- 17 Ekim 2021
- 11.331
- 37.607
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Çok iyiydi buEeee topik muhtarı olmak kolay değil
Haftada bir dert anlatma gúnú mü açsakAma az dertleşmeye hayatımı sorarsanız ben de anlatırsam kesin atarsınız beni
Oh iyi valla, benim arkadaşımi kapŞuan bi çekim oluştu aramızda bende öyleyim hatta bu zamana ait hissetmiyorum kendimi eskiye hep bi özlem var içimde Petra antik kenti en çok gitmek istediğim yerlerden
İçimize atiyozİyiyim kuzum çok şükür fiziksel şeyler çabuk iyileşiyor gerisinide anlatmayım kimseyi derde boğmayım
Ooo afiyet olsun
Ooooo oooh dert günü çok mantıklıÇok iyiydi bu
Haftada bir dert anlatma gúnú mü açsak
Oh iyi valla, benim arkadaşımi kap
İçimize atiyozhafif hafif anlat ya, gülerek
Ooo afiyet olsun
Allah razı olsun kuzum benimÇok şüküriyi ol herşey güzel olacak inşallah
Kuzu benimki gülünerek anlatılacak türden değil boşverÇok iyiydi bu
Haftada bir dert anlatma gúnú mü açsak
Oh iyi valla, benim arkadaşımi kap
İçimize atiyozhafif hafif anlat ya, gülerek
Ooo afiyet olsun
Yaaaa çok sevindimmAllah razı olsun kuzum beniminşallah geçiyor yeniden başlamak için bile kendimi topluyorum
Çok teşekkür ederim
Ama napim yıllardır negatiftimOoooo oooh dert günü çok mantıklıhep mutlu nasıl olsun insan polyannamm mıyız biz
anlaştık :)))
Anlat ya, şimdi içine at, anlatma dicek halimiz yokKuzu benimki gülünerek anlatılacak türden değil boşver
İnşâAllâh gülümYaaaa çok sevindimm
Herşey güzel olacak Bi gün bize de gülecek kader inşallah
Yaaaa olamazzzzAma napim yıllardır negatiftimpopoya bak
Bi ara özelden yazıyım ben sana yaptığım şeyleri hamilelik için inşallah faydası olur benim durumu biliyon ama başladım yinede ufaktan bazı şeylereYaaaa çok sevindimm
İnşallaah canm benim bizde kazananlardan oluruzİnşâAllâh gülümKimse kimseyi tanımıyor gerçekte burda ama yaşadığımız çoğu şey ortak hep dualarımda o yüzden o konu inşallah geçecek Allah başta bazı insanları imtihan ediyor bakıyor sabredecek mi çok şükür sabrediyoruz inşallah mükafatı da olacak hayırlısı ile
Kediliiiiiiiiiiiii, bu mesajdan sonra gitmemeliydinn. Ban yakışmıyor sanaÇok erken sevecem seni ben galiba ya uff
Ohooo oo ben de sana mislini anlatırımBi ara özelden yazıyım ben sana yaptığım şeyleri hamilelik için inşallah faydası olur benim durumu biliyon ama başladım yinede ufaktan bazı şeylere
Sevgi pitirciklarimmmYaaaa çok sevindimm
Ama ama,Yaaaa olamazzzzben seni hep olumlu sanmıştımmm