdum sanırım düzelmiyor o kadar yoruldum ki hergun titreme kalp atışımı bütün vücudumda hissetme her anım son anımmis gibi gelmesi hissizlik hevessizlik çok zor geçiyor günlerim. Grup açılırsa bende katılmak isterim

Bugün ben de iyi hissetmiyorum paxera kullanıyorum 20 mg 2 ay olacak.Bugun gene çok kötüyüm inşallah sadece bugünlük bir seydir

Merhaba ben de sizin gibiyim paxera kullanıyorum iki aydır ativanla baraber başlamıştık.Artik ativan bulunmuyormus sanırım ativan yerine ne kullanıyorsunuz sakinleşmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…