- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.561
bir kocam bile yok anliyormusunBu şarkıma kimse birşey demedi bi dinlen kocacıklarınıza armağan edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir kocam bile yok anliyormusunBu şarkıma kimse birşey demedi bi dinlen kocacıklarınıza armağan edin
Ablam nasıl oldun iyi misin birazdaha
evt iyiki varsiniz
Wcdeyim şuan , dişimi fircalıcam, çiş yapicam, dinlenmeye çalışıyorum buradakızlar akşaminiz nasil geçiyor anlatin:)
İyiyim şükürAblam nasıl oldun iyi misin birazdaha
benmi canımAblam nasıl oldun iyi misin birazdaha
Sağol , napiyosun başkaevt iyiki varsiniz
Çocuklardan sadece orada mı dinlenebiliyorsunWcdeyim şuan , dişimi fircalıcam, çiş yapicam, dinlenmeye çalışıyorum burada
dinlen cnm çok yoruyorlar bizi valla:)Wcdeyim şuan , dişimi fircalıcam, çiş yapicam, dinlenmeye çalışıyorum burada
Yok rose ablabenmi canım
Alışamadım canım hele bugün deliriyorum artıkVeririm canm inşallah
Senin bebişler napıyo alıştın mı ikizdi dimi
Aminnn kuzucum
valla napim isten geldim yan gel yat osman yapıyorum kaldi bir gun cumartesi masa tenisine giderim sonra çıkmam evden yatışSağol , napiyosun başka
Ya parayı basar çocuk sahibi olursun ya bir umut için aylarca beklersin diyorlar kısaca.İnanki aynısını söyledim yok olmazmış dosyayı geri yollarlarmış
Bide yani rapor bile hemen çıkmıyor 2 3 ayı buluyor
Ayy maşallah ama ne güzel ben benimkine hayatta mutfağımı emanet etmemArada o yapıyor onun yapıp beğendiğim şeyleri hep o yapar mesela
Ben ediyorum da noluyor 1 saat etrafı topluyorumçok dağınık çalışırAyy maşallah ama ne güzel ben benimkine hayatta mutfağımı emanet etmem
Demekki hepsi aynı bunlarınBen ediyorum da noluyor 1 saat etrafı topluyorumçok dağınık çalışır
HepsiDemekki hepsi aynı bunların
Evet malesf İlk ön görüşme de dedim işte ben aşılama istemiyorum direk tüp bebek doktorun bana dediği şey parasını verirsen hemen başlarız tüp bebeğe ama rapor istiyorsan prosedürlere uycazYa parayı basar çocuk sahibi olursun ya bir umut için aylarca beklersin diyorlar kısaca.
Diyecek tek kelime bulamıyorum
Allah durumu olmayanın yardımcısı olsun.
Bebek hayali kurmak bile parayla.
Hayal ettiğim hayatı yaşıyorsun bebeğimvalla napim isten geldim yan gel yat osman yapıyorum kaldi bir gun cumartesi masa tenisine giderim sonra çıkmam evden yatış