Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Selam kızlar, hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi
Bence hayata pozitif bakan insan grubu yoktur da hayatı yolunda giden insan grubu vardır
Öyle olunca mutluluğu rahatı yerinde olan insan nasıl pozitif bakmasın

Selam bu arada ®ose

MahidevranSultan MahidevranSultan sen koskoca sultansın yakışıyor mu hiç üzgün olmak 🤪 bu grupun adının dışına çıkmak Yok
Bir efsaneye göre Mahidevran Sultan gözyaşlarıyla baraj doldurmuştur 😂 aslında Hatice Sultan yapsaydım daha iyi olurdu, o daha depresif🤪
Evet derin bir nefes ve evrene pozitif enerji, sabah güneşi selamlayayayım diyorum ama güneş doğmadan kalkıyorum 🤧 bak yine şikayet 😂

Bir efsaneye göre Mahidevran Sultan gözyaşlarıyla baraj doldurmuştur 😂 aslında Hatice Sultan yapsaydım daha iyi olurdu, o daha depresif🤪
Evet derin bir nefes ve evrene pozitif enerji, sabah güneşi selamlayayayım diyorum ama güneş doğmadan kalkıyorum 🤧 bak yine şikayet 😂
Yok ya Hatice Sultan da çok ağır gelir mahidevran yeter zamanla hürrem olur belki 😀ayy bi ara diziye taktım ilk 7 bölüm izledim çok güzeldi sonra baktım sülüman yaşlanıyor Hürrem mahidevran hepsi yaşlanıyor bıraktım diziyi n😏

Bi elim tlfnda size yazıyorum bi elimle kocamın göbeğini okşuyorm :KK8: böylede mükemmel bir kadınım işte bi yanım ilgilenmiyor bi yanımda ilgisiz kalmasn dio :KK53: siz neler yapıyorsunuz ?🌺😅
Bendeki durumda sendekinden farksız gbi
Adamın bacağının altında kaldım 😅

Eklentiler

• IMG_20211110_220806.jpg
    IMG_20211110_220806.jpg
    108,5 KB · Görüntüleme: 36
Yok ya Hatice Sultan da çok ağır gelir mahidevran yeter zamanla hürrem olur belki 😀ayy bi ara diziye taktım ilk 7 bölüm izledim çok güzeldi sonra baktım sülüman yaşlanıyor Hürrem mahidevran hepsi yaşlanıyor bıraktım diziyi n😏
Hürrem olduğu günleri de görür müyüz 😫
Yaa Sulüman yaşlanınca benide sarmadı çok ama Meryem Uzerli gidene kadar süper aslında, Hürrem gittikten sonra şehzadelerin yakışıklılığı için baktım 🤭

Deminn o haldeydim uyuştum ya ben az toparlandımm 😄 sende birazdan uyşursun 😀🤣
Feci uyustum hatta sol dizim kalçama doğru ağrımaya başladı ama adam uyudu kaldı kıyamıyorum 🤦🤦🤦 bı beş dakika daha yatsın da bari çay içelim kalk diye çayla kandirayim 😅

Hürrem olduğu günleri de görür müyüz 😫
Yaa Sulüman yaşlanınca benide sarmadı çok ama Meryem Uzerli gidene kadar süper aslında, Hürrem gittikten sonra şehzadelerin yakışıklılığı için baktım 🤭
Seni seni diziye tutunacak bi dal bulmuşşsun gene iyi 😀😀 ben yok ya fazla duygusal baktım bıraktım ☹️

Feci uyustum hatta sol dizim kalçama doğru ağrımaya başladı ama adam uyudu kaldı kıyamıyorum 🤦🤦🤦 bı beş dakika daha yatsın da bari çay içelim kalk diye çayla kandirayim 😅
Omayyy gadd ben de çayla kandırdım ve kurdum çayı 🤣🤣🤣 sende kalk sana da yazık az hareket etmiş olursun 🪆

X