Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Geldim kızlar:KK30: uyumayan oğlum uyudu hayret burası uğurlu geldi belki de, mamayı zorla verebildim, ay inşaallah bu gece uykusuz kalmam diyerek mesajlara baknaya başlıyorum heyecanla 😝

Hadi muhabbet edelim belki bende biraz konuşmayı öğrenirim 🥺
Evettt 👏
İlkkez etiket aldım ya sevdim ben burayı ısındım 🔥🤪
Yuppi, ne mutlu etiket yapana da yaptırana da ,💞💞
Pozitif değilim her zaman bardağın boş tarafından bakarım ve pozitif biri olmak istiyorummm😫
Hihi, yaparsın bence 🤲💪 o ışık vardir kanımca.
Bende öyleyim bi ara karar aldım evrene olumlu mesaj yollamaya başlicam pozitif Olcam Artk olmadı belki bura sayesinde olur 😅
Olur olur inşallah 🤲
tenor.gif
Nerddeee😁
Ayy inşallah 😂 kendime challange yaptım geçen gün, bir gün boyunca hiç şikayet etmeyeceğim diye fark ettim ki her ağzımı açma sebebim şikayet etmekmiş 🤭 eğer iyi birşey olduysa bile kendi kafamdan onu kötüye çevirebilme yeteneğine sahibim, umarım kurtuluruz 🤧
Kurtulalim 👍😝
MahidevranSultan MahidevranSultan sen koskoca sultansın yakışıyor mu hiç üzgün olmak 🤪 bu grupun adının dışına çıkmak Yok
Grup pozitif yani lütfen 😁😁
Bence hayata pozitif bakan insan grubu yoktur da hayatı yolunda giden insan grubu vardır
Öyle olunca mutluluğu rahatı yerinde olan insan nasıl pozitif bakmasın

Selam bu arada ®ose
Selam, bı yerden hatırlıyorum, konuma yazdin sanırım, bı derdim yok:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bir efsaneye göre Mahidevran Sultan gözyaşlarıyla baraj doldurmuştur 😂 aslında Hatice Sultan yapsaydım daha iyi olurdu, o daha depresif🤪
Evet derin bir nefes ve evrene pozitif enerji, sabah güneşi selamlayayayım diyorum ama güneş doğmadan kalkıyorum 🤧 bak yine şikayet 😂
Güneş doğmadan hazırlanıp karşılıyorsun olmasın 😮😮😝🤣
Bi elim tlfnda size yazıyorum bi elimle kocamın göbeğini okşuyorm :KK8: böylede mükemmel bir kadınım işte bi yanım ilgilenmiyor bi yanımda ilgisiz kalmasn dio :KK53: siz neler yapıyorsunuz ?🌺😅
Bence telefonsuz ilgilen, ben de düşünüyorum gece uyuyabilir miyim diye 😁😁
O kadar fedakarım ki ayağımda oğlumu sallarken buraya yazıyorum 😂 kaç aylık bebiş 🥰
Allah bağışlasın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ikinci yolda sanirim 💞💞 3 ncü ayda 🤲
Gamsız olmak mı polyanna olmak mı ? Hangisi daha makul acaba
😮 Alıntı yaptım ama diyeceğimi unuttum demek ki
Konuş bizimle ,😁
Pozitif olduğum kadar yüzsüzüm de🤣
Kovsanız da gitmem🤣

Ayy kokusu burnuma geldi kız
Bi yerlerimiz şişmeden atlatsak bari geceyi🤣

Utandım bak 🙈
:KK57::KK57:
Pozitif olmaya calisanlar da gelebilir mi? 😊
Bazimiz öyleyiz de çaktırma:sus::sus: hoş geldin 😍

@Rose36 Hosbuldum ❤ birbirimizi motive edelim o zaman 😁
Bende sinir oldugum bir huy var. Anin tadini cikaramiyorum. Mesela su an cocuklar uyudu, ev sessiz sakin ama ben yarinki tempoyu düşünüp geriliyorum 🙄 bunu yapmasam cok pozitif olabilirim aslinda..
O bende de var ama gülerek gecelim ki alisalim pozitifliğe, illa uyudular diye de uyumaya kasma, birazdan uyku çöker insaallah, birazdan dediğim 00:00😝 bu arada ben de acayip yoğun geçiriyorum, ikisi de küçük diye biraz yazıp yazip sildim boşver şimdilik, 🤣

O bende de var ama gülerek gecelim ki alisalim pozitifliğe, illa uyudular diye de uyumaya kasma, birazdan uyku çöker insaallah, birazdan dediğim 00:00😝 bu arada ben de acayip yoğun geçiriyorum, ikisi de küçük diye biraz yazıp yazip sildim boşver şimdilik, 🤣
Seninkiler kac yasinda? Allah bagislasin ❤

Evettt 👏

Yuppi, ne mutlu etiket yapana da yaptırana da ,💞💞

Hihi, yaparsın bence 🤲💪 o ışık vardir kanımca.

Olur olur inşallah 🤲

Nerddeee😁

Kurtulalim 👍😝

Grup pozitif yani lütfen 😁😁

Selam, bı yerden hatırlıyorum, konuma yazdin sanırım, bı derdim yok:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Güneş doğmadan hazırlanıp karşılıyorsun olmasın 😮😮😝🤣

Bence telefonsuz ilgilen, ben de düşünüyorum gece uyuyabilir miyim diye 😁😁

Allah bağışlasın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ikinci yolda sanirim 💞💞 3 ncü ayda 🤲

😮 Alıntı yaptım ama diyeceğimi unuttum demek ki

Konuş bizimle ,😁

:KK57::KK57:

Bazimiz öyleyiz de çaktırma:sus::sus: hoş geldin 😍
İkinci değil üçüncü yolda iki oğlum var😍
Seninkinide bağışlasın canım sağlıkla büyüsünler inşallah 🙏🥰

X