- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.581
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni mi izliyorsun fatma ya sorma ici bni dışı seni yakar hesabi petracim:)Hayal ettiğim hayatı yaşıyorsun bebeğim
Kız hep merak etmişimdir izlemeye alınca ne oluyor 2 3 kişiyi izliyorum ama ne oluyor ne değişiyor anlamadm
beni mi izliyon bebek izle bakal im bn biktim kendimden inşallah sen bıkmazsın
Evet ablacım yani bir nevi takibe almak instagramdaki gibibeni mi izliyorsun fatma ya sorma ici bni dışı seni yakar hesabi petracim:)
oh misBenim herif geç geliyor hep şimdi geldi arabanın sesini duydum alışıyorum yalnızlığıma eve gelince zoruma gidiyor ne güzel çay içip film keyfi yapıyordum
Valla bak evlensen bi dert evlenmesen bi dert çocuk yapsan yada yapmasan o ayrı bi dert evren napsın anam hiç bişeyden memnun olmuyoruz bizdebeni mi izliyorsun fatma ya sorma ici bni dışı seni yakar hesabi petracim:)
Olsun arada onunla da keyif yapBenim herif geç geliyor hep şimdi geldi arabanın sesini duydum alışıyorum yalnızlığıma eve gelince zoruma gidiyor ne güzel çay içip film keyfi yapıyordum
super begendim :)Evet ablacım yani bir nevi takibe almak instagramdaki gibi
Hiçbir şey sadece sevdiklerim kanım kaynadıklarımı takibe alıyorumKız hep merak etmişimdir izlemeye alınca ne oluyor 2 3 kişiyi izliyorum ama ne oluyor ne değişiyor anlamadm
valla artik vazgeçtim evlilikten sevgili yaptim bir elime ayağıma dolaştırdim rezil oldum aileme bir dahada tövbeValla bak evlensen bi dert evlenmesen bi dert çocuk yapsan yada yapmasan o ayrı bi dert evren napsın anam hiç bişeyden memnun olmuyoruz bizde
Beni sevdin sen demekkkiHiçbir şey sadece sevdiklerim kanım kaynadıklarımı takibe alıyorum
Olur olur öyle şeyler geleceğe yatırım tecrübe oluyor bu rezilliklervalla artik vazgeçtim evlilikten sevgili yaptim bir elime ayağıma dolaştırdim rezil oldum aileme bir dahada tövbe
EvetBeni sevdin sen demekkki
Takibe takip Canm bende seni sevdim
Takibe takip Canm bende seni sevdim
iki sene geçti üstünden annem hala unutmamış hala yuzume vurur en ufak bir şeyde unutucam izin vermiyor kadinOlur olur öyle şeyler geleceğe yatırım tecrübe oluyor bu rezillikler
tebrik ler cnmAyyy ödül aldım kıslarrr beğeni prensesi 2. Ci seviyeymiş