MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Yine çok pozitifizDeneriz en azından kaybetcek neyimiz var ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine çok pozitifizDeneriz en azından kaybetcek neyimiz var ki
Bence hayata pozitif bakan insan grubu yoktur da hayatı yolunda giden insan grubu vardırSelam kızlar, hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi
Zamanla olur ya inanıyorumYine çok pozitifiz
Bir efsaneye göre Mahidevran Sultan gözyaşlarıyla baraj doldurmuştur aslında Hatice Sultan yapsaydım daha iyi olurdu, o daha depresifMahidevranSultan sen koskoca sultansın yakışıyor mu hiç üzgün olmak bu grupun adının dışına çıkmak Yok
Yok ya Hatice Sultan da çok ağır gelir mahidevran yeter zamanla hürrem olur belki ayy bi ara diziye taktım ilk 7 bölüm izledim çok güzeldi sonra baktım sülüman yaşlanıyor Hürrem mahidevran hepsi yaşlanıyor bıraktım diziyi nBir efsaneye göre Mahidevran Sultan gözyaşlarıyla baraj doldurmuştur aslında Hatice Sultan yapsaydım daha iyi olurdu, o daha depresif
Evet derin bir nefes ve evrene pozitif enerji, sabah güneşi selamlayayayım diyorum ama güneş doğmadan kalkıyorum bak yine şikayet
Bendeki durumda sendekinden farksız gbiBi elim tlfnda size yazıyorum bi elimle kocamın göbeğini okşuyorm böylede mükemmel bir kadınım işte bi yanım ilgilenmiyor bi yanımda ilgisiz kalmasn dio siz neler yapıyorsunuz ?
Deminn o haldeydim uyuştum ya ben az toparlandımm sende birazdan uyşursunBendeki durumda sendekinden farksız gbi
Adamın bacağının altında kaldım
Hürrem olduğu günleri de görür müyüzYok ya Hatice Sultan da çok ağır gelir mahidevran yeter zamanla hürrem olur belki ayy bi ara diziye taktım ilk 7 bölüm izledim çok güzeldi sonra baktım sülüman yaşlanıyor Hürrem mahidevran hepsi yaşlanıyor bıraktım diziyi n
Feci uyustum hatta sol dizim kalçama doğru ağrımaya başladı ama adam uyudu kaldı kıyamıyorum bı beş dakika daha yatsın da bari çay içelim kalk diye çayla kandirayimDeminn o haldeydim uyuştum ya ben az toparlandımm sende birazdan uyşursun
Seni seni diziye tutunacak bi dal bulmuşşsun gene iyi ben yok ya fazla duygusal baktım bıraktımHürrem olduğu günleri de görür müyüz
Yaa Sulüman yaşlanınca benide sarmadı çok ama Meryem Uzerli gidene kadar süper aslında, Hürrem gittikten sonra şehzadelerin yakışıklılığı için baktım
Boşver uzun türk dizisi çok olmadı 3686328. Kez aşkı memnuya başlarımSeni seni diziye tutunacak bi dal bulmuşşsun gene iyi ben yok ya fazla duygusal baktım bıraktım
Omayyy gadd ben de çayla kandırdım ve kurdum çayı sende kalk sana da yazık az hareket etmiş olursunFeci uyustum hatta sol dizim kalçama doğru ağrımaya başladı ama adam uyudu kaldı kıyamıyorum bı beş dakika daha yatsın da bari çay içelim kalk diye çayla kandirayim
Oda olur bak yenilerden umud yok nasılsa ne varsa eskilerdeBoşver uzun türk dizisi çok olmadı 3686328. Kez aşkı memnuya başlarım
Kaldırdımve kurdum çayı sende kalk sana da yazık az hareket etmiş olursun
Ynaina kurabiye var mıOmayyy gadd ben de çayla kandırdım ve kurdum çayı sende kalk sana da yazık az hareket etmiş olursun
Fındık kırıyoruz bizYnaina kurabiye var mı
O kadar fedakarım ki ayağımda oğlumu sallarken buraya yazıyorum kaç aylık bebişOoo yarım saat boş bıraktım cosmussunuz çok da tuvaletim var mamasını veriyorum oğlumun bı yandan,hemen okucam