Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Bugün de mesela benim annem aradı o negatif ses tonuna duygu sömürülerine senin derdin beni ilgilendirmiyor gibi tavırlarına rağmen az önce burda kızlarla gıf atma muhabbeti yaptık moralim yerine geldi ufacık şeylerle demekki mutlu olmak pozitif olmak bizim elimizde 🥰
Evet evet doğru, küçük şeylerden başlayarak mutluluk duymamız gerek😍

arkadaşlar beynimiz (beyimiz değil haa :) ) neye inanırsa onu yaşatır bize. eğer mutlu olduğuna inandırabilirsek mutluyuz. yok inanmadıysa ha gayret çocuk kandırır gibi kandıracağız onu. mesela şimdi yalandan gülsek beyin bunun yalandan olduğunu anlamaz bizi sahici gülüyoruz sanır. hatta bu gülme işini hep beraber deneyelim şuan :) bakııın nasıl mutlu olmaya başladınız.
Kiz bi an kendimi deli sandim kendimden korktum 😂 neyseki kimse yoktu yanimda aslinda olumlu bakmam gerekem bi konuda yoktu pirasada tam pişti hani yemek yapiyodum bi sorunda yoktu 😂😂

Mutluluk tuzağı diye bir kitap var, en büyük hatamızın sürekli mutlu olmamız gerekiyormuş gibi düşünmemiz olduğunu söylüyor. Zamanı verimli geçirmenin önemli olduğunu, negatif duygulara rağmen yapılması gerekeni yapıyorsak -ki bu çamaşır katlamak bile olabilir illa büyük şeyler değil-doğru yoldayız demektir diyor. Zaten çoğunlukla da yapılması gerekenler yapıldığında duygularımızın pozitife evrildiğini söylüyor.

Bugün de mesela benim annem aradı o negatif ses tonuna duygu sömürülerine senin derdin beni ilgilendirmiyor gibi tavırlarına rağmen az önce burda kızlarla gıf atma muhabbeti yaptık moralim yerine geldi ufacık şeylerle demekki mutlu olmak pozitif olmak bizim elimizde 🥰

cb70a199f2810a9c82a689296b9f1860.gif

Mutluluk tuzağı diye bir kitap var, en büyük hatamızın sürekli mutlu olmamız gerekiyormuş gibi düşünmemiz olduğunu söylüyor. Zamanı verimli geçirmenin önemli olduğunu, negatif duygulara rağmen yapılması gerekeni yapıyorsak -ki bu çamaşır katlamak bile olabilir illa büyük şeyler değil-doğru yoldayız demektir diyor. Zaten çoğunlukla da yapılması gerekenler yapıldığında duygularımızın pozitife evrildiğini söylüyor.
Selam 🙂 sürekli mutlu olmak da mantıksız tabi,yoksa mutluluğun kıymeti bilinmez, mutlu olmasak da herşeye negatif yaklaşmak iyi değil işte,çok genis bir konu ,amaaan hadi gülümseyelim 🙂 kitap aklımda olsun 💪👍

X