• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayata yeni bir adim universite..

Kurtul bu yanlıştan. Bu adam seni yakın vakitte zaten bırakacak. Sonuçta yaşıyor hayatını, bi karısında bi sende.. Sıkılacak mutlaka şeref yoksunu..Sonra senin gibi başka bir genç kız bulacak. Emin ol.. Şimdi karısını aldatan ileride sana neler neler yapmaz? Böyle adama güvenilir mi? Allah aşkına bak kurtul bırak bu adamı o seni bırakmadan. Bir nebze buna sevinirsin bari yanlıştan döndüğün için. Daha genceciksin ne güzel bak.. Senin seveceğin ve seni seven yaşıtın insan olacaktı belki de ileride. Niye heba ediyorsun bu yaşlarını? İğrenç bir durum bu. Bi 3-5 sene sonra ne yaptım ben diyeceksin kalıbımı basıyorum.. Lütfen kendine gel.. çok gençsin..
Te

bababeniokulagonder.jpg

bazı amcalar çocuk okutma mevzusunu çok yanlış anlamış :(((

Kazen Kazen bu üye konunun kapanmasını ve üyelik iptali istiyor.Sanırım ikinci üyelik yada fake olma ihtimali olduğu kadar açtığı konuya gelen yorumlardan bıkmış olduğu içinde olabilir bu..neyse sizler inceler bulursunuz zaten
Teşekkürler

Kazen Kazen bu üye konunun kapanmasını ve üyelik iptali istiyor.Sanırım ikinci üyelik yada fake olma ihtimali olduğu kadar açtığı konuya gelen yorumlardan bıkmış olduğu içinde olabilir bu..neyse sizler inceler bulursunuz zaten
Teşekkürler
Biktim tabi okurlarsa anlayacaklar zaten

Ya inanmıyorum sana. Sen benimle yaşıtmışsın. Kendine böyle bir şeyi yakıştırmış olmana inanamıyorum.

İlişkim var yazmışsınız bir de...
Neyse Allah ıslah etsin sizi, umarım yanlıştan döner doğru bir hayat yaşarsınız.
Şunu da unutmayın boşanmak isteyen adam boşanır, çok güzel adam kandıran tipler var.

Back