- 17 Ekim 2021
- 11.331
- 37.598
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı huzur dolu geceler balımmavispreyboya
Rprnn
Nosking
Fatmazell
AsiHatun
Leylayaman16
L lllZeynalll
Selin n
PeRRieR
Mikan
4_yaprakliyonca
Huzurlu akşamlar ve gecelerden huzurlu sabaha ulaşalım
Hayırlı, güzel neşe dolu geceleremavispreyboya
Rprnn
Nosking
Fatmazell
AsiHatun
Leylayaman16
L lllZeynalll
Selin n
PeRRieR
Mikan
4_yaprakliyonca
Bu da iyiydi neşe doluHayırlı, güzel neşe dolu gecelere
İlkkez etiket aldım ya sevdim ben burayı ısındımBu da iyiydi neşe dolu
Ne güzel dua etmişsin canım benim Aminnmavispreyboya
Rprnn
Nosking
Fatmazell
AsiHatun
Leylayaman16
L lllZeynalll
Selin n
PeRRieR
Mikan
4_yaprakliyonca
Valla bende sevdim enerjisi güzel bi topik boş bırakmayalım bence devam etsinİlkkez etiket aldım ya sevdim ben burayı ısındım
Âminn hanımlar hayırlı gecelermavispreyboya
Rprnn
Nosking
Fatmazell
AsiHatun
Leylayaman16
L lllZeynalll
Selin n
PeRRieR
Mikan
4_yaprakliyonca
Bende öyleyim bi ara karar aldım evrene olumlu mesaj yollamaya başlicam pozitif Olcam Artk olmadı belki bura sayesinde olurPozitif değilim her zaman bardağın boş tarafından bakarım ve pozitif biri olmak istiyorummm
Aynen aynen gün içi aklımıza ne eserse bi olay olursa faln buraya kaçarız sevdiğimiz sözleri falan paylaşırızValla bende sevdim enerjisi güzel bi topik boş bırakmayalım bence devam etsin
Aynen kuzum valla hepimizin de sığınağı gibi bi yer bura zaten kimselere rahatça soramadığımız anlatamadığımız şeyleri anlatalım ben dinlerim elimden geldiğince de tavsiyede bulunurumAynen aynen gün içi aklımıza ne eserse bi olay olursa faln buraya kaçarız sevdiğimiz sözleri falan paylaşırız
@Rose36 kayboldun biz geldik sen nereye gittinn
Ayy çok sağol Cidden ihtiyaç oluyorr böyle güzel arkadaşlıklaraAynen kuzum valla hepimizin de sığınağı gibi bi yer bura zaten kimselere rahatça soramadığımız anlatamadığımız şeyleri anlatalım ben dinlerim elimden geldiğince de tavsiyede bulunurum
Ayy inşallah kendime challange yaptım geçen gün, bir gün boyunca hiç şikayet etmeyeceğim diye fark ettim ki her ağzımı açma sebebim şikayet etmekmiş eğer iyi birşey olduysa bile kendi kafamdan onu kötüye çevirebilme yeteneğine sahibim, umarım kurtuluruzBende öyleyim bi ara karar aldım evrene olumlu mesaj yollamaya başlicam pozitif Olcam Artk olmadı belki bura sayesinde olur
Deneriz en azından kaybetcek neyimiz var kiAyy inşallah kendime challange yaptım geçen gün, bir gün boyunca hiç şikayet etmeyeceğim diye fark ettim ki her ağzımı açma sebebim şikayet etmekmiş eğer iyi birşey olduysa bile kendi kafamdan onu kötüye çevirebilme yeteneğine sahibim, umarım kurtuluruz
Kesinllikle kuzumValla bende sevdim enerjisi güzel bi topik boş bırakmayalım bence devam etsin